Annem sınırlarıma saygı duymuyor ben nasıl koyabilirim bilmiyorum

Ve evet haklısın yazma takmak özellikle denizde insanın yaşını büyük gösteriyor çünkü genellikle yaşlı kadınlar takiyor
Ama millet niye bu kadar yorumlarda farklı şeye takılmış anlamıyorum kız istemiyor ve annesi diretiyor konu bu yani

Yanlış yapıyorsun atarli ol zaten öyle kıymetin bilinir annen. Ayrıca da eminim o karışan tipler gençler değildir yaşlılardır ki yaşlılar her şeye karışır bosversene burada kimseye bisey de ispatlamak zorunda değilsin. Ben de Alevi birkaç arkadaş edindim samimi olur olmaz “Esmacım şu kafandaki Arap geleneginj neden takiyorsjn islamda yok” falan diyorlardı insanlar hadsiz bosveeeer

Bir grup kapalı insanın içinde açık bir kadın dikkat çeker, sahilde bikinili insanların yanında da kapalı biri dikkat çekiyor. İnsanların sadece gözü kayıyor olabilir, kimse size bakıp ayıplamıyor, vah tülbent takmış diye dedikodu da yapmıyor. Ben yakından görmesem farklarını bile anlamam mesela. Yorumlarınızı okudum, kafanızda çok büyütüyorsunuz.
Geçen yıl da bunun kavgası çıkmış, bone alın bir tane daha, en fazla ne kadar olabilir. Sormadan alınca kızıyor demişsiniz. Kendinizinkini ona verin kendinize yeni bir tane alın işte ne kadar zor olabilir bunu düşünmek ya. En ufak şeyi sorun eden, sorun çözme becerisi olmayan birisiniz. Çevrenizde olmak istemezdim

tesettürlü olmamama rağmen şalvarda giyerim ki giymişliğim var yazma da takarım
Şalvar zaten yöresel bir giyim, birçok bölgede artık gençler pek giymese de yaşlılar hala giyiyor, ki severim şalvarı, özellikle Adana şalvarının kesimini çok sevdiğimden birkaç yıl önce buralarda tırım tırım adana şalvarı arayıp buldum, üzerine bir askılı, saça da mardin tarzı yazma bağlıyorum, severim etnik kıyafetleri.

Siz şimdi 25 yaşındasınız ya nispeten genç bir yaştasınız o yüzden dış görünüşünüzü çok önemsiyorsunuz. Yoksa ben arkadaşım şimdi arayıp hadi kahve içmeye gidelim dese kremlenmiş saçıma bere takıp kendimi dışarı atabilirim hani kafede rezil olurum millete demem çünkü gelmişim kırk üçüme amaaannn

Anneyle çatışma durumlarını unutmuşum nerdeyse bende 26 yaşındayım ama evliyim.Sizi çok iyi anladım tam olarak böyle şeyler yaşamadım ama empati kurabiliyorum.Disardan nasıl göründüğünüzu onemsiyorsunuz.Biraz da takintilisiniz annenizde o an sadece kendi istediklerini size yaptırma çabasında onun istediği olmayınca da çılgına dönüp size kötü sözler söylüyor.Ona çok kizginsiniz o da size .Ve yaşınızda bu arada çok büyük aileniz size saygı duymuyor amaa okumanizi önemsiyor çok tezat geldi .Benim tavsiyem annenize aynı burda acikladiginiz gibi içinizden geçenleri seninle bir şey konuşmak istiyorum diye konusun.Ben genç bir kızım fikirlerim isteklerim onemesensin istiyorum ve bunu senden beklemem en doğali işte bir bone alabilirdik o an fikrimi onemseyebilirdin hanı önemseyen insan derki benim kızım böyle eve dönmez ben onu tanirim ona salını götüreyim unuttu ise bekleyim der.Ve şeyin insanlardan rahatsız oluyorum bakışlarından .Ve dış görünüşunizden rahatsızsiniz bunuda dile getirin gencim güzel görünmek istiyorum senden bu konuda destek bekliyorum deyin.Bir iş bulursanız çoğu sorununuz duzelicek gibi birazda saygınlığının artar kendi ihtiyaçlarını karşılamak güzel olur.Ve diğerlerinin yorumlarıni okudum çok yargilayicilar kimse size bakmazmismis hiç genç olmamislar ya da sürekli absürt bir tiple uygun olmayan bir ortama girmişler gibi rahatlar herkes sizin gibi özgüvenli ve rahat değil farklı insanlarin varlığından habersiz çok bilmişler.

Neden hemen linçleme yapılıyor bu sitede anlamıyorum. O yaşlarda saça, başa, yüzdeki sivilceye, en olmadık şeylere takıyor insan. Bu yaşlardan hepimiz geçtik. Konu sahibi de yazma takmak istememiş gayet normal. Geçen yıl erkek yeğenim pikniğe giderken duşa girdi, arkasından saçlarını fönledi, güzelce giyindi. Bense piknik hazırlıkları yaptım üstüme bir tişört bir kot giyip çıktım. Konu sahibi anneniz de o yaşlardan geçtiğini unutmuş, yazma taksa ne olacak diyor. Başka bir şey yok, sizi sevmediği falan yok.

Of cozumu basit seylere amma olay cikmis al bir bone daha, şaşkın annen icin koy kendi çantana. Laf ederse de soyle benimkini alip duruyorsun al bu seninki de. Aman olay cikmasin diye susup pisarsan cozum bulamazsin biraz dik dur iş bitirici ol miymiy gecmez hayat. Millet dedikodu yapiyorsa da yapar agzi torba degil ki buzesin. Buyu biraz

Giderken salini yanına al o zaman ,bonede alabilrsiniz bir tane. Bende 41 yaşındayım ama evden dışarı çıkarken kesinlikle alalede çıkmam. Bu kişiye bağlı ablam ekmek alacaksa öyle gider ama ben bastan aşağı giyinir krem, güneş kremi bb goz kalemi cekmeden cikmam.
Yani insanlar bakıyor diye kendimi öyle iyi hissediyorum. Kızda yazma takip cimmak istemiyordur. Annen önemsiz görüyor büyük ihtimalle siz seneye giderken denize destekli git

Antalya kaşta yasadım 10 seneden fazla. Orası da küçük, açık? bir yer... Cok severdim. Merkeze de otobüsle 4 saat... Kimse kimsenin umurunda değil. Bikiniyle denize girerim, arkadaşlarım da öyle. Hiç öyle kapalı birine laf etmedim, edeni de duymadım. Herkes kendi telasında

Ama ben sizi anladım. Siz benim kardeşim gibisiniz. O da bakkala gidecek olsa, git gel 5 dk yok. Eşofmanını çıkarır, pantolon giyer hazırlanır. Ben de sinirlenirdim. Cünkü sürekli onu beklıyoruz. 5 dk 10 dk. Bazen iş acele oluyor yok. Cocuk giyinıp hazırlanmadan gitmiyor. Yıllar geçti meğer sosyal fobisi varmış. Tedavi oldu. Anneniz muhtemelen işleri yokuşa sürdüğünüzü düşünüyor. Amaaan kim ne dicek, derse de umurumuzda değil modunda. Siz de utanıyorsunuz o kıyafetle 5 dk için bile olsa. Bence yine de siz haklısınız. Böyle hissedip böyle davranıyorsanız kımseye laf düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…