- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yargilayacak birsey yok. Benimde cocuklarim var, anlayabiliyorum. Burdaki kadinlarin agzinda hep ayni sakiz, anana mi guvendin? Hee anama guvendim... annemizede mi guvenemiycez. Biraz destek beklemek kotu degil. Kimi anneler sonuna kadar destek kimide gercekten 2 saatligine bile bakmiyor torununa. Bu bana bencillik geliyor.. torunumu seviyorum demesin boyle kisiler. Hasta olur yasli olur kafasi goturmez anlarim ama her zaman durum oyle olmuyor. Ha destek olsunlar diyede 7/24 hizmet etmicek anneanneler. Orta yolu vardir herkesin durumu ayni degilYargılamadan yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Kadın seni büyütmüşKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Demek ki kadın bakmak istemiyormuş evlat deyip hatriniza bakmış bir de siz 2.yi yapmışsınız. Kadın sonuna kadar haklıben bir anda bağırmasını bebeğime bakmak ona işkence olmuş demek hiç böyle düşünmemiştim
Aslında bebeği düşünmedik şans olmuş gibi oldu yani. Bende unuturum sanırımÇok haklısın canım. Bende çok kirildim ama unuttum bisey demedim.
Belki çok sabretti kendi kendine. Ondan patladı. Bide yeni bebek düşündüğünü söylemediysen ona da kızmıştır ❤
Artık ayarlayacağız bir şekilde kendime cesaret vermem lazım sanırımBen kirada oturuyorum. Kendi evinizde oturduğunuz için maddi sıkıntı olmadığı için şanslısınız. Ben kirada oturacağım ama buna rağmen ücretsiz izin alacağım ikinci çocukta. Bence şanslısınız. Ufak tefek yardım da beklemeyin bence biraz eşiniz yardım etsin dişinizi sıkın. Ya da ilk günler yakın bir arkadaşınızı çağırın
Yaşıyor. Bizden uzakta yaşıyor ve biraz fazla yaşlı 68 yaşındaKayınvalideniz nerde peki ? Yaşıyor mu? Ya da uzakta mı?
Evet nasıl yapayım dedimÇocuk yaparken annenize mi sordunuz?
Anneniz haklı. Benim annemde çok yardımcı oldu. Ama sevmeye geldiğinde bile 2-3 saatte sonra bunalıyo. Kızımda huysuz bi bebek uykusu çok sorunlu e 50 yaşından sonrada kafaları çok kaldırmıyo. Bide sizinki gün boyu bakıyı.Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Bakarsınız hiç öyle düşünmeyin. İlk bir hafta size yardımcı olur birileri dikişleri yeniyken. Ben hiç kimseyi istemiyorum bana sorarsanız. Annemi çok yormak istemiyorum. Gelse de ısrar etmem kal diye. Kendi isterse gelir. Kimseye muhtaç durumda olmak istememArtık ayarlayacağız bir şekilde kendime cesaret vermem lazım sanırım
Ben bu konularda sitem eden anneleri kv kedi çok iyi anlıyorum çünkü çocuk büyütmek gerçekten çok zor çok enerji güç motivasyon sevgi ilgi gerektiren bir olay anneniz çok yorulmustur ve sitem ediyor çok normal. Anneniz de dinlenmeye kendini dinlemeye vs ihtiyaç duyuyor. Doğumdan sonra ücretli ücretsiz raporla vs çocuklarınızla siz ilgilenin o zaman anneniz yine gelir size destek olur ya da bir bakıcı tutun anneniz başlarında dursunKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Ben sizin için diyorum.beklentiye girmemeniz lazım.normal diğer konularda anne ya da kv bakmalı yardimci olmalı diye yorum yapiyorum hep.ama siz anneniz mecburmus gibi anlatmışsınız,konunuzu okuyunca bana böyle yansıdı.sormussunuz buna göre bende fikrimi söyledim.sizin düşünme tarzınız yanlış.belki hamilelik de daha alıngan olmanıza sebep.kendinizi uzmeye gerek yok annenize kırılmaya da gerek yokBen kimseyi mecbur kılmadım gel bak demedim kızıma annem isteyerek baktı. Şuan ben sadece çalışmayacağım ama korkuyorum dedim nasıl olur korkuyorum bu kadar basit neden herkes sanki bir ben bu çalışan anneyim gibi davranıyor ki söylüyorum annem haklı ama bağırması ağır geldi nu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?