annem para ve o pislik adam

annenız resmen evlı ıken hayatına bırını sokmus ve o adamla bır nevı karı koca moduna gecmıs ama bence adam serefsızın tekıymıs kı yaptıgı herseyı burnundan getırmıs ve annenız bunu bıle bıle ona ıkıncı bır sans vermıs ve aynı seylerı yasamıs, bence bırakın kendı ektıgını kendı biçsin sızde kendı hayatınıza bakın.....

Canim annen tam bosanmadan baska bir adamin ayri da olsalar hayatina girmesine izin vermis. Baban deden yine sonuçlarıni duzeltip yardim etmişler. Senin yasin kac yada kardesinin. Eger calisiyorsan bir kereligine mahsus yardim et. Ama baska degil. Kardesin kac yasinda kiz yada oglam babanın yaninda kalsin. Annen tam bir ergen cocuk gibi. Ya cok zor seyler yasadi simdi farkli disa vurym yapiyor. Yada hep boyleydi
Eger onceden olgun bir kadin olark ne yaptigini bilen biri ise mutlaka bunalimdadir. Manevi olarak destek olun. Yoksa bu kereligine tekrar yardim et ve önüne bak.

Üzüldüm benim annemle babam da ayri annemin bi geliri de yok 3 kardestik annem temizlige gitti bulasik yikadi vs dimdik ayakta durdu ayaklari üstünde ve halen oyle bi gün bnden bir lira istemedi yük olmayayim diye...Anneniz de o adamdan medet umacagina ayaklari ustunde durabilirdi ve o adamin yaptiklarina ragmen yine affetmis ve bide bi sekilde bul diye size baskı yapiyor...Herkes anne olamiyormus

Ben olsam annenin yerine ödemezdim
Teli de vermezdim...bu ne be!
Annen onları talep etmedi sonuçta...hediye adı üstünde
Adam kimden isterse istesin annen verdirtmesin

Anneniz kendini 20 yasinda ergenligini ustunden atamamis toy genc kiz sizide onun arkasini toplamak zorunda olan annesi gibi goruyo rolleri degistirmis bide emri vaki senden baskasindan alamam tee Allahim ya kendinizi zor durumda birakmayin anneniz aklini basina alir insallah gidisati hic hayra alamet deyil sanki

Dedeniz ev almiş...annenizde calisiyot...ne borcu var anlamadim...anlamadigim.birsey daha var bu adami nasil affeder ya...

Canım sen ne kadar borcunu ödenen de annen yine bu adama bulaşacak ve borç yapıp yapıp yine parasini size ödetecek. Ev kirası yok birseyi yok 2 ay para biriktirip ödesin veya kredi çeksin. Bu sefer parayi kendi oderse sacma sapan masfaf yapmaktan vazgrcer. Telefonu da pislige iade etsin bir zahmet.Sen de para biriktirip düğünde ev kurarken çok ihtiyacın olacak.

Adam çok şerefsizmiş. Anneniz neden çekiniyor onu hiç anlamadım. Telefonu hediye etmiş üstüne eve kendi hür iradesi ile kapı yaptırmış. Simdi ne hakla kadini taciz edip hakaret edip parasini almaya calisiyor.

Gitsin polise bu adam beni tehdit ediyor şantaj yapmaya çalışıyor diye şikayet etsin. Öyle de deden öğrenecek böylede. Kadın olmak bu memlekette zor arkadaş.

Anneniz de yani kac yasinda kadin, ergen gibi her hatayi affetmek olmus mu yani. Adami ilk vukuatinda tanimis iste daha niye yeniden hayatina aliyor. Yeniden affetmeyecegi ne malum.

Annen sizleri dusunmeden kendi hayatina bakmis zaten sende herkoyun kendi bacagindan asilir diyip kendi islerine bak senn durumun varmiki senden istiyo uzuluyorum biyle aile dramlarina olan cocuklara oluyo bide onlara yukleniyolar

Erkeksiz de yaşamayı ne zaman öğrenecek bu kadınlar.
Aynı halt yakın bi akrabamın başında ama kendi etti kendi buldu
Okadar dedik hayır gelmez ama Erkeksiz kalırım korkusuyla başına belayı aldı
Anlattığın olayların aynısını yaşadı
Şuan mahkemelikler
Tehditler ölüm korkusuyla yaşıyo
Ayrılsın o adamdan
Evlendiğinde seni eşine karşı çok mahcup edecek şeyler bunlar maddi manevi anlamda üzüleceksiniz.
Bilemiyorum bi yerde anneniz ama sizi düşünmüyo.

Adamı şikayet edin haneye tecavüzden tehditten kapısına gelnce kayda alsın konuşmalarını falan ne bu böyle verdgini geri istemeler adam bildgn cahil

Evlenince annedende uzak dur bence.

adam çıktı babamın karşısına senin karının borçlarını ödedim bana 6 milyar borçlu sen vereceksin falan

Kendisi de az degil ama boyle bir pislikle barışirsa olacagi bu tabi.

Bulabiliryorsan bir seferlik yardim et zor durumda kalmazsan, kardesin için en azindan. Ama birdaha barışirsa uğraşmazsin.

Bence yine barisir o ayri mesele.

Acı ama anneniz nasılsa birileri arkasını topluyor diye dağıtmak konusunda hiç düşünmüyor gibi.. Daha önce kendisine para mevzusu yapan adama nasıl güvenebilmiş hayret, borcun tamamını vermemen gerekiyor bence elinden geldiğince biraz katkıda bulun ama sıkıntıyı da yaşaması lazım akıllanması için belli ki.

Annem dardaysa tabiki yardim edicem.
Ama kirigina yaptigi borclari odemek zorunda degilim.
Hadi basi belaya girmesin diye odemeyi dusunurum, ama tekrar ayni hatayi yapicak o zmn annen o belli. Bi bedel odemeli.
Gece gunduz calisicak, yada bukule bukule borc istiycek birilerinden. Bu sart. Yoksa neden pisman olsunki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…