P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
seni o kadar çok iyi anlıyorumki
ama benim annem beni sevmediğini düşünmüyorum çünkü beni çok çok sever ..öper hala
evli ve çocuklu olmama rağmen
ama benim annem beni hiç bir zaman beğenmedi ....çok küçük yaştan beri..hep horladı
dayım kızları vardı annesi babasıonlar daha küçücükken medh etmeye başladı benim annem ben her kesin içinde sürekli mahcup etti
o kızlar kendine güvenen kızlar oldu ben ise hala sindikçe siniyorum
kendime olan özgüvenimde bir eksiklik var
sürekli beni herkesin içinde aşağıladı ben bir evin bir kızıyım ...ablam felan yok yani
insanın evladına ..güven vermesi.onu poh pohlaması o kadar önemli bir şeyki
çok küçük ve gereksiz gibi görünen bu ayrıntı insanın taaaa temelini oluşturuyor
annem tabi beni herkesin içinde sürekli aşağıladığı için diğer insanlarda beni aşağılamaya başladı
çocuğuna sahip çıkamazsan onu kurda kuşa yem edersin
annem sayesinde ben hala beceriksizim...ve bilinç altımda bir şey bu konuda ısrar etmemi söylüyor
işte bütüüüün bunlar için ben çocuğuma her kesin içinde tek bir kelime etmiyorum...kimseyede ettirmem benim yavrumu ..incitecek insan ve insanların alnını karışlarım
Asiyim ben annen şimdi sana karşı nasıl? En azından şimdi bu huyunu bırakmış galiba. Ama benim annem hala devam ediyor. Her zaman başkalarının kızlarını beğenip onları övüyo, beni yakın akrabalarımız içindede yeriyor. Ben kocaman kızım ya yeter... Bir keresinde hiç unutmam bu yüzden kavga ettik. Ben görev yaptığım yere geldim 15 gün telefon açmadım, konuşmadım. Hatta öyle bunalttı ki ben yaz tatilini bile az kalsın görev yaptığım yerde geçirecektim. Belki size bunlar basit gelebilir ama sorunlarım var. Kendime güvenim zaten yok. İlişkiler konusunda başarısızım. Sağlam insan ilişkileri kuramıyorum. İnsanları kendime bağlayamıyorum. Yaşım 26 hala bi sevgilim bile yok. Konuşableceğim dostlarım pek yok. Hiç sevgi görmüyorum. Avrupadan kuzenlerim gelince o 17-18 yaşlarındaki kuzenlerimin bile kendilerine güvenleri sonsuz. Anneleri onlara ne kadar değer veriyor. Gerçektende hakediyorlar. Çok güzel yetişmişler. Konuşmları da fevkalade. Ama ben kendim gibi konuşsam problem oluyor, annemin istediği gibi dursam problem oluyor. Bunalımlardayım
senı çok ıyı anlıyorum ama bu sadece senın degıl benımde içinde oldugum buyuk bır grubun problemı. annelerımız nıye böyle bılmıyorum ama ben bunu evlatlarıma asla yapmayacagım. sende bundan ders cıkart ve onu oldugu kabul et tatlım.çunku degışmşyorlar. sureklı eleştrılmek sınır bozucu bılıyorum ama sakın kötu söz de söyleme, bırak o öyle bılsın sen hayatını yaşa başka çare yok.
Haklısınız elbette. Şöyle de bir durum var ki, kişiyi şekillendiren ailesidir, karakter denilen şey ailenin yansıması.o sizin de kıpı kıpır konuşkan bir yapı da olmanızı istiyordu demek sakin çekingen bir kız çocuğu olşunuz onu hayal kırıklığı yarattı o yüzden böyle davranıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?