- 24 Eylül 2013
- 9.970
- 32.696
- 748
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Annenizi haklı buldum. Bakıcı tutun bence ya da izne ayrılın derimKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
İki çocuğa nasıl baksın kadincagiz ben anneleri olmama rağmen iki çocuğuma zor yetisiyorum annem çalış ben bakarım diyor yapamıyorum gerçekten çocuk bakmak dünyanın en zor isiKızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Yaparken sormamistir bence annesine.Anneniz bakmayacagini bastan soyleseydi sizde oturur evde kendiniz bakardiniz heralde.
Ona gore bir yol haritasi cizerdiniz.
Simdi yari yolda birakir gibi olmus bence.
Tabiki kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil.
Zorlaniyorsa da usulunce soylemeli, kalp kirmadan.
Annenin o tepkiyle soylemesi seni kırmış. Hakliyken senin gözünde haksiz olmuş. Ama bence bebeğin daha kucukken hamile kalmana kizmistir. Senin icinde zor olacagini bildiginden. Tabiki kendi hayatlarimizi onlara gore planlayacak degiliz, ama bu şekilde tepki vermesi yanlis olmus sadece. Guzellikle kizim daha ilki kucuktu ikincide zorlanacaksin eskisi kadar yardimci olamam bende ileri yastayim artik vs deseydi. Ya da esinin ailesinden destek gormuyorsaniz onada kiziyor olabilir. Birazda onlar destek olsun diye dusunuyor olabilir. Benimde annem ikinci hemen yapma diye nasihat verir, cunku kardesimle benim aram 23 ay ve epey zorlanmis.Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun için elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Çalıştığım için kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugün bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş düşünmüyorsun benimde bir hayatım var, sürekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık çok üzüldüm onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Çok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dün halamın bırak kendisi baksın iki çocuk sorumluluğunu alsın dediğini söyledi şimdi de bu ama ben gerçekten üzüldüm. Nasıl olacak bu nasıl geçer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum
Annesine soraniniz var mi :)Yaparken sormamistir bence annesine.
Yani demissiniz ya anneniz yari yolda birakmis diye ben de diyorum ki annesine sormamistir anne biz ikinci cocugu dusunuyoruz bize yardimci olur musun buyuturken diye. Ben yapayim da onu da aradan cikartiriz demis gibi geldiAnnesine soraniniz var mi :)
Yani içini bilemem ama plansiz gebelikmis galiba bu seferki.Yani demissiniz ya anneniz yari yolda birakmis diye ben de diyorum ki annesine sormamistir anne biz ikinci cocugu dusunuyoruz bize yardimci olur musun buyuturken diye. Ben yapayim da onu da aradan cikartiriz demis gibi geldi
Yani demissiniz ya anneniz yari yolda birakmis diye ben de diyorum ki annesine sormamistir anne biz ikinci cocugu dusunuyoruz bize yardimci olur musun buyuturken diye. Ben yapayim da onu da aradan cikartiriz demis gibi geldi
Anladim zor durum tabi anneye de hak veriyorum allah kolaylik versinPlanlı olmadığını söyledi. Sürpriz gebelik yani.
Hemen cevap veriyim 32 yasindayim iki evladim var kizim 6 yasinda iflahim kesildi büyütene kadar o kadar hareketliydiki gören cok sabir dileyen insan olurdu ailem kayin ailem 7 saay uzakta tek basimaydi sonrasinda sürpriz sekilde oglum oldu cokkk ama cokk zor bir çocuk anlatmak dahi yoruyor beni su andaValla benm ktabımda hersey karsılıklı smdi benm bseylere ıhtıyacım varsa yardım beklerm cnku kmse allaha skur hasta deil engelli deil yada durumlarının musaıt olmadıgı b durumda yok belli b ysa getir snra umursama bu olaganmı ?? Cocukluk sizin icin kaç yasa kdr peki ? Yani belli b yastan snra kim kime dum duma olalım ama bseye ozellklede maddi bseye ihtiyac oluncada ilk aranan ben oluyorum ! O neden acaba bence herkes kendine baksın aile icimizi blmıyorusnuz sonucta dısarda. Yorum yapma kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?