- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Niye insanları “zorunda” olsun Zaten sizleri büyütmüşler. Torununa bakmak zorunda değil insanlar hayatlarını sürekli bi çocuk bakmayla geçirsin o zaman. Ayrıca torununa bakmayan ailelere yaşlanınca bakılmayacak mı? Niye sizi büyütmüş olmaları yetmiyor mu?Smdi sana burda bakmak zorunda deilciler gelir bu sanırım cogu kişinin sorunu bendede var bu sorun bebegim cok kucuk ben çalışıyorum eşim calısıyor kvalidem annem bakıyor saılsunlar ama laf soyleyerek yok ySlıyız yok yorulduk blmem ne ama torun. Bu tabiki bakıcaklar ilgilencekler sen onlara yaslandıklarında kendi basınızın caresine bakınmı dyceksin ? Ozmn sende benm b hayatım var ne halin vrsa gör de illaki herkes herkese muhtac kalıcak hastalık var ölüm var ama anlamıyorlar işte bebek bakımı zor ama sende ona gore yardım edıyorsundur annene gezmeye goturuyorsundr istedklerini alıyorsundr en azından ben ole yapıyorum gonlunu hos tutmaya ve soylenenleri duymamaya calısıyorum yoksa emin ol annen bile olsa sana bu acı sözleri soyleyeblıyor
Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum fakat bazı insanların üslubu ve yazım şeklinden bile yorumlarınızı anlamayacağını düşünüyorum. Okuyup bi ah çekip beğen butonuna basıyorum.Anne babalarınız sizi büyüttüler farkındasınız değil mi? Yaşlılıkta bakıma muhtaç olurlarsa (umarım olmazlar) sizi büyüttükten sonra çocuklarınıza büyütmeseler bakmayacaksınız sanırım. Yazık.
Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum fakat bazı insanların üslubu ve yazım şeklinden bile yorumlarınızı anlamayacağını düşünüyorum. Okuyup bi ah çekip beğen butonuna basıyorum.
2 senedir korunuyorum. Bi sıkıntı çıkmadı :)Anneniz haklı.
Kadın kimbilir neler yaşıyor da gözü korkmuş 2.yi duyunca. Gerçekten kabus gibi. Kadının birden kanı kaynamıştır da çıkışmıştır. Haklı.
Genel olarak konuşuyorum. Herkes hamile kalmadan önce aklını kullanıp hesabını yapsın bir zahmet. Hayat şartları, bakım problemleri nedense hep aklınıza hamile kaldıktan sonra geliyor. Kaza diyeceksiniz, korunduğu halde oluyor diyeceksiniz şimdi. Ona da cevabım var. Doğru düzgün korunmayı öğrenin. Korunmayı bilmiyorsunuz, korunmuyorsunuz, sonra "korunduğumuz halde oldu" diyorsunuz. Düzgün korunan insanların çok büyük yüzdesi hamile falan kalmıyor.
Olsun onlar kendi istediklerini yazsınlar. Düşündüğünü zannetmek onların yaptığı. Sadece zannediyorlar ki içindeki kötülüğü kusunca rahatlatacak ama bitmeyecek rahatsız olacaklar. Ben annemle arayı düzelttim. Birbirimizi yanlış anladık konuştuk ve bitti. Buarada anne anneliğimi bıraktılar ve vicdansılzığımı ama ben iyi bir anneyim. Ben her şeyden önce iyi bir insanım. Karşımdaki insanlara asla ve asla düşünmeden yorum yapmadım yapmıyorum.Tekrar söylüyorum, çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz, hem de hamile bir kadına.
Olsun onlar kendi istediklerini yazsınlar. Düşündüğünü zannetmek onların yaptığı. Sadece zannediyorlar ki içindeki kötülüğü kusunca rahatlatacak ama bitmeyecek rahatsız olacaklar. Ben annemle arayı düzelttim. Birbirimizi yanlış anladık konuştuk ve bitti. Buarada anne anneliğimi bıraktılar ve vicdansılzığımı ama ben iyi bir anneyim. Ben her şeyden önce iyi bir insanım. Karşımdaki insanlara asla ve asla düşünmeden yorum yapmadım yapmıyorum.
Katılıyorum...Düzeltmenize sevindim. Yorumlar çok acımasızdı.
İsterseniz 1 yardımcı tutun 2 haftada 1 gelsin inçe temizlik yapsın arada yemek yapsın böylece çok daha rahat edersiniz bana güvenin. Anneni de takmaÇalıştığım için bakıyor ama çalışmayacağım zaten annemden kızıma baktığı gibi bakmasını istemedim söyledim zaten ufak tefek yardımlar yaparsın dimi dedim sadece çünkü zorlu geçecek o bir anda parladı ve çok yüksek sesle söyledi. Bir anda ağır geldi bak demedim zorunlu tutmadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?