- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.432
- 63
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz haklı. Her kavga dışarıya taşınmaz. Direkt gelip anneye, babaya, ona buna anlatılmaz. Siz barışır iyi olursunuz ama anne, baba onu unutmaz. Şiddet. adatma durumunda ailelere konu taşınır. Aşılamayacak ciddi problemde yardım istenir. Anne her ufak kavgada sizi savunursa evlilik oturmaz zaten. Yaşınız küçük olduğu için anlamamışsınız. Kırılmayın.
Annen biraz haklı gibi.. bazı evlatlar da yüz verince astarını istiyor.
Evet sanırım haklısınız teşekkür ederim :)Evlenince anlarsınız anneniz en ufak bir tartışmada müdahale ederse çabuk yuzgoz olursunuz şiddet aldatma haricinde küçük mevzuları aile dışına çıkarmamaniz gerektiğini anlatmış kirilmayin yaşadıkça anlayacaksiniz
Ben de ciddi bir şey olduğunda duracağını düşünüyorum ama öyle net söyleyince kırıldım. Aramız iyidir, annem karakter olarak olgun, geçmişte yaşadıklarından dolayı daha sessizleşmiş birisi ben gidip gıdıklıyorum filan, sevgiye ihtiyacım var benim yaa diyip gidip sarılıyorum filan yani iyidir aramız şakalaşırız :) Ama bazı şeyleri iyi anlamam için, huyumu suyumu biliyor kadın, bunu net bir şekilde söyledi. Ben de işte noluyoruz oldum bir anda, beklediğim cevap değildi diye sanırım kırıldım :)Normalde annenizle aranız nasıldır? Hani ben çok kötü bir durum görmedim söylediklerinde ki haklılık payıda var her ailede olan şeyleri dışarı yansıtmamak gerek ama ciddi birşey olduğunda arkanızda duracağını düşünüyorum açıkçası.
Evet en kötü huyum maalesef, sevdiğim insanların laflarına alınıyorum, büyüttüm yine sanırım..kadın yanlış bişey dememiş ki.
evlilikte olan her soruna ana baba ne diye müdahale etsin?
gerçekten alıngansınız.
Doğru olabilir, bizimle ilgili meselelerde gerçekten çaktırmaz ama uyumadığını, gizli gizli ağladını bilirim ama hiçte göstermez, lafını etmez.anneniz haklı.
2 saat sonra herşeyi unutup can ciğer olacaginiz en ufak tartışmada , bizim kafamızı agritip
gunlerce uykusuz kalmamiza sebep olma demek istemiş kısacası.
Amin çok sağolun, haklısınızAnneye hak verdim bende inan ailelerin sürekli evliliğe müdahalesi çok rahatsız edicidir.
Allah o sorunları yaşatmasın annen de seni savunmak zorunda kalmasın diyelim![]()
Anneniz kötü bir şey söylememiş. Hatta şu konuda çok doğru bir şey söylemiş. Eşin ile en ufak bir şey bile kimseye anlatma sonra sen iyi olursun biz kötü oluruz. Bu çok doğru. Yine eklemiş çok büyük problemler olur oturulur konuşulur. Anneniz çok aklı başında bir kadınmış . Tebrik ederim.
Bayağa hassasım evet, yani gözlerim doldu orda konuşamadım bile sesim titreyecek diye, beni öksüz bir başıma bırakacak sanki yaKavgayı dışarıya taşımama hususunda haklı anneniz.
Siz eşinizle halleder barışırsınız ama insanların aklında yer eder ve önünüze gelir aile içinde huzursuz olursunuz..
Ayrıca anneniz şimdi böyle demiş ama o zaman öyle olmaz. Buna da alınganlık yapmışsınız baya hassassınız :)
Yok ayrımcı biri değil Allahtan. Kardeşime de iş yaptırır, ben eve kaçta geliyorsam o da o saatte gelir gibi. Erkek diye toleransı yok bizim evde :)Anneniz kısmen haklı. Savunması gereken durumlar mutlaka olacaktır ama ayrımı iyi yapar umarım.
Annenizin düşüncesini doğru buldum şahsen. İfade etme şekli yanlış sadece o kadar. Ki genelde sert mi konuşur böyle?
Çocuklarımızı nasıl incitiyoruz..sonra da aldatsada hakaret etsede kocamdir yapar kuşağı basliyor..
Aslında dese ki sen istedikce her zaman yanındayım.onur gurur hakkaniyet sevgi önemli.kimsenin sendeki bu noktaları incitmesine izin verme,sen degerlisin ..bu degerleri tasimayan insanlari yoluna dahil etme..ola ki ettin herkes hata yapar ,onu orda birakip yoluna devam et..ben yanındayim.
Bazen düşünüyorum böyle diyen bir annem olsa dünyayı kurtarirdim herhalde..