yillar once bizim bir tanidik vardi ..esinden ayrilmis 3 cocuklu bir bayandi yasida 50 felandi neyse bu kendine bir sevgili yapmisti onunla gezer tozardi adam buna evlenecez soyle boyle seviyorum seni dermis bizim tanidikda inanirdi..kadin genc seviyor bir iki iliskiside hep ondan gencti

neyse kadincagiza cok guzel bir arsa kalmisti babadan istanbul gibi bir yerde ki cok para ediyordu..neyse adama guvenip satti birlikte yiyip icip gezdiler nezaman para bitti kadini bir bahaneyle hop kapiyaaa..
kadinin cocuklari yuzune bakmadi bir daha..zaten o tarz bir olayi duyuncada konu komsu bir daha gorusmedik ..
davul bile dengi dengine demisler..
heyecan ,macera ,aksiyon aramak duzenini sacma sapan birsey icin bozmaya bu yastan sonra da elaleme kendini guldurmeye colugundan cocugundan olmaya degmez diye dusunuyorum..yalniz sizin bunu esinizle paylasmanizi,konusmaniz suan icin dogru oldugunu dusunmuyorum ..
belkj anneyle aranizda halleder konuyu kapatabilirdiniz..kol kirilir yel icinde kalir derler..
bundan sonra direk annenizle konusun ama inatlasmadan sevgiyle,empati yaparak umarim sizi dinler ve akli basina gelir zararin neresinden donerse kardir cunku oluru yok uzulen hersekilde anneniz olacaktir..