Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Ama iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
Şaka mı hey Allahım
Embesil beslemeye üzerinizden geçinen bi adama hazır olun.
Ayrıca 33 yaşına gelip bi düzgğn işi olmamış adamın 60yaşımda mı başarılı olmasını bekliyosun.
Lugatında çalışmak yok
Anneni dinle

Ve üzülmeyin lütfen.
Evlilik başlı başına zor bi olay
İki kisinin aynı evde yaşaması sorumluluklar
Aileler e bi de çocuk olduğunu düşün
Bir de sorumsuz bir adam düşün
Umarım geleceğiniz için en hayırlı ve doğru kararı verirsiniz.

Aaaa bitirdin miii Senin konunu Ocak gibi falan okumuştum. O zamanlar üyeliğim yoktu googleye sıkıntımla ilgili bir şeyler yazıp kadınlar kulübünden okuyordum o şekilde. Sevdiğine kavuşmak için dualar ediyordun sanki, demek ki ben de öyle konulara bakmışım sonra istihareye yatmışsın o konuyu gördüm. Ben de istihareyle ilgili şeyleri araştırıyordum kafa aynı en son annem istemiyor diye paylaşınca 18 sayfanın hepsini okudum Ekim gibi yazmışsın naptı acaba bu kız son durum ne ki diyordum. Az önce başka eski bi konuda beğenini görünce tıkladım hemen. Benim de uzak mesafeydi seninki gibi gelmemişti falan, ben kusursuz görüp inatla sadece onu istiyordum(aslında hala da aynı durum) Bitirebilmene çok sevindim, sıra bende inşallah..

Evet bitti şükür. bitir inan bitir. Kafan, kalbin rahat etsin. Zaten hem söz tutmuyorlar, hem yalan söylüyorlar . Hem de hiçbirşeye değmiyor. 2 yılının gittiğine üzülüyorum sadece.

Evet bitti şükür. bitir inan bitir. Kafan, kalbin rahat etsin. Zaten hem söz tutmuyorlar, hem yalan söylüyorlar . Hem de hiçbirşeye değmiyor. 2 yılının gittiğine üzülüyorum sadece.
Ben bitirmeme fırsat olmadan o beni bitirmiş numaramı silmiş. Başka biri var sanıyorum. Eee verdiği sözleri tutmayıp haksızlık edip yarı yolda bıraktığı yetmiyor gibi bir de gününü yaşıyor ne diyeyim Allah’a havale ediyorum sadece

Oh oh oh
Hadi güne güzel haberle başladım

Konunu okumuştum ve annelerin özel bi güçle istemediklerinde bi halt olduğunu düşünüyorum bende.
Çok doğru yapmışsın. Rabbim karşına bundan sonra iyi, dengin insanlar çıkarsın inşallah

Allah razı olsun ❤ aminnn cümlemizin inşallah. Cidden onu bitirmek bana,,ruhuma çok iyi geldi. 2 yılım gitti ama. Bir de nankör ilan edilfim arkamdan nankör, vefasiz diyormuş . Iyi bor insanın karşıma çıkacağına dair gerçekten umudum kalmadı. Allah herşeyin hayırlısını versinCidden öyle ama , anneler ne derse çıkıyormuş.

Can çıkmadık bedenden umut çıkmaz
Hiç beklemediğiniz anda açsın çiçekleriniz inşallah.

Geçmişe de dönüp bakmayın lütfen, verilmiş sadakam varmış deyin geçin

Can çıkmadık bedenden umut çıkmaz
Hiç beklemediğiniz anda açsın çiçekleriniz inşallah.

Geçmişe de dönüp bakmayın lütfen, verilmiş sadakam varmış deyin geçin
Cidden verilmiş sadakam varmış
Aminn artık botanigin içine düşsem etki etmez gibi geliyor ama kısmet. Allah büyük

başıma inşallah şu an çok zor geliyor ama bitecek umarım
Aminnn inan hiç zor değil. Kendin yapamıyorsan ablana/ bir arkadaşına engellettir ver telefonu

başıma inşallah şu an çok zor geliyor ama bitecek umarım
Aminnn inan hiç zor değil. Kendin yapamıyorsan ablana/ bir arkadaşına engellettir ver telefonu
Numarasını zaten sildim o benimkini silince. Mesajlara kıyamıyordum onları da bugün sildim hayret ediyorum maşallah kendime ama seninkinin huyları daha başkaymış tembel çalışmıyor vs. Benimki tam idealdi ya her şeyiyle. bunu aşamıyorum işte bir daha nerde bulucam tam isteklerimi böylesine karşılayan bir insanı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…