• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve çocuğu yaşındaki sevgilisi

Evli eski sevgililer olayı hoş değil ama şu anki kişi yetişkin bir insan ve sizin kendinize göre bir hayatınız var, kadın çalışıp size bakmış şimdi siz de onu rahat bırakın. Erkekler de yaşça genç kadınlarla beraber oluyor. Evli olsa adam hadi ayırın diyeceğim ama böyle bir durum da yok. Siz evliliginizle ilgilenin

Akrabalarımuzdan birisi yas 32idi(polis, zengin değil üstelik bayağı borcu vardı, bekardı) .. Birlikte oldugu kadın ise 40lı yaslarda idi.. (Kadının oğlu askere gitti geldi... Bir torunu var... 3 çocugu var.)
Herkes uyardı... 4senedir birliktelerdi. Aileler çok araya girdi ama olmadı.
Bu sene evlendiler...
Şimdi bayağı mutlular ama bilemicem tabi 😅

Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.
İki evlat sahibi bi anneden bahsediyoruz. O yüzden aklıyla duruşuyla ilgili yorum yaparken dikkatli olacam. Sen anlıyorum annem ölümünden sonra babam 50 Kadın 35 yaşındaydı ki yetişkin bi yaş olmAsına rağmen yadırgamış tuhafıma gitmişti sonuçta Burası Türkiye bu toplum her koyun bacağından asılmıyor. Burda konu açarken ya da bi fikrini beyan ederken bile Kadın kabadayılar türeyebiliyor ve linç kültürü o kadar iliklerimize işlemiş ki. Size elbette söz söylenecek herkes bu durumu bu kasının özel hayatı tercihi deyip geçmeyecek. Annenizle durumu açık açık konuşun. Rahatsız olduğunuzu sebeplerini açıklayın, o da olmuyorsa yapabileceğiniz hiç bişey yok maalesef

Bu sayfada ne işiniz var o zaman hanfendi? Burada hayatın gerçekleri paylaşılıyor. Kimseye anlatılamayan şeyler (rencide etmemek için anneyi) burada fikir alınıyor hata yapmamak için. Üstelik haltı yiyen ben değil annem.
Halt yemek 🙏önce siz kendi üslubunuzu gözden geçirin konu açınca herkes kendi fikrini söylemekte özgür hanımefendi diyemiycem size atarlanmayın ben sizin mahalle komşunuz değilim yorumlarımı beğenmediyseniz alıntılamayın....

Annenin geçmişi de pek parlak değilmiş ama.

Konuyu kendinize getirmeyi nasıl başardınız
Konuyu kendime getirmedim konu sahibinin annesini tanımıyorum gıyabında niye onun her dediğini doğru kabul edip atıp tutayım.... Bilmiyorum ki kadın neler yaşadı ne hevesleri kursağında kaldı nelere yandı acı çekti.... İçimden kötü yazmak gelmedi.... Belki ilahi engelledi.... Kızının satır aralarını yazdığı şeylerden ve yorumlara verdiği cevaplardan zaten hiç de sessiz sakin çözüm arar Bi yaklaşımda olduğunu düşünmüyorum.... Nacizane niye bu kadar herşeyi saçıyorsun dediğimde Bile Bi hışım laf sokma derdinde.... Bizede farklı yorumlar yapılıyor lakin konu açınca her yorumda saygımı koruyorum ben..... Sözümün arkasındayım bu konu artık beni ilgilendirmemekle beraber bundan sonra konu açınca lütfen benim gibi düşünenler dışındakiler konuya yorum yapmasın yazsa çok iyi olur..... Ben annesi şahane bilmemne demedimki...anne kız özel konular biz burda bir bölüme yorum yapıyoruz kadın olsaydıda sorsaydık o neler anlatacaktı......

Evet benim kızım kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla hareket eder ve elalem ne diyecek değil anne sen ne yapıyorsun yaklaşımında olurdu bir derdim var a konu açacak olsaydı beni kırmayacak incitmeyecek kimse tarafından incitilmeyeceğim şekilde dikkatlice yazardı...bu lafımın da arkasındayım konu sahibinde ben bu hassasiyeti göremedim....

