Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle,size katılıyorumOlgun kadinlarin cinsel deniyimi fazla olacağını düşünen genc bi kitle var bence . Sosyal medyada ozellikle orta yasli kadinlara yuruyen delikanlilar. Ben 40 yasindayim . 20 lik genclerden sacma sapan msjlar aliyorum instagramda. En son msj isteklerimi kapattim kurtuldum
Kesinlikle haklisiniz bencede bosanan kadinin duygusal ve cinsel ihtiyaclari yok sayilamaz. Muhtemelen annesi gercekten asikta olmustur. Orta yas gelince kadinda erkekte genc enerjisi istiyor hayatinda. Yasayamadigi seyleri yasi iyice ilerlemeden yaşamak...Ama acaba karsisindaki erkek o dusuncede mi? Ya maddi yada cinsel deneyim kazanmak icin yanasiyor kendinden cok buyuk kadinlara. Yoksa belki 5 - 10 yas muhim degil. Artik kadinlar o kadar bakimli ki zaten 30 yaşla 40 yas arasinda fiziksel olarak fark bile olmuyor cogu zaman. Ama 50 ye 27 .BilemedimAnne ya da baba olunca erkek ya da kadın olmaktan, insan olmaktan feragat etmiyorsunuz.
Anne de olsa hâlâ bir kadın, duyguları var, hayatı var. Sevebilir, aşık olabilir. İkiside yetişkin kendi kararlarını kendileri verebilir.
Çoğumuza ters bir durum belki. Kimimiz ahlaksızlık olarak görüyor. Kimimiz normal karşılıyor.
Bir nolmuş yani deyip annenizin arkasında durmayı deneseniz. Siz bu kadar yargılayıcı yaklaşırsanız el alem tefe koyar zaten. Onun hayatı, onun kararı, kimseyi ilgilendirmez diye konuşanların ağzını siz kapatabilirsiniz.
Çok alışıldık bir durum değil evet. Toplumda çocuklu bekar kadınların sanki hayatı yokmuş gibi dizini kırıp bir kenarda oturması bekleniyor.
Fevri hareket etmeden önce konuşmayı deneyin.
Annenizin özel hayatındaki kişiler onu maddi - manevi anlamda suistimal etmiyorlarsa hayatına kaç kişi girip çıkmış, sevgilisiyle arasında kaç yaş varmış bunlara karışmak siz de dahil kimsenin haddine değil, olmamalı. Lütfen klasik orta yaşlı kadın algısına kurban etmeyin annenizi.Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.
ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.
herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.
konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.
kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.
ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?
ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.
nolur fikir verin.
teşekkür ederim
Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.
çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.
Böyle kolay değil bu işler maalesef. Benim hayatım kimseyi ilgilendirmez deyip işin içinden çıkamaz kimse. Etkiliyor işte bizi deAnnenizin hayatı, ona karışamazsiniz zaten karissaniz da işi inada bindirecektir.
Teşekkür ederim tamam okuyacağım.![]()
Burda neden bazı kadınlar genç erkeklerle beraber olur,daha profesyonel bir dille anlatılmış.Okumanızı tavsiye ederim...Anneniz de olsa içinde ne yaşıyor bilemezsiniz.Disardan çok absürt gibi görünebilir.Ama yine de anlamak lazım.
Girişi çok güzel yazmışsınız ama sonrası olamamış kusura bakmayın. Ben dizini kırıp oturmasını hiç bir zaman beklemedim. Yaşıtlarıyla tanışsaydı olmazmıydı yani. Bu artık sapıklığa giriyor benim için kimse kusura bakmasın!Anne ya da baba olunca erkek ya da kadın olmaktan, insan olmaktan feragat etmiyorsunuz.
Anne de olsa hâlâ bir kadın, duyguları var, hayatı var. Sevebilir, aşık olabilir. İkiside yetişkin kendi kararlarını kendileri verebilir.
Çoğumuza ters bir durum belki. Kimimiz ahlaksızlık olarak görüyor. Kimimiz normal karşılıyor.
Bir nolmuş yani deyip annenizin arkasında durmayı deneseniz. Siz bu kadar yargılayıcı yaklaşırsanız el alem tefe koyar zaten. Onun hayatı, onun kararı, kimseyi ilgilendirmez diye konuşanların ağzını siz kapatabilirsiniz.
