- 15 Temmuz 2021
- 483
- 138
- 53
- 25
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
İki üyeliğiniz mi var sizin?Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Bir üye daha vardı derneğin gezi grubuna flörtü eklemişti o aklıma geldi. Anneniz tabii haklı ayrıca işsiz güçsüz adamla evlenilmez.Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Büyük sözü dinlemek lazımKızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Beyefendinin sizi kültür derneği grubuna ekletmesi neden sorun ben o kısmı anlayamadım? Beyefendi ile görüşmeye devam mı etmiyorsunuz ? Ayrıca beyefendinin işi gücü oturmadan evlenmeyi düşünmezsiniz zaten anneniz bu beyefendiyle hiç oluru yok, zaman kaybetmeyin yeni limanlara yelken açın mı istiyor?
Ama iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyorBir üye daha vardı derneğin gezi grubuna flörtü eklemişti o aklıma geldi. Anneniz tabii haklı ayrıca işsiz güçsüz adamla evlenilmez.
Ama üzüleceğim. Gerçekten çok üzüleceğim ondan ayrılırsamBüyük sözü dinlemek lazım
Ama iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
Çalışmayan adama kızmı verilir annen haklı,birde 21 yaşındaymışsın neyin acelesi böyle evlilik için.Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Evet. Ama çalışma olayını beceremediği için yapamıyor. Yani ben beceremem ki diyor. Yeteneğim yok . Sıfırım ben diyor. Yüksek lisans icin çalışalım dedim çalışmıyor derslere de.Ama uzajtan geziye çağırıyor .Şu gezi grubuna ekleyen birisi daha vardı o musunuz?
Eğer oysanız ya da değilseniz de ilişkinin sorumluluğunu bile almaya cesareti olmayıp başkası aracılığı ile sosyal faaliyetlere dahil etmek yaşının gereğinin yapmadığını göstergesidir.
Bütün ömrünü pişmanlık içinde geçirmektense en fazla bir sene üzülmüş olursun. Üzülmek öldürmüyor insanı. Sonra o üzüntü şükre dönüşür.Ama üzüleceğim. Gerçekten çok üzüleceğim ondan ayrılırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?