• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve çocuğu yaşındaki sevgilisi

Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra görmiceksin mi diyeyim?

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukça okuyup cevaplayacağım teşekkür ederim.
her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amaç belli sanırım.

annenizin tercihine saygı gosterin. sız evlısınız zaten, kız kardesınız bu kısıyle yasamaktan rahatsız olur mu bılmıyorum ama o da bır yetıskın sonucta. Anneniz bu yasa kadar sızlere emek vermiş, su an hayatını yasamak ıstıyor belli ki.
ilişki surer surmez konu o degıl bence ama annenız yetıskın bırı ve kendı ılıskı kararını kendı verebilir, saygı duymak lazım.

Evet anneniz bekar bir kadın, iki çocuğu var diye kadınlığı elinden alınmış, hayatı bitmiş sayılmaz. Ama bu onun kendi hayatı istediğini yapar diyemeyiz çünki o anne, davranışlarıyla yaptıklarıyla evlatlarını düşünmek zorunda! Siz de haklısınız kendinizi ailenizi düşünmek zorundasınız, eş ailesi bunları duyduktan sonra size çok kötü muamele yapabilir. Bence en iyisi ilişiğinizi kesmek. Anneniz sizi düşünmemiş bi takım adımlar atmış bu onun tek vukaatı değil evli birileri de olmuş diyorsunuz, yani körkütük aşık olmuş desek değil, anneniz eğlence peşinde ve maalesef sizi hiç düşünmüyor. Bence siz kendinizi düşünün.

O yaşta 50 yasindaki kadınla görüşen erkek normal olamaz ya buyuk abazadir ya agir sapiktir hos ikiside ayni kapiya cikiyor zaten uzak durun bence annenizde olsa gorusmeyi tamamen kesin belki hatasini anlar

Ne diyeceğimi şaşırdım. Üzüldüm. Anneniz adına endişeliyim. Umarım başına kötü bir şey gelmez. Sakince bir gün yemeğe çıksanız ve acaba güzel bir üslupla konuşsanız, psikolojik destek alsa anneniz? Belli ki yalnız hissediyor. Belki evlenir tekrar?

Yaa sizin için yazmıyorum da acaba neden sex için insanlar başka birine ihtiyaç duyuyorlar? Bence her açıdan riskli bir durum... Hastalık kapabilir, hayatından olabilir, stres, sorular, naz, trip, hijyen... Bunun için daha güzel yollar varken? Yani ne bileyim bana saçma geliyor... İş sadece seks ise, hallolur bir şekilde. Teknoloji gelişti. Ama ilgi görmek filan mıdır ondan her halde

Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık açmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya çalışacağım.

ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef düzgün aile hayatı göremedik çünkü ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman çalışıyordu ve bizi o büyüttü. Babamla görüşmüyoruz çünkü bize çok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kaçı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hiç bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi çok kötü örnek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu güne çünkü hayatımı yazsam roman olur.

herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henüz söylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde çok kötü olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genç. Seviyorum onu diyormuş ve her gün eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama böyle bişeyi kabul edemem.

kardeşim için ayırmak için elimden geleni yapayım mı? Gerekirse çocuğun ailesiyle bile görüşürüm.

ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi düşündüğüm için buna çok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gün önce öğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım çünkü annemin çalıştığı yerde çoğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk çocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum çok ihtiyacı var dinlenmeye.
her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
zengin değilse korkmanıza gerek yok para bitince aşkta bitiyor. bizim iş yerinde vardı bu tarz bir ilişkisi olan bir bayan. sonra adam ona o kadar çok borç taktı ki emekli olmak zorunda kaldı