Çok alışıldık bir durum değil evet. Toplumda çocuklu bekar kadınların sanki hayatı yokmuş gibi dizini kırıp bir kenarda oturması bekleniyor.
Fevri hareket etmeden önce konuşmayı deneyin.
Beni tanımadığınız için tüm saydıklarınız gibi olmadığımı bilemezsiniz tabi doğal olarak. İnanın ki ben çok açık görüşlü bir insanım. Her türden arkadaşım var. Din ırk ayırmadan herkesin yaşam tarzına saygı duyan bir insanım. Asıl mesaj şuydu tam anlatamamışım. Evli adamla birlikte olmasını hiç bir zaman onaylamadım. Ama yaşıtı olduğu için yine bi şekil diyorsun evet aşık olmuş hata yapıyor. Ama bu bambaşka bişey onu demek istedim anlatabildim mi.Annenizin özel hayatındaki kişiler onu maddi - manevi anlamda suistimal etmiyorlarsa hayatına kaç kişi girip çıkmış, sevgilisiyle arasında kaç yaş varmış bunlara karışmak siz de dahil kimsenin haddine değil, olmamalı. Lütfen klasik orta yaşlı kadın algısına kurban etmeyin annenizi.
Zaten bu algılar kadınlar için doğumdan başlayıp mezara kadar devam ediyor. Kız çocuğu orada oynamaz, genç bi kız buraya tek başına gidemez, gelinlik çağa da geldi artık başını bağlayalım, evli kadın şöyle olur, analık böyledir, bu yaştan sonra insan çocuklarını düşünür, kaç yaşına gelmis ahirete hazırlanacağına hala süsünün püsünün derdinde.... ögggk yani.
Hanım hanımcık ol, örnek ol, ağır ol, olgun ol, oturaklı ol vs. vs. Kimse de demiyor ki insan ol, gerekirse hata yap, hatalarından ders al daha iyi daha mutlu bi insan ol.
Kocan için yaşa, çocukların için yaşa, mahalledekiler ne der onun için yaşa... Kimse de demiyor ki kendin için yaşa.
Biraz da böyle bakın konuya lütfen. Anneniz de yıllarca kim bilir neleri bastırdı, nelerden fedakarlık etti ki bi dönem evli bi sevgili edinecek kadar ayarları şaştı bunu düşünün. (Ki buna eyvallah deyip genç sevgiliye nasıl takıldınız ben onu hiç anlamadım.)
Özetle siz annenizden iyi günde kötü günde, doğrunuzda yanlışınızda yanınızda olmasını beklemiyor musunuz? Bekliyorsunuzdur herkes bekler, aynı şeyi onun için de yapın işte o yüzden.
Siz çok bencil birisiniz. Babanız bırakmış gitmiş kadın tek başına büyütmüş sizi doğrularıyla yanlışlarıyla. Daha da 50 yaşında gencecik kadın sanki anne olunca tüm kadınlık hislerinden feragat ediliyor. Tek derdiniz kaynanama ne derim annenizin ne hissettiği ona ne olacağı umurunuzda bile değil. Yazık gerçekten.Kayınvalidem gilin kulağına giderse yerin dibine girerim ben. Böyle bir şey nasıl kabul edilir? Gerçekten bizi düşünmeyen bir anne var. Gerçekten pes. Yavaş yavaş sakinleşiyorum ama ilk öğrendiğimde dükkana gidip ortalığı yıkasım geldi. Ama neye yarayacak ki? Bu kadarını beklemiyordum gerçekten.
bi anne ya da evlatları bişey yaparken ailesini de düşünmek zorunda değil mi? Bu nasıl bir genişlik. Düşünün bi de eşim onlarla habersiz oturup muhabbet etmiş. Kendimi salak gibi hissediyorum diyor. Ve herkesin bunu bilmesi bunu biZim en son öğrenmemize ne dersiniz?
gerçekten artık kayınvalidem gile daha da yoğun ilgi göstereceğim onlara daha çok yöneleceğim. Dünya tatlısı insanlar.
Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.
ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.
herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.
konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.
kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.
ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?
ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.
nolur fikir verin.
teşekkür ederim
Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.
çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.