- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
-
AminAllah hayırlı şifalar versin inşallah, sürekli mutluluk depolayın. Mutsuzluk ve stres bir süre sonra kötü patlak veriyor
Teşekkür ederim. Annem çalışırsa iyi olur 3 bin yeter sanırım ama mobilya borcu var ve babam ödemiyor. O yönden yetmezkendi işine bakmaya çalış.okuluna odaklan iyi bir yer kazan kurtul.baban büyük ihtimal başka kadınlar olduğu için sizi kolayca gözden çıkardı.annende çalışmak istemiyorsa koskoca kadını ikna edemezsin.paraya sıkışırsa bir çaresine bakar 3000 çok kötü bir rakam değil para lazım olursa annende çalışır belki dedende destek olmaya devam eder.şimdilik canını sıkma.
Amin inşallah. Annem babamı çocuklar ile eve baylayacagini sanmış. Ama tabiki de olmadı. Simdi çok pişman ama bir o kadar da mutlu biz olduğumuz icinAnnen belli ki senelerce sizler için bu evliliğe katlanmış. Evet hatalarda yapmış, çalışmayan bir kocayı bir kaç kez baba yapmak gibi mesela. Keşke zamanında cesaretini toplayıp, sizlerle düzenini kurup parasını kazanmaya başlasaymış.
Evet baban sorumsuz bir adam, annene sevgisi kalmadıysa bile evlatlarına ebeveynlik görevini yerine getirmeli.
Hiçbir şey olması gerektiği gibi olmamış ve maalesef geçen zaman geri gelmiyor. Şimdiden sonrasına bakacaksınız. En olması gerektiği gibi.
Annen bir işe girecek, sizlerde okullarınızı en başarılı şekilde bitireceksiniz. Derslerini salmak gibi bir lüksün yok. Başarılı olursan burs kazanabilirsin. Bir kaç sene biraz zor olabilir ama okullarınızı bitirip mesleklerinizi elinize aldığınızda şartlarınız daha da düzelecek emin ol.
Artık büyümüşsün içinde durumu dramatize edip şartlarını zorlaştırma. Evlilik kadar boşanmada normal. Onlar her daim senin anne ve baban, bu gerçek asla değişmeyecek. Bu yaşadıkların seni daha da olgun, güçlü, temkinli bir kadın yapacak emin ol. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin inşallah. Annem babamı çocuklar ile eve baylayacagini sanmış. Ama tabiki de olmadı. Simdi çok pişman ama bir o kadar da mutlu biz olduğumuz icin
Evet sürekli söylüyorMutludur tabi canım benim, evlat kadar değerli hiç bir şey yok bu dünyada o ayrı. Hatta yaşadığı bu zorlukta en büyük desteğide size olan sevgisinden alıyordur emin ol.
Evet teşekkür ederim. Çok iyi geldiniz gerçekten. Derslerim çok iyi şuan çok şükür. İnşallah boşanırlar bende bunu istiyorum. Epilepsim 2 gündür uyarılar veriyor atak yaşıyorum kaç aydır olmuyordu stresten oldu. İnşallah geçer herşey ya herkes için hayırlısı olsun.Ben sürekli kavga eden bir ailenin çocuğuyum. 33 yaşımdayım çok şükür kendim bie aile kurdum ama hala mutlu bir anne babanın özlemini çekerim.
Vakti zamanında bizimkiler de boşanmak istedi. Hem ekonomik durumlar hem de seninle aynı yaşta olmamız sebebiyle vazgeçtiler keşke ama keşke vazgeçmeseler di. Bilmiyorum daha mı mutsuz olurdum ya da daha mı zor olurdu boşansalardı ama boşanmadıklarında yaşadıklarımı/yaşadıklarını ben biliyorum ve acısını hala içimde hissediyorum.
Çok zor dönemler geçirdim/geçirdik kardeşlerim ben annem babam hepimiz.
Ne zaman ki ekonomik özgürlüğümü elime aldım (devlet memuruyum bunun altını çiziyorum çünkü üniversitemi bitirim atamamı aldım şükür) o zaman kafa olarak rahatladım. Kendime güvendim. Evet mutsuz büyüdüm ama bundan sonra mutsuz olmak istemedim.
Kendimi toparladım fakat bu sefer anne/baba ikisi de kötü hastalıklardan zor duruma düştüler. Onlar da mutsuz stresli bir hayat sürdüler. Boşansalardı belki daha mutlu olacak bu şekilde stres kaynaklı hastalıklarla uğraşmayacaklardı.