Kime ne yahu çocuk değil ki anneniz. Erkek yapınca bi şey denmiyor ne hikmetse kadın yapınca çocuğu yaşında oluyor hemen. İkisinin de istekleri farklı ve karşılıklı mutlu ediyorlarsa birbirlerini sorun yok siz de kocaman kadınlar olmuşsunuz artık. Annenizin de ilk erkek arkadaşı değil evli olmasından iyidir 27 yaşında olması. Siz onaylamayabilirsiniz tabi ama karışma hakkınız oldugunu sanmam.
Sizin gibi zihniyetler yuzunden geliyor insanlarin basina bunlar. Farkindaysan genc kizlarinin yanina atiyor adami. Sonra o adam kalkip kizlara tecavuz vs edip oldurup gundeme.dusuyor. midesizlik diz boyu

Koskoca kadın anne de olsa kimse karışamaz diye düşünüyorum da, yaş farkı cidden çok ve benim annemin böyle bir hayatı olsa konu sahibi gibi üzülürdüm, babam olsa yine aynı durum olurdu ama toplumun bize dayattığı normların cidden uzağında annenin yaşam tarzı. Kardeşinizle beraber annenizle konuşmanız lazım, sizi üzecek kadar çok mu seviyormuş aleni bir şekilde millete gösterecek kadar aşıklar mıymış birbirlerine. Eğer evet derse kardeşinizle karar verirsiniz anne ile görüşülüp görüşülmeyeceğine.

Niye anne uyariliyor genc sevgilisi var diye mi? Size ne? Adamda yetiskin kadinda yetiskin kendi kararlarini kendileri alirlar.

Annem ile uvey babasi arasinda 6 yas var. Kimsede ne anneme ne kardeslerine onun bunun kizi gozuyle bakmadi. Zaten bakmaya kalkanin once annem gözünü oyardi.

Size bakmis buyutmus ise yaramaz dediginiz babanizsan kurtarmis. Evinizi barkinizi kurmussunuz. Destek cikacaginiza kostek cikiyorsunuz. Biraki. Kadin hayatini yasasin. Citir sevgili bulmus tadini cikarsin.

Girişi çok güzel yazmışsınız ama sonrası olamamış kusura bakmayın. Ben dizini kırıp oturmasını hiç bir zaman beklemedim. Yaşıtlarıyla tanışsaydı olmazmıydı yani. Bu artık sapıklığa giriyor benim için kimse kusura bakmasın!
Büyük olan erkek olsa, arkadaşlar sübyancı derdi adama. Kadina karışma diyorlar. Buradaki bazı kadınlar da enteresan gerçekten.
Sizi anlıyorum. Kötü bir durum gerçekten. Ben de olsam böyle bir anneden utanirdim. Kendi iki dk zevk sefa sürecek diye çocuklarını dusurdugu duruma bak.
Bence mesafe koyun annenize. Bağınızı koparmayin ama. Siz uzak durunca anlar belki hatasını.
Ve tabiki önce konuşmayı deneyin. Size hissettirdiklerinj buradaki gibi anlatın. Allah yardımcınız olsun.

Sizin gibi zihniyetler yuzunden geliyor insanlarin basina bunlar. Farkindaysan genc kizlarinin yanina atiyor adami. Sonra o adam kalkip kizlara tecavuz vs edip oldurup gundeme.dusuyor. midesizlik diz boyu
Konu sahibi evli kardeşi de ayrı yaşıyormuş. Ayrıca 30 yaşının üstünde koskoca kadınlar. Ne tecavüzü öldürmesi. O izlediğiniz programlarda da görüyoruz kaynıyla yengesiyle neler yaşayıp başlarına neler geliyor evli barklı insanların. Şu bekar insanların yakasından düşün artık. Ki konu sahibi annesinin evli erkek arkadaşı için evliydi ama yaşı uygundu diyor dert küçük olması yani. Kimse kimseye ahlak dersi vermesin herkes kendi kapısının önünü süpürsün.

Ne yaparsa yapsın yetişkin insan, istesen de engel olamazsın. Adam hevesini alınca bırakır.

