Annem sorun çıkarıyor hep

Kusura bakmayın da konuda eksik mi var acaba? Başta istememiştir belki de hangi anne iyi giden çocuğunun yuvasını yıkmak ister böyle beddua eder durduk yere bir de bana garip geldi
benim babaannemde boyleydi
halama bosan ben sana bakarim işinden çik ben sana bakarim (devletteydi)
diye diye kadini boşatti isinden de cikardi kendisi öldu gitti halam yapayalniz ve bir ruh sagligi bozuk bir insan olarak kaldi arkada.
benim babaannem agir depresyon hastasiydi kisilik bozuklugu vardi
konus sahibesi arkadasa bunu belirtmis olayim

Bende görüşmem karari aldın ama inanki böyle yapmasi beni çok üzüyor

Bakın annem olayi inat haline getirmiş gitmemi istiyor onun bir akrabasiyla evlenmemi istiyor ayrica hamile olduğumu neden söyledim çünkü belki bebek için bana gel gel diye mesajlar belki atmaz dedim

Çok haklısın çok teşekkür ederim

Anlıyorum canım bende haksız olduğumu düşünmüyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor

Yani sence benim anneminde böyle olabilme olasılığı varmı?

Öldü sayıp kendi hayatıma bakardım yerinizde olsam.

Şimdi siz 21 yaşındasınız ,
18'de evlenmişsiniz.

Anneniz de haliyle erken diye istememiş.

Bu sebeple istenmeyen evlilik yapmışsınız.

Anneniz de bunu içinden atamamış ,
Hala sizin erken ve yanlış bi evlilik yaptığınızı düşünüyor.

Belki de boşanacağınızı düşünürken , hamile kaldınız.

Bilemiyorum.

Bence uzak durun annenizden ,
Enerjisi kötü etkiler sizi.

Zamanla düzelir her şey.

Anneniz bariz ruh hastasi !!!
Gorusmeyin , cocugunuz olunca da gostermeyin , altinlarin da ustune bi bardak su icin , burda bi ton kötü anne gorduk de boylesini gormedik

yerinizde olsam gorusmeyi minimuma indiririm yada bi sekilde dr a gotururum
hic olmadi kendiniz bindr a bi davranislarindan bahsedin belki olumlu bir yonlendirme yolu gosterir size

Konuda hiç bir eksik yok canım eşimle evlenmemi istemiyordu istediğini yapmadim diye evlendigim günden beri böyle
Ben şöyle düşündüm yanlışsa lütfen söyleyin. evlenmeden önce evin tüm maddi ve manevi yükünü siz mi cekiyordunuz ki evlenince musluk kesildi diye eşinizi istemedi

Ben şöyle düşündüm yanlışsa lütfen söyleyin. evlenmeden önce evin tüm maddi ve manevi yükünü siz mi cekiyordunuz ki evlenince musluk kesildi diye eşinizi istemedi
18 yaşında evlenmiş. Annesi akrabası ile evlensin istemiş. Ama konu sahibi dinlememiş. Sebep bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…