- 30 Aralık 2009
- 23.364
- 92.619
- 1.123
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
İşsiz adamı neydeceeğğnn bacı?Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Aşk olunca mantık gidiyor tabi bende öyleyim aşık olunca gözüm görmüyor kimseyiKızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Annenız o kadar haklıkıKızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Ha bak yazmayı unuttum.
Bu sürekli dua ettiğin adam imtihanın olacak bilesin.
Mutluluk kaynagım derken bir bakacaksın dert yükün olmuş.
Rabbim hayırlı olana dua etmek için bize akıl vermiş.
Ama içten içe yanlış olduğunu bildiğin bir adam için sürekli yatıp kalkıp dua edene kadar kendine dua et.
Kaç tane konun var bu dua ve adam için, değer mi yaw ?
Adam rezil.
Sürekli bir kavuşma hevesindesin anlıyorum ama bu kadar da olmaz.
Müptezelliği için kendini düzeltmekten münezzeh bir adama bile ALLAH ''Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık '' diyor.
Madem gönülden inanıyorsun muhakeme yeteneğini de kullanarak inan.
Adamın kalkıp göbegini kaşımaya bile gayreti yok sen oturmuş adama gayret gelsin diye ALLAH'a el açıyorsun.
Ha dua etme demiyorum ama bu adam için değil :)
Bu kadar bedavadan aldığın fikirler bile seni ikna etmiyorsa eğer yaşa ve gör o zaman diyorum.
Ama burayı da sakın ihmal etme çünkü sana daha çooook akıl vereceğiz gibi görünüyor.
Ama baştan şunu diyelim.
Buranın en genel kullanılan laflarından biri olan ''Biz sana demiştik'' diyeceğiz ve daha da üzüleceksin.
Ha bak yazmayı unuttum.
Bu sürekli dua ettiğin adam imtihanın olacak bilesin.
Mutluluk kaynagım derken bir bakacaksın dert yükün olmuş.
Rabbim hayırlı olana dua etmek için bize akıl vermiş.
Ama içten içe yanlış olduğunu bildiğin bir adam için sürekli yatıp kalkıp dua edene kadar kendine dua et.
Kaç tane konun var bu dua ve adam için, değer mi yaw ?
Adam rezil.
Sürekli bir kavuşma hevesindesin anlıyorum ama bu kadar da olmaz.
Müptezelliği için kendini düzeltmekten münezzeh bir adama bile ALLAH ''Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık '' diyor.
Madem gönülden inanıyorsun muhakeme yeteneğini de kullanarak inan.
Adamın kalkıp göbegini kaşımaya bile gayreti yok sen oturmuş adama gayret gelsin diye ALLAH'a el açıyorsun.
Ha dua etme demiyorum ama bu adam için değil :)
Bu kadar bedavadan aldığın fikirler bile seni ikna etmiyorsa eğer yaşa ve gör o zaman diyorum.
Ama burayı da sakın ihmal etme çünkü sana daha çooook akıl vereceğiz gibi görünüyor.
Ama baştan şunu diyelim.
Buranın en genel kullanılan laflarından biri olan ''Biz sana demiştik'' diyeceğiz ve daha da üzüleceksin.
Kız ne oluru ?( duayı kendim için de ediyorum.İmtihanım olmaması için de. Ama haklisiniz. Içten içe birşeylerin ben de farkındayım. Bir yanım iş bulur diyor bir yanım bulsa ne olacak dengesiz diyor. Biraz denge sorunu da var. Yanlış dua etmekten ,hayırsızi istemekten çok korkuyorum. Hem de çok. Hele hele üzülmekten daha çok. O yuzden bile hep diyorum ; Allahım beni sonunda üzüleceğim şeyin peşine düşürme diye. En iyisi yazmamak. Derler ya oluruna bırakmak. (
Elinle ecele gidiyorsun, aklını başına toplaEvet psikolojik bir sorunu da var . Ama delilik değil paranoya. Aşırı şüpheci.
Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
SevindimKızlar bitirdimhepinize Teşekkürler
Senin dedektifliğine şapka çıkarıyorum tek umutsuzun konular degil gercekten cok sıkı takipteymişsin siteyi konuları hemen buluyorsunBen gidemem o gelsin ?
Kızlar selam. Dun cok guzel bir olay yasadim şükür. Görüştüğüm cocuk araya birsürü vasıta koyarak beni derneklerinin gezisine çağırdı. Bana 5 saat yakınlıkta olan bir şehir. Ama annem babam kronik. Ve ben de tem başıma şehir değiştiremem açıkçası buna cekiniyorum. Zaten gelmezsin diye...www.kadinlarkulubu.com
Bu konu da sizin değil mi?
Dedektifliğine şapka çıkarıyorumBen gidemem o gelsin ?
Kızlar selam. Dun cok guzel bir olay yasadim şükür. Görüştüğüm cocuk araya birsürü vasıta koyarak beni derneklerinin gezisine çağırdı. Bana 5 saat yakınlıkta olan bir şehir. Ama annem babam kronik. Ve ben de tem başıma şehir değiştiremem açıkçası buna cekiniyorum. Zaten gelmezsin diye...www.kadinlarkulubu.com
Bu konu da sizin değil mi?
Senin adına çok sevindim.Öncelikle psikolojik sorunları olduğu için bu kadar iyi yaklaşmanı gayet normal buldum.Ama işler bir yerden sonra değişti gözümde.Mesela; Psikolojik sorunları olması sana yaşı ve hayatı hakkında yalan söylemesi için bahane değil.Ve staj yaparak çalışmış birisi nasıl çalışamıyor nasıl markete gidemiyor? Ve daha da kötüsü bunca zamandır seni görmek için yanına gelmemesi ve kendi ayağına çağırması ben bu adamda sevginin s sini göremedim.İnan başından beri sana dürüst olsaydı ve bir kez bile olsa çalışma hayatına girememiş olsaydı o zaman evet bu adamın psikolojik sıkıntıları var muhtemelen anksiyetesi veya panik atağı olabilir elinden geleni yap bir doktora yönlendir bırakma derdim.Ama anlattığın şekilde içime hiç sinmedi gerçektenKızlar bitirdimhepinize Teşekkürler
Yapmayın Allah aşkına. Ben beceremem ne demek.Simdi hayat size toz pembe .Bir kadin erkeğin de sorumluluğunu alınca olmuyor .Bakin benim konularıma bakın.yillarca onun sorumluluklarını da aldım.Ve ailem duymasın araları bozulmasın. 10 yıllık evlilik 2 çocuk perşembe günü boşandık.Annenizin sözünü asla yabana atmayın.Kafanizi taşlara vurursunuzAma iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?