• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve çocuğu yaşındaki sevgilisi

Sedef001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
145
98
98
Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Anneni uyar ama sert bir dille değil. Sert dille ancak onu daha da çok kışkırtırsınız inada bindirtirsiniz. Endişelerinizden bahsedin ve kararı ona bırakın gerekirse yalvarın ama sert dil kullanmayın. Siz eve döndüğünüzde anneniz kalp krizi geçirse ve ölse haketti diye mi düşünürsünüz ağlar mısınız? Eğer ağlarsanız o zaman görüşmeyi kesmekten bahsetmeyin. Çünkü kimin ne zaman öleceğini bilmiyoruz.

Nasıl ki her anne çocuğunu olduğu gibi kabul etmek zorunda atamaz satamaz da biz de ailelerimizi annemizi babamızı kabul edicez. Yanlışı var diye silip atamayız.

Umarım yoluna girer her şey

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum.

Kardesinizle alakasi yok aslinda. Yapilan yanlis. Arada tam 23 yas fark var ama her koyun kendi bacagindan asilir. Karismayin, konusmayin. Konussaniz da bir sey degismez . Ahhh tamam haklisin , ayrilayim demez yani.

Bazı ebeveynler evlatlarıyla yer değiştiriyor maalesef.
Koca koca insanlara siz yol gostermeye çalışıyorsunuz yazık.
Ama bu ilişki bitse başka bir eğri ile karşınıza çıkacak gibi.
Karışmayıp hayatınızı mı yaşasanız?
Çok zor gerçekten kolaylıklar diliyorum ..

Bence sakin sakin oturup annenle konuşmalısın.

Hayatına müdahale etme hakkınız olduğunu düşünmüyorum ben ama çocuğun yaşı kendi çocuklarından küçük .
Çok huylandırıcı bir mesele .

Beraber olduğu adamın amacı nedir acaba ?
çok özür dilerim annenin parasını falan mı yiyor ?

Anne baba atsan atılmaz satsan satılmaz Allahim doğru buldursun inşallah konussanız bile sizi dinleyecegini hic düsünmuyorum ve bu ilişkininde uzun süreceğini düsünmuyorum bence ayirmaya calisirsanizda olay büyüye bilir birakin kendi haline cunki sizi daha öncede dinlememis eve tanimadiginiz evli insalari getirmis degismez bu saaten sonra

Boyle kadinlara oyle sinirleniyorum ki. Sen alelade bi insan gibi takilamazsin herkesle sevgili olamazsin eve adam atamazsin 2 kızın var örnek olman gereken sorumluluklarin var. Hayatini kafana göre yaşayamazsın. Deliriyorum ya çoluğu çocuğu olan insan evlilik yasında koca kizlari var ne demek elin çocuk yasta adamlari ya🤦‍♀️🤦‍♀️ eli yüzü duzgun efendi kendine denk bi adamla evlense ne olurdu? Boyle on sevgili degistirecegine.

Konuya gelirsek benim için bu son nokta olurdu rest çekerdim, bu kendine yakişmayan evlilik dışı hayatlardan elini etegini cekene kadar da ölüm kalımlik sağlık meseleleri harici görüşmezdim, küslük evet doğru degil yanlış ama ne yapicaksin? en azindan kardesiniz evlenecegi zaman annesi babasi evet böyle ama ablasiyla kendisi zaten görüşmüyormuş annesiyle desinler.
Bu sacma sapan duruma susarsaniz onaylamiş kabul etmis gibi goruneceksiniz, daha kötü bence.

Annenizi kesin dille uyarin belki akli başına gelir

Konuşsan faydasi yok,sussan gönül razı değil...
Yani ne denir ki? Konuşmakla anlasilsa yıllardır bir şeyler değişirdi. Bence madem uzaksiniz hiç yüz göz olmayın. Zaten ayrılırlar.
Benim eski sevgilimin annesi de oğlundan on yaş büyük biriyle beraberdi, bir de herkese ahlak dersi verirdi... Böylelerine ne diyebilirsin ki?

