Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Suan issiz mi yoksa hep mi issiZmis mesela? Yani evet rizki veren mevla ama tevekkul denen birsey var yani.. sen birsey yapmadan gokten zembille inmesini beklersen olur mu sence?

Çok aşığım malesef
Zaman gelecek böyle ezik bir herifin neyine aşık oldum diye kendinize kızıp utanacaksınız. Adam çalışmamak için yüksek lisans ayağına yatıyor. Anlamadığım çalışmayan adam hayatını nasıl idame ettiriyor?

Babası ailesi sayesinde. O kadar uğraştım ki çalış diye,markete gir diye beceremem diyor. Yüksek lisans calisalim diyorum unutuyorum sıkılıyorum dersten diyor

Suan issiz mi yoksa hep mi issiZmis mesela? Yani evet rizki veren mevla ama tevekkul denen birsey var yani.. sen birsey yapmadan gokten zembille inmesini beklersen olur mu sence?
Hep issizmis. En son 2010 gibi çalışmış. Ben de itekliyorum markete bari gir diye beceremem diyor

Sevgiline niye ikide bir beyefendi diyorsun? Kendinden 11 yaş büyük, virüse inanmayan bir zeka düzeyine sahip olan, bir baltaya sap olamayan ve olmak da istemeyen, beceremem çalışamam diyen adamla ne yapmayı düşünüyorsun? Takmışsın duaya, bu adamın nesine dua ediyorsun? Şu gezi grubu olayına neden hala hayret ediyorsun, eklemişse eklemiş, eee? Çok garip bir tipsin.

Hep issizmis. En son 2010 gibi çalışmış. Ben de itekliyorum markete bari gir diye beceremem diyor
Allah aşkına git evlen kendinden 15 yaş büyük allahın bir baltaya sap olamamış sosyopatıyla da rahatla. Herif seninle evlenmeye de üşenir gerçi

Allah anana babana sabır versin, evlatlarıyla sınanıyorlar resmen

Babası ailesi sayesinde. O kadar uğraştım ki çalış diye,markete gir diye beceremem diyor. Yüksek lisans calisalim diyorum unutuyorum sıkılıyorum dersten diyor
İnanın tüm kalbimle söylüyorum ki bu adamla devam ederseniz pişman olacaksınız. Aynı vaka bende de vardı. Bekledim, çalışmıyor bekliyor, yüksek lisans diye tutturdu iyi yap dedim, akademi de düşünebilirsin dedim;ama o sıkıldı bıraktı. Yurtdışına gönderdi ailesi gezdi, tozdu, yedi içti ve geldi. Orada da başarılı olamadı. Yaşı geldi 34 35 oldu hayatında çalışmamış. Babası torpille işe soktu, işten attılar; çalışmaya gönlü yok çünkü, işte telefon elinden düşmediği için.

Velhasıl kelam ben bir anda bıçak gibi soğudum ve kestim, senin gibi birinden ne koca ne çocuklarıma baba olur seninle gelecek düşünemem diye. Adam bakkala ekmeğe gidecek anneeee parağğğ diye bağırıyor. Trajikomik. Neyine saygı duyayım? Neyini seveyim ya?

Çalışmaya gönlü olmayan adama ne diye kızını emanet etsin ki. Anneni ikna etmek için çalıştı desek iş buldu evlenince tekrar bırakmayacağı ne malum. Sen sürekli evi geçindiremezsin ki hamilelik olur başka bir şey olur.

Ney ya kusura bakma sen bu adamla evlenirsen sanada suzme derler nesini sevdin bu herifin soyler misin? Nasil geciniyir 10 yildir ne yiyor ne iciyor? Gercekten bundan bir cacik olmaz.. deseydinki suan issiZ ama caliskan biri.. ok derdim..yani ne bilim hic bilmiyorsan git amelelik yap erkeksin..bunla evlenirsen sirtindan gecinir ve bence hemen bosanirsiniz. Adam calismayi sevmiyir cunku poposu kiymetli

Ama iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
Bulabiliyorsa bulsun öyle evlenin. Kapasitesi veya imkânı olmak ayrı şey onu değerlendirmek ayrı şey. Sizin beyefendi beceremem çalışamam diye kolaya kaçıyor, tembellik ediyor da denebilir. Çalışan nasıl çalışıyor herkes süper yetenekli mi?

Rızkı veren Allah evet ama çalışırsan neden koca adam çalışmıyormus. Annen haklı kusurua bakma o adamdan sapta olmaz samanda

Analar cok iyi biliyor ve hissediyor emin ol..ananı dinle.

Bu kacıncı hesabın??
Yani kolay kolay çıkışmam ama bu mevzuyu 10 defa dualarımız sızınle bölümünde Konusuldu. Ordakı herkes sana akıl fıkır verdı neden ısrarla o heriften bı halt olmayacağını anlamak istemiyorsun???

Bır sürü konu actın, sımdıde yenı hesaplarla ınsanların aklıyla dalga geçiyor gıbısın.
Ikna olman ıcın ne dememızı beklıyosun?
Aılenı dinlemiyorsun, burdakı yol gosterenleri dinlemiyorsun niye baska baska uyelıklerle konu acıp tekrar tekrar insanları meşgul ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…