Anneciğim geçen sene vefat etti babamsa şimdi yatalak sayılır.
Bunların hepsi ama hepsi bana göre mutsuz yaşam sürmelerinden kaynaklı.
Onlar için (özellikle annen) iyi olacaksa varsın boşansınlar. Para bir şekilde bulunuyor bazen zorlanıyor insan ama aç kalmıyorsun. Eksik alıyorsun ama huzurun oluyor.
Üzülme. Senin için en doğru olan şey okul okuş okul. Zor biliyorum kafanı vermek odaklanmak eksik hissetmek yarım kalmak ama sen de ekonomik özgürlüğünü kazandığın zaman tamamlanacaksın ve daha mutlu olacaksın.
Çocuk bakıcılık Olabilir.H
lise 2 ye gidiyorum. Annem kırk yaşinda falan bende söylüyorum iş bulmasını ama temizlik gibi işler istemiyor. Başka güzel bir iş de ne olabilir ki
Sürünsün ona karşı bir sevgim kalmadı. Annem hiç çalışmadı. Biz anlatiriz ama hic kanıt almamiştik sorun olur mu acaba.Çocuk bakıcılık Olabilir.
Annen hiç çalışmadı mı bu zamana kadar iş tecrübesi yok mu ?
Ayrılırken nafaka istesin bol bol sizi de Şahit göstersin Çocuklarım Şahit diye sunsun anlat yaşadıklarını.
Baban da zaten bu kafa varken çok sürünür orada burada merak etme.
Keşke yazıştığı telefondan ekran Görüntüsü alsaydın.Sürünsün ona karşı bir sevgim kalmadı. Annem hiç çalışmadı. Biz anlatiriz ama hic kanıt almamiştik sorun olur mu acaba.
KeşkeKeşke yazıştığı telefondan ekran Görüntüsü alsaydın.
Olsun yine de Şahit olabilirsiniz.
Üzülme tamam mı
Teşekkür ederim , inşallah cabuk atlatirim.Üzülme tamam mı
Hayatın daha çok başındasın hersey gececek
Neden istemiyor? Sağlık problemi yoksa yapabilir bence. Namusunla para kazanmak önemli olan.H
lise 2 ye gidiyorum. Annem kırk yaşinda falan bende söylüyorum iş bulmasını ama temizlik gibi işler istemiyor. Başka güzel bir iş de ne olabilir ki
Evlere temizliğe giden öyle kadınlar tanıyorum ki yıllar geçtikçe evin ferdi oluyorlar. Komşumuz evine uzun yıllardır yardımcı alıyor. Kadınla o kadar samimiler ki resmen evin bir ferdi.Asla utanılacak bir şey değil. Bizim maddi durumumuz çok iyi ablama, çocuklarına veya evine bir şey alsam kızar. Asla maddi yardım beklemez. Onda kaldığım zamanlar eve bir şeyler alıyorum kızıyor bana. Eve, aileye destek olmak isteyen bir şeyden utanmaz. Üstelik eniştem maaşını ablama verir, harcadığı paranın da hesabını sormaz. İstediği bir şey olursa ablam alır, eniştem onu hayatta kırmaz buna rağmen ablam temizliğe gidiyor. Şuan daha çok gönül hatır olayı var orası ayrı. Temizliğe gittiği ev sahiplerini çok seviyor, onlarda ablamı çok seviyor bırakamıyor. Çocukları da hiç utanmıyor annelerinden. Benim de çevremde zengin çok ve gururla söylüyorum, "Üç çocukla hem okuyor, hem ek gelir olsun diye temizliğe gidiyor," diye. Aşağılanacak bir yanı yok ki... çevremden kimse de evlerine yardıma gelen insanları hor görmüyor.
Bir kaç kere takip ettik gençliğinde de ayni yere gidiyormuş zaten hamamlar anlattı. Saatlerce oynuyor çıkmıyorBen en çok kahveye gitmesine takıldım. Bu devirde kahve mi kaldı? Kahveye gittiğine emin misiniz? Kahveye gidiyorum diye başka bir yere gidiyor olmasın?
Evet arıyoruz şuan inşallah güzel buluruzNeden istemiyor? Sağlık problemi yoksa yapabilir bence. Namusunla para kazanmak önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?