- 14 Ekim 2016
- 7.107
- 47.899
- 548
- Konu Sahibi Moonladyy91
Kendini ezdirmeden dik durabilecek misin?Ne yapayım peki? Ayril gitsin mi diyorsunuz şimdiden?
Kendi başına nişanlının ve ailesinin davranışlarını akıl süzgecinden geçirip altında yatan nedenleri bulabilecek misin ?
Istemediğinde "hayır" diyebilecek misin?
Kv evine gitme sıklığını kendine göre planlayabilecek misin? Yoksa bu planı eşin senin adına mı yapacak?
Eşinin neden hep kendi ailesini tuttuğunu ve aynı muameleyi senin ailene yapmadığını sorgulayacak misin?
Neden onun annesi eşyalarını veremiyor da senin annen bi laf edince her şeye karışmakla suçlanıyor?
Ev sırf iş için annesinin evine yakın tutulduysa neden haftada 2 gün görüşme şartı koşuluyor? 2 gün de senin ailene gidilse, birer gün de aileleriniz size gelse ne olacak hiç düşündün mu? Düşünmedin çünkü onun aileai ile haftada 2 gün görüşmesi normal ama senin ailen programa dahil değil...o kısım hesapta yok.
Neden herkes herkesi sevmek zorunda. Farzi misal sen kayınvalidenle ufak bi anlaşmazlık yaşadın. Insan kendi annesi ile bile yaşar çok normaldir. O zaman ne olacak. Annemi sevmek zorundasın demeyecek mi sana... diyecek diyor da zaten.
Sen kayınvalideni daima idare etmek zorundasın çünkü nişanlın annesi ile ilgili konuşmanı kabul etmiyor ki. daha simdiden dayatmalara başlamış.
Ablacım gözünü aç. Bela geliyorum diyor ama sen bu bela ile mücadele edecek kadar gözü açık, cevval bi kız değilsin.
Sen bu insanlarla yapabileceğinden emin misin ?
Sence de sen onlara göre biraz pasif kalmiyor musun?
O ev tutulmamalıydı. Bu konuda kesin ve net olacak o ev olmayacak demeliydin.
Ailenle sen haftada 2 kere görüş ama ben o gün gelmek istemiyorsam gelmeyeceğim, de. Sen ailenle görüşünce ben de kendi aileme giderim, de bakalım nişanlına. Ama laf arasinda öylesine söyle. Şart koşar ya da inat yapar gibi söyleme. Ne diyecek ne tepki verecek bi tart.
Ama neden öyle diyorsun hayatim ayri gayri olur mu birlikte gideriz diyorsa ayvayi yedin demektir. Çünkü o birlikte gitmeler hep kendi ailesine olacak. senin ailene ayda iki kere gelirse öpüp başına koyarsın
Ona göre bir yol çiz.