- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Aradan 6 ay geçmiş be ablacım, neyse zararın neresinden dönsen kardırKızlar bitirdimhepinize Teşekkürler
Allah hayırlı etsinKızlar bitirdimhepinize Teşekkürler
Valla aynen öyle. En azından daha fazla kaybın olmadı oh şükürAradan 6 ay geçmiş be ablacım, neyse zararın neresinden dönsen kardır
Teşekkür ederimAllah hayırlı etsin
Çok çok teşekkür ederimm öncelikle ❤ yok psikoljik sıkıntısı yok tamamen şerefsiz cıktı. Eskortlarla resimleri gelince sn de bitirdim. Çok rahatladimSenin adına çok sevindim.Öncelikle psikolojik sorunları olduğu için bu kadar iyi yaklaşmanı gayet normal buldum.Ama işler bir yerden sonra değişti gözümde.Mesela; Psikolojik sorunları olması sana yaşı ve hayatı hakkında yalan söylemesi için bahane değil.Ve staj yaparak çalışmış birisi nasıl çalışamıyor nasıl markete gidemiyor? Ve daha da kötüsü bunca zamandır seni görmek için yanına gelmemesi ve kendi ayağına çağırması ben bu adamda sevginin s sini göremedim.İnan başından beri sana dürüst olsaydı ve bir kez bile olsa çalışma hayatına girememiş olsaydı o zaman evet bu adamın psikolojik sıkıntıları var muhtemelen anksiyetesi veya panik atağı olabilir elinden geleni yap bir doktora yönlendir bırakma derdim.Ama anlattığın şekilde içime hiç sinmedi gerçekten
Allah yar ve yardımcınız olsun öncelikle ❤ bitirdim ben de onu şükür. Buraya da hepinize müjdeyi vermek için yazayım dedim ❤Yapmayın Allah aşkına. Ben beceremem ne demek.Simdi hayat size toz pembe .Bir kadin erkeğin de sorumluluğunu alınca olmuyor .Bakin benim konularıma bakın.yillarca onun sorumluluklarını da aldım.Ve ailem duymasın araları bozulmasın. 10 yıllık evlilik 2 çocuk perşembe günü boşandık.Annenizin sözünü asla yabana atmayın.Kafanizi taşlara vurursunuz
KesinlikleTeşekkür ederimbitmesi daha hayırlıydi❤
Aaaaa inanamıyorum o resimleri size kim ulaştırdı?Çok çok teşekkür ederimm öncelikle ❤ yok psikoljik sıkıntısı yok tamamen şerefsiz cıktı. Eskortlarla resimleri gelince sn de bitirdim. Çok rahatladim
Olaaayy. Bu mevzuya ayrı konu açılır , ders niteliğinde. Geçmiş olsun.Çok çok teşekkür ederimm öncelikle ❤ yok psikoljik sıkıntısı yok tamamen şerefsiz cıktı. Eskortlarla resimleri gelince sn de bitirdim. Çok rahatladim
Teşekkür ederim. Geçti zaten şükürOlaaayy. Bu mevzuya ayrı konu açılır , ders niteliğinde. Geçmiş olsun.
Arkadaşı attı bak gör diyeAaaaa inanamıyorum o resimleri size kim ulaştırdı?
Sözde bakkala gidemeyen adama bak yaArkadaşı attı bak gör diye
İnstagram grubu ne alaka ne demeye çalıştınız acaba orada.Kızlar selam.Burada bahsetmiştim dua ettiğimden. Annem 1,5 yıldır görüştüğüm beyefendiyi istemiyor. Önceden bu kadar istemiyor değildi. Beyefendiyle çok sık tartışmalar başlayınca bir de kendisi çalışmayınca olmaz diyor annem. Arada biraz yaş farkı var. Ben yl ye başlayacağım. O 33 yaşında bu sene de olmadı yüksek lisansı. Annem sen ondan daha aktifsin, çalışıyorsun , çabalıyorum kız halinle o erkek; hicbir iş yapmıyor sorumluluk alamıyor olmaz ondan , dengin değil diyor. Ilerde evlenirsen kapıma ağlayarak geleceksin bu cocuk hayirsiz diyor. Ben de bir umut dua ediyorum. Rızkı veren Allah, Koca dünyayı yaratan da Allah.. Beyefendi bir de beni bir instagram grubuna ekletmis kendi kültür derneklerinin grubu. Ama sorsanız o ekletmemis. Yeni ekledigim bir kadın cok ısrarla aldi gruba. Gezi var gel diye.Annem bu çocuk eklenti seni diyor. Sizce tesadüf mü ? Ne yapayım ben ?
Tabi portfoyu genişmişSözde bakkala gidemeyen adama bak ya
Bitirdim işteİnstagram grubu ne alaka ne demeye çalıştınız acaba orada.
Allahım herkes neyi nerden anlıyo ya
Evet rızkı veren Allahtır ama çaba ve gayret ister
Öyle sorumsuz yaşayayım ama rızkı veren Allahtır demek şaka gibi
Armut piş ağzıma düş hee oluyodu öyle
Saçmalık
Birbirinin arkasindan çok saydılar ama hala arkadaşlar. Garip birşey.Arkadaşı da araları bozulduğu için atmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?