• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve çocuğu yaşındaki sevgilisi

Kime ne yahu çocuk değil ki anneniz. Erkek yapınca bi şey denmiyor ne hikmetse kadın yapınca çocuğu yaşında oluyor hemen. İkisinin de istekleri farklı ve karşılıklı mutlu ediyorlarsa birbirlerini sorun yok siz de kocaman kadınlar olmuşsunuz artık. Annenizin de ilk erkek arkadaşı değil evli olmasından iyidir 27 yaşında olması. Siz onaylamayabilirsiniz tabi ama karışma hakkınız oldugunu sanmam.
Yoo mesela benim çevremde 50 yaşında bir erkek 27 yaşında bir kadınla olsa o da garipseniyor, genelde de böyle diye düşünüyorum.

Yoo mesela benim çevremde 50 yaşında bir erkek 27 yaşında bir kadınla olsa o da garipseniyor, genelde de böyle diye düşünüyorum.
Bence de garip ama herkes hayatı bizim algıladığımız gibi algılamıyor. Ayrıca erkek büyük ilişkilere gayet toleranslıyız garip de bulsak. Kadın tek başına iki çocuk büyütmüş doğru ya da yanlış hayatı da bu ölçüde yaşamayı seviyor demek ki. Kaldı ki çocuk yaştaki kızların koca koca adamlarla beraber olmasından daha makul olgun kadın genç erkek ilişkisi. Bizim ülkece bizi ilgilendirmeyen konulara banane demeyi öğrenmemiz lazım acilen. Garip de bulsak bize ne çünkü.

Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Annen çok mu zengin?

size karışmak hiç bi şekilde düşmediği gibi
annenizin de bu yaptığı ayıp önce kendisine

Bence sakin sakin oturup annenle konuşmalısın.

Hayatına müdahale etme hakkınız olduğunu düşünmüyorum ben ama çocuğun yaşı kendi çocuklarından küçük .
Çok huylandırıcı bir mesele .

Beraber olduğu adamın amacı nedir acaba ?
çok özür dilerim annenin parasını falan mı yiyor ?

bence gerçek sevgi olamaz ortada. Çocuk cinsel deneyim yapıyor annem de duygusal boşluğa mı düştü anlamadım. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm artık.

Bence sakin sakin oturup annenle konuşmalısın.

Hayatına müdahale etme hakkınız olduğunu düşünmüyorum ben ama çocuğun yaşı kendi çocuklarından küçük .
Çok huylandırıcı bir mesele .

Beraber olduğu adamın amacı nedir acaba ?
çok özür dilerim annenin parasını falan mı yiyor ?

Annen dinlemez canim seni. Sen geri kafalı falan değilsin boyle ilişkiler var,oluyor,erkeğin büyük kadının küçük olduğu ılişkiler de cok bilirsin.
Kardeşinin karşısına çıkacak kişi de bisey diyemez dedirtmeyin laf annenize ne olursa olsun
Ha kendisi oyle davranıp dizi kısıtlayarak büyütmüş o konuda onu hiç haklı bulmadım inan..
Yapacak birşey gerçekten yok. Konuştuğunla kendini yordugunla kalırsın
50 yasinda kadin .. Belki de cocuk onun parasını yiyor. Annenin maddi durumu nasil?
Maddi durumu iyi değil hatta borcu var

Erkek 50, kadın 27 yaşında olunca sorun olmuyorsa bu da sorun olmamalı.
Bazı erkekler ciddi ciddi olgun kadınlardan hoşlanıyorlar.
Size düşen erkeğin sağlam ayakkabı olup olmadığını araştırmak.
Kötü biriyse annenizle konuşun. İyi biriyse karışmayın.
Yaş farkı olabilir tabi ki ama sizin yazdığınız da kime göre doğru? Bana göre değil. Kızı olabilir sonuçta değil mi?

Kayınvalidem gilin kulağına giderse yerin dibine girerim ben. Böyle bir şey nasıl kabul edilir? Gerçekten bizi düşünmeyen bir anne var. Gerçekten pes. Yavaş yavaş sakinleşiyorum ama ilk öğrendiğimde dükkana gidip ortalığı yıkasım geldi. Ama neye yarayacak ki? Bu kadarını beklemiyordum gerçekten.
bi anne ya da evlatları bişey yaparken ailesini de düşünmek zorunda değil mi? Bu nasıl bir genişlik. Düşünün bi de eşim onlarla habersiz oturup muhabbet etmiş. Kendimi salak gibi hissediyorum diyor. Ve herkesin bunu bilmesi bunu biZim en son öğrenmemize ne dersiniz?
gerçekten artık kayınvalidem gile daha da yoğun ilgi göstereceğim onlara daha çok yöneleceğim. Dünya tatlısı insanlar.

Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.

27 yasindaki genç annenizi bir süre sonra zaten bırakacak hatta o zaman anneniz simdiye kadar almadigi dersi alacak.
İnsallah en az zarar ile atlatir dilerim.
psikolojisi ve kendine güveni kaybolmadan bazi kadınlar bu tarz yaşantı ile hayata bağlanıyor.
anneniz ile ayni yaslarda 3 oğlu olup neredeyse ayni hatalara düşen arkadaşım vardi..
ne zamanki oglu yasindaki biri ile takilip, o kişiden darbe yedi biraz el etek cekti as mesk islerinden..

bence gerçek sevgi olamaz ortada. Çocuk cinsel deneyim yapıyor annem de duygusal boşluğa mı düştü anlamadım. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm artık.

bencede çocuğun eli yüzü düzgün degilse birde anneni varlikli saniyorsa bi süre daha devam edecek.
erkekler liste tutmayi sever..boylede çirkin kirli kalpli olanlari var.
bu genc annenizin hayatindan çıktığında kadina çok yuklenmeyin biz demistik demeyin hepten kaybedersiniz..
birde her görüştüğü kişiyi sizinle paylaşır mi? bu kişiyi özel kılıp anlatma geregi duymasının nedeni sadece yaş sorunsalı mı?

Kardesinizle alakasi yok aslinda. Yapilan yanlis. Arada tam 23 yas fark var ama her koyun kendi bacagindan asilir. Karismayin, konusmayin. Konussaniz da bir sey degismez . Ahhh tamam haklisin , ayrilayim demez yani.
bizim toplumumuzda her koyun kendi bacağından asılmıyor maalesef.

Burda neden bazı kadınlar genç erkeklerle beraber olur,daha profesyonel bir dille anlatılmış.Okumanızı tavsiye ederim...Anneniz de olsa içinde ne yaşıyor bilemezsiniz.Disardan çok absürt gibi görünebilir.Ama yine de anlamak lazım.

Back
X