- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
ALLAHIM sana sonsuz sabır versin canım benım ,seni anlayaamam ama o acı çok zor olmalı.imtihan dünyasındayız.sen sınanıyorsun sen sınanırken senin çevrendekilerde senle beraber sınanıyor bu sınavı verene ne ala vermeyene Allah bildiği gibi yapsın.şu süreçte kimseyi dinlememeni sana sahip çıkan yanında bulunan eşine sarılmanı öneririm.nice insanlar var ki eşleri böyle destek vermiyor.Allahım kimseyi darda zorda koymaz ona yardımcı verir.eşinden Allah razı olsun ve artık bütün yük eşimde dediğin için ondan yarısını almanı isterim..eşinle ilgilen ailene sahip çık..dualar et Allahım annenin mekanını cennet etsin günahlarını bağışlasın hepimiz ölücez Allahım razı olmadan almasın yanına ...kendimizide Allaha sığınmaktan ona dua etmekten başka hiçbir şekildede toparlayamayız.Allah babacığınada sabır selamet versin ...Allah doğru yoldan ayırmasın seni, bir evlat nasip etsin hayırlısıyla bu dünyadan geldik gidicez ..sağlıcakla kal..Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi.
babama huzursuzluk vermiyorum ki ben evliyim. babam beni teselli edemiyor demek istedim.ALLAH rahmet eylesin anneciğinizi
Fakat ben şunu anlamadım babanızın evine ne gibi huzursuzluk veriyorsunuz ki ?
Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Hayatim bu durumda ona göre zor belkide baba olarak o senden teselli bekliyorbabama huzursuzluk vermiyorum ki ben evliyim. babam beni teselli edemiyor demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?