Annem öldü

Canım benim başın sağolsun. .
Millet anca konuşur . .
Baban ve eşinle hep beraber olun . .
Böyle günde dost belli olur zaten. .
Tekrar başın sağolsun. .

Allah rahmet eylesin.
Acınız çok taze haklı olarak destek bekliyorsunuz, ama herkes bir değil işte...

Yerinizde olsam ya çalışırım yada kursa giderim eğer küçük çocuğunuz yoksa?

Bu dünya gelio geçici aslında hepimiz birgün oraya göçmek için bu zamanları geciriyoruz hepimizin gideceği yer orası
Ne güzel eşiniz destekcinizmis böyle bi durumda geride kalanlara sımsıkı sarılmak olur babaniz kalmış bi tek birbirnizin sevgisine sarılıp dimdik durun çok acı biliyorum ama elden bişey gelmez
Allahin emri bu

Allah rahmetiyle muamele etsin,olum hepimizin başında ama ne kadar güzel günlerde vefat etmiş kendime de böyle bir ölüm dilerim.

Çok zor tarifsiz duygulardasin , ama Allah sukredecegin şeyler vermiş mesela eşin, o arkamda yanımda diyorsun muhabbetiniz daim olsun

Anneciğin ile cennette sonsuz bir hayat dilerim

Bol bol oku annen için sadakalar ver yardımlar yap

Canım bende annemı ekımde 3 yıl olacak kaybettım babada yok bende kardeşte akrabalar teyze dayı hepsı annem ölünce sankı hıc teyzem dayım olmamış gıbı yabancılastılar evlıde degıldım acısı zor gecmıyor anne acısı ben de bayramda kaybetmıstım annemlı anılara daldıgımda hala krız gevırıp hastanelık oluyorum cokzor ama rabbım bı şekilde sabrını verıyor baban senın atan onada sen bakıcan mükafatı çok büyük ınan eğer bakarsan esınde bırsey demezse çünkü yarın ne olacağız bılınmez karsı çıkarsa onun anne babasından ornek verın onlar hep sağlıklı olmayacaklar yada yanlız kalmayacaklarının garantısı yok allahım yardımcınız olsun

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Annemi 14 yaşındayken kaybettim kardeşim 9 yaşındaydı
babam annem daha ölmeden başka kadın bulmuş ondan çocuk edinmişti
bu yüzden teyzem bizi vermedi ve o büyüttü Allah razı olsun

zor muydu tabii zor .. hiçkimse teyze de olsa tutmuyor annenin yerini
unutmayacaksınız ama alışacaksınız
sakın isyan etmeyin geride kalanlara sarılın
akrabalar mı? geçin onları
Allah size eşinize varsa çocuğunuza babanızsa uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin

Basiniz sağolsun esiniz varmis hic degilse sukredin ona simsiki sarilin belliki size destekci hic kimseyi dusunup kendinizi uzmeyin esinizle hayatiniza bakin Allah yardimciniz olsun

ALLAHIM sana sonsuz sabır versin canım benım ,seni anlayaamam ama o acı çok zor olmalı.imtihan dünyasındayız.sen sınanıyorsun sen sınanırken senin çevrendekilerde senle beraber sınanıyor bu sınavı verene ne ala vermeyene Allah bildiği gibi yapsın.şu süreçte kimseyi dinlememeni sana sahip çıkan yanında bulunan eşine sarılmanı öneririm.nice insanlar var ki eşleri böyle destek vermiyor.Allahım kimseyi darda zorda koymaz ona yardımcı verir.eşinden Allah razı olsun ve artık bütün yük eşimde dediğin için ondan yarısını almanı isterim..eşinle ilgilen ailene sahip çık..dualar et Allahım annenin mekanını cennet etsin günahlarını bağışlasın hepimiz ölücez Allahım razı olmadan almasın yanına ...kendimizide Allaha sığınmaktan ona dua etmekten başka hiçbir şekildede toparlayamayız.Allah babacığınada sabır selamet versin ...Allah doğru yoldan ayırmasın seni, bir evlat nasip etsin hayırlısıyla bu dünyadan geldik gidicez ..sağlıcakla kal..

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm yokluğunu hiç bir şey dolduramaz tabi ama ölümlü dünya Allah sabır versin canım Bol dua et rabbim yardımcın olsun.

Başınız sağ olsun.
O akrabaları çıkartın hayatınızdan bence.
Kötü gününüzde yanınızda olmayanın iyi gününüzde yanınızda olmaya hiç hakkı yok...

kızlar şu yazdığınız mesajı yazamayan kuzenlerim var. Allah sizden razı olsun. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Annem hem annem hem kız kardeşim hem çocuğum gibiydi. Boşluğunu hiç birşey dolduramaz.

basınız sagolsun
ates dustugu yerı yakıyor

sıze bunu yapan akrabalarınızla gorusmeyı kesın bence.

Başınız sağolsun, nurda yatsın inş. anneniz
Akraba denen topluluktan bir şey beklemeyin, genelde yaraya merhem olmazlar ama boş boş konuşurlar
Babanızı huzur evine yatırma fikrini de nereden çıkardılar ?
Ölüm zor bir duygu, zamanla toparlanacaksın inan, bol bol dua et

başınız sağolsun sizin yaşadıklarınızın daha fazlasını 18 yaşında yaşadım eşimde yoktu babamda destek olmadı sadece kendini düşündü vs vs en iyi ben anlarım sizi kimseden birşey beklememeyi öğrenip yalnız olduğunuza alıştırıyorsunuz zamanla kendinizi mecburen taşa dönüyorsunuz tabiri caizse daha çoook yazarım da neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…