Ki zaten konu sahibinin eşi eskiden annem eve bunu getirdi şunu yaptı bunu yaptı yı biliyorsa.... Zaten başka söze gerek yok çoçukluğun da yaşadıklarını eşi biliyorsa zaten biliyordur...İlk taşı hiç günahı olmayan atsın a döndü konu... Çok negatif başkasının günahını alamıycam daha fazla Hepinize güzel geceler

Burada bazı yorumcular resmen modernlik kasmış. 50 yaşındaki bir annenin evde 2 genç kızı varken sevgilisini eve yatıya getirmesi asla normal değil ki siz kızsınız ben kadın diyerek zamanında kendiyle çelişmiş. Modernlik kasanların yakın çevrelerinde böyle olaylar olsa eminim onlar da yadırgar. Benim annem minibüste bile yanıma erkek otursun istemezdi 😂 Bu da abartı tabi. Annenin zarar görmemesi için uyarılmalı. Bazen küçükler daha olgun olabiliyor. Herkes akla ihtiyaç duymaz mı zaman zaman?

yillar once bizim bir tanidik vardi ..esinden ayrilmis 3 cocuklu bir bayandi yasida 50 felandi neyse bu kendine bir sevgili yapmisti onunla gezer tozardi adam buna evlenecez soyle boyle seviyorum seni dermis bizim tanidikda inanirdi..kadin genc seviyor bir iki iliskiside hep ondan gencti 🙈🙉🙊
neyse kadincagiza cok guzel bir arsa kalmisti babadan istanbul gibi bir yerde ki cok para ediyordu..neyse adama guvenip satti birlikte yiyip icip gezdiler nezaman para bitti kadini bir bahaneyle hop kapiyaaa..
kadinin cocuklari yuzune bakmadi bir daha..zaten o tarz bir olayi duyuncada konu komsu bir daha gorusmedik ..
davul bile dengi dengine demisler..
heyecan ,macera ,aksiyon aramak duzenini sacma sapan birsey icin bozmaya bu yastan sonra da elaleme kendini guldurmeye colugundan cocugundan olmaya degmez diye dusunuyorum..yalniz sizin bunu esinizle paylasmanizi,konusmaniz suan icin dogru oldugunu dusunmuyorum ..
belkj anneyle aranizda halleder konuyu kapatabilirdiniz..kol kirilir yel icinde kalir derler..
bundan sonra direk annenizle konusun ama inatlasmadan sevgiyle,empati yaparak umarim sizi dinler ve akli basina gelir zararin neresinden donerse kardir cunku oluru yok uzulen hersekilde anneniz olacaktir..

yillar once bizim bir tanidik vardi ..esinden ayrilmis 3 cocuklu bir bayandi yasida 50 felandi neyse bu kendine bir sevgili yapmisti onunla gezer tozardi adam buna evlenecez soyle boyle seviyorum seni dermis bizim tanidikda inanirdi..kadin genc seviyor bir iki iliskiside hep ondan gencti 🙈🙉🙊
neyse kadincagiza cok guzel bir arsa kalmisti babadan istanbul gibi bir yerde ki cok para ediyordu..neyse adama guvenip satti birlikte yiyip icip gezdiler nezaman para bitti kadini bir bahaneyle hop kapiyaaa..
kadinin cocuklari yuzune bakmadi bir daha..zaten o tarz bir olayi duyuncada konu komsu bir daha gorusmedik ..
davul bile dengi dengine demisler..
heyecan ,macera ,aksiyon aramak duzenini sacma sapan birsey icin bozmaya bu yastan sonra da elaleme kendini guldurmeye colugundan cocugundan olmaya degmez diye dusunuyorum..yalniz sizin bunu esinizle paylasmanizi,konusmaniz suan icin dogru oldugunu dusunmuyorum ..
belkj anneyle aranizda halleder konuyu kapatabilirdiniz..kol kirilir yel icinde kalir derler..
bundan sonra direk annenizle konusun ama inatlasmadan sevgiyle,empati yaparak umarim sizi dinler ve akli basina gelir zararin neresinden donerse kardir cunku oluru yok uzulen hersekilde anneniz olacaktir..
Teşekkürler yorumunuz için. Eşim zaten benden önce anlamış aralarında bişey olduğunu ama tam emin olmadan bana bir şey söylemek istememiş. Haklısınız normal şartlarda demezdim eşime. Ama zaten etrafta herkes biliyormuş göz önünde yaşıyorlarmış aşklarını. O yüzden eşimden saklama gereği duymadım artık.

Bazı kadınlar var 50 yas bıle olsa cok genc guzel duruyorlar annenız oyle bırımı. Erkekte olsa kadında olsa asırı yas farkı bence norml degıl hatta sapıklık gıbı gelıyor bana tamam annenız bekar bı kadın sevgılısı olsunda yasına uygun olsun 40 olsun yanıde 27 nedır ben 27 yasındayım babam 50 yasında ıgrenc bısey bu. Bazı arkadaskar karısmayın sızene demıs ama annem olsaydı ben karısırdım nasıl onlar bıze karısıyor bende karısırım. Asla gorusmem bence bu ahlaksızlık ve ben buna karsıyım (babamda aynı seyı yapsa onada aynı tepkıyı verırı) kı annenızdede sınır yokmus zaten evlı adam bıle varmıs kımı bulsa onla takılıyor heralde bı anne boyle olmamalı. Bence gorusme bırak ne halı varsa gorsun sız yanında olmayınca o erkekler bırakıp gıdınce nasıl tıpıs tıpıs gerı donecek sıze