Annen dinlemez canim seni. Sen geri kafalı falan değilsin boyle ilişkiler var,oluyor,erkeğin büyük kadının küçük olduğu ılişkiler de cok bilirsin.
Kardeşinin karşısına çıkacak kişi de bisey diyemez dedirtmeyin laf annenize ne olursa olsun
Ha kendisi oyle davranıp dizi kısıtlayarak büyütmüş o konuda onu hiç haklı bulmadım inan..
Yapacak birşey gerçekten yok. Konuştuğunla kendini yordugunla kalırsın
50 yasinda kadin .. Belki de cocuk onun parasını yiyor. Annenin maddi durumu nasil?

Merhaba kızlar,

nolur fikir verin.

teşekkür ederim
Annenizin sizi dinleyecegini zannetmiyorum. Sessiz kalin zaten cocuk birkac aya annenizle iliskisini keser. Ebeveynlerimizi secemiyoruz malesef

Kime ne yahu çocuk değil ki anneniz. Erkek yapınca bi şey denmiyor ne hikmetse kadın yapınca çocuğu yaşında oluyor hemen. İkisinin de istekleri farklı ve karşılıklı mutlu ediyorlarsa birbirlerini sorun yok siz de kocaman kadınlar olmuşsunuz artık. Annenizin de ilk erkek arkadaşı değil evli olmasından iyidir 27 yaşında olması. Siz onaylamayabilirsiniz tabi ama karışma hakkınız oldugunu sanmam.

Sizin yapabiliceginiz bisiy yok. Annesinin genç sevgilisi var diye kız kardesinizi kötü gorucek çomarlar zaten onun çevresinde barinmasin. Herkes kendi hayatına baksın insan olarak uyarirsiniz edersiniz ama genç sevgilisi var diye annenize kötü yakistirmalar yapılsa hak vericeksiniz gibi görünüyor. Velev ki adam dolandırıcı yaşayıp görsün madem anneniz. Zorla kimse kimseyi birakmaz

Bizim Fethiye'de de maşallah dedikoducular çoktur böyle bir olayda milletin ağzı baya bir açılır.Annenizin istediğiyle gezme hakkı olsa da size ben kadınım siz kızsınız demesi yalnış.Ayrıca ilişkilerdeki yaş farkına karışmam da ama bu ne arladaş! Anneniz 60 yaşında olsa sevgilisi de 50 yaşında falan olsa olabilir de bu durum olmaz.Maddi durumunuzu bilmiyorum ama eviniz arabanız vs varsa oğlan mutlaka bunlara düşmüştür.Ayrıca oğlanın ailesi de eğer aklı başında bir aileyse böyle bir olayı asla sineye çekmezler.Siz hiçbir şey yapmayın ve olacakları seyredin kaç yaşında kadın asla söz dinletemezsiniz.Ayrıca 50 yaşındaki kişi kadın değil de erkek olsaydı tepkim yine aynı olurdu.

Konuşsanız da onu ikna edemezsiniz. Tabi kişisel tavır olarak mesafe koyabilirsiniz, ki bence koymalısınız ki onaylamadığınızı görsün. Bu nedir yaa, kınamak istemem ama cidden çok kötü bir tablo🤦🏼‍♀️ Bırakın ne hali varsa görsün, yakında çocuk onu terk eder zaten..

Erkek 50, kadın 27 yaşında olunca sorun olmuyorsa bu da sorun olmamalı.
Bazı erkekler ciddi ciddi olgun kadınlardan hoşlanıyorlar.
Size düşen erkeğin sağlam ayakkabı olup olmadığını araştırmak.
Kötü biriyse annenizle konuşun. İyi biriyse karışmayın.

Anneniz seviyodur belki de ben erkegin sevdigini düşünmüyorum. Cinsel ihtiyaclarini karsilamak icin su an annenizle beraber bence. Baska birini buluncada bırakacak ztn.

Back
X