kimse kimsenin hayatına karışamaz ama gencecik bebek gibi kızların aldatıldığı zamanda ben bu kadar yaş farkından korkarım.
yaşım 45. boşandıktan sonra hayatıma girmek isteyen 25-30 yaş arası erkekler oldu. üstelik yaşımı da biliyorlardı. göstermesem de benim yaşım bu.
ben kafaca anlaşamam ki, ne paylaşıyım, ne konuşayım. zaten onlar da aşk meşk için yaklaşmıyorlar. inanmayın hikaye.
bana hitap etmedi, demek ki anneniz anlaşabiliyor. kendi vazgeçmedikçe işiniz zor. karıştıkça üzülürsünüz. o da üzülür.
ilişkideki en önemli kıstasım, 1 evli olmasın, 2 doğuracağım yaşta olmasın.

Bence kimsenin birbi
kimse kimsenin hayatına karışamaz ama gencecik bebek gibi kızların aldatıldığı zamanda ben bu kadar yaş farkından korkarım.
yaşım 45. boşandıktan sonra hayatıma girmek isteyen 25-30 yaş arası erkekler oldu. üstelik yaşımı da biliyorlardı. göstermesem de benim yaşım bu.
ben kafaca anlaşamam ki, ne paylaşıyım, ne konuşayım. zaten onlar da aşk meşk için yaklaşmıyorlar. inanmayın hikaye.
bana hitap etmedi, demek ki anneniz anlaşabiliyor. kendi vazgeçmedikçe işiniz zor. karıştıkça üzülürsünüz. o da üzülür.
ilişkideki en önemli kıstasım, 1 evli olmasın, 2 doğuracağım yaşta olmasın.
Bende kesinlikle duygusal yaklastiklarini düşünmüyorum. Maksat cinsel deneyimi fazla oldugunu dusundukleri dul bi kadinla yasayacaklari... annesi muhtemel asiktir. Burda en cok ona üzülüyorum. Sonrasinda yasayacagi düş kırıklığı, utanç... bi suru olumsuz sey...

Benim annem hayatını babam ölünce bize adadı genc yaşından itibaren ve bırakın bir insanla birlikte olmayı hayatında hic neşesi keyfi cinsel flörtü hayatı olmadan öldü gitti. Hala buna yanar buna aglarım. Açık konuşayım eger bı tarz bişey yapsaydı millet de arkasından konuşsaydı elalemin agzına kürekle vururdum. Ha annemi de kollardım yaşadıgı şey ona zarar getirmesin diye. Adam gelmiş 30 una kadın gelmiş 50 ye. Sübyancılık sapıklık falan denmiş peki o nedir? Reşit olmayan cinsel olgunluga erişmemiş biriyle birlikte olmaktır. Ortada sapıklıkta yok sübyancılıkta. Anne anlıyoruzki biraz deli dolu gecmişte kızlarıyla birlikteyken eve adamlar getirmesi cidden tehlikeli çünkü cocuklar korunmalı dış dünyadan kabul ama kadın artık cocukları evden göndermiş tek başına hayatına devam ediyor cogu toplum da artık böyle şeyleri olagan kabul ediyor. Kocama anlatır mıydım hayır, duyarsa ne yapardım? Eleştirmesine asla izin vermezdim. Annem keşke yaşadaydı da böyle dertlerimiz olsaydı. Tek kusur yaş aralıgı mı yani? Hem anneye babaya karışmak da nedir yahu dogurdugum cocuk bana ahlak zabıtalıgı mı yapacak? Kumar oynar, uyusturucu kullanır kendisine zarar verir vs anlarım da kendinden kücük biriyle birlikte diye anneye ayar vermek falan haddime mi benim. Ben şahsen kendi konforum bozulacak diye anneme asla ama asla laf söyletmezdim. Diyorum ya keşke yaşasaydı keşke yıllarca derin hüznü yerine böyle dertlerimiz olsaydı. İnsanları rahat bırakalım. Anne babamızla çocuklarımızla arkadaşlarımızla ilişkilerimizde sınırlarımızı aşmayalım. Herkesin bir tane hayatı var ikincisi olmayacak. Sevgiler

O kadar üzüldüm ki adınıza. Küçüklükten beri yanınıza eve adam getiriyormuş. Bu nasıl ahlak yapısı. İşini dışarda gorseymıs gerçekten anneniz anne olcak bir tip değil

Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Allah annenin de hayırlısını versin. Sevmeyin hiç annenizi

Merhaba kızlar,

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Allah yardımcınız olsun demeye geldim.Teyzem coşmuş vallahi .Bişey desen sen kotu olursun .

Back
X