Bu kadar yaş farkı erkeğin büyük olduğu durumda da hiç normal değil bence. Ancak; burada asıl normal olmayan kadının sürekli genç adamı eve getirmesi. Kimse bu durumu normalleştirmesin ve empati yapsın. Anneniz sizden yaşça küçük birini eve getiriyor ve onnla kalıyorsunuz. daha önce de evli adamlarla beraber olmuş falan. Bu durumu normalleştirmeye çalışan yorumcu arkadaşlar bence konunun bütününe baksın.

Ben olsam annemle çok ciddi bir şekilde konuşurdum. Böyle devam ederse bizi asla göremeyeceğini söylerdim ki blöf değil bu öyle de olurdu.

onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye düşünüyorum.

Annenizin boşandıktan sonra ilişkileri oldu diye onun hakkında böyle bir yorum yapışacağını aklınıza bile getirmeniz ne kadar çirkin!
Kendinden 20küsür yaş küçük biri ile birlikte olması hakkında yalnızca sübyancı yorumunu yapabilirim, ama bu da kimseyi ilgilendirmez sanırım; ikisi de yetişkin, ne yaparlarsa yapsınlar.
Yok anneymiş de, her zaman çocuklarını düşünmek zorundaymış da, yok daha neler! 30 yaşını geçmiş insanların nesini düşünecek daha? Göbek bağları kesilmemiş mi bu insanların hala. Laf söylemeye kalkacak olanların ağzını kapatamıyorsanız siz daha fazla hatalısınız derim ben.

Merhaba kızlar,

nolur fikir verin.

teşekkür ederim

her fikire saygım var.

çok sorulmuş:
Benim yaşlarımda bir kızla sevgili olan babama rest çektiğim gibi anneme de çekerim ya o ya ben o diyorsa da ne ölüme ne ölüne babam anında ayrılmıştı rahmetli

Konuyu acan kisi 33 yasinda annesinin sevgilisi 27 yasinda yani kadin kendi cocugundan 6 yas küçük biri ile birlikte şu karismayin size ne diyen arkadaşlar acaba bunun farkinda değil mi cok merak ediyorum tamam kadinin kendi hayati gitsin 40 yasinda adamla takilsin kimse birsey demez 23 yas fark nedir bence kimsenin bu kadar genis olmaya hakki yok

Annenizin de mutlu olmaya, sevmeye hakki var tamam da evli erkeklerle, 27 yaşindaki cocukla mi olacak bunlar? Bu sevgiyi aramak filan degil bildigin fantazi yani...

27 yaşindaki cocuk ömrünü 50 yaşindaki kadinla mi gecirecek hiç sanmam ortada duygusal bisey bile yoktur eminim neyin ne oldugu çok belli değil mi ve olacak iş mi?

Bunu engelleyebilir misiniz hiç sanmiyorum. Bu kafa yapisindaki kadinlari hicbisey durduramaz. Koskoca kizinin yasadigi eve elin adamlarini sokup yatirmak mi aşk meşk?
Öyle bisey olamaz, anne olduysa dikkat etmek zo run da bitti. Bu nedir ya insallah kiz kardesiniz kendine bir an önce ayri bir hayat kurar, karsisina annesiyle yargilamayacak iyi insanlar cikar umarim.

Annenizin boşandıktan sonra ilişkileri oldu diye onun hakkında böyle bir yorum yapışacağını aklınıza bile getirmeniz ne kadar çirkin!
Kendinden 20küsür yaş küçük biri ile birlikte olması hakkında yalnızca sübyancı yorumunu yapabilirim, ama bu da kimseyi ilgilendirmez sanırım; ikisi de yetişkin, ne yaparlarsa yapsınlar.
Yok anneymiş de, her zaman çocuklarını düşünmek zorundaymış da, yok daha neler! 30 yaşını geçmiş insanların nesini düşünecek daha? Göbek bağları kesilmemiş mi bu insanların hala. Laf söylemeye kalkacak olanların ağzını kapatamıyorsanız siz daha fazla hatalısınız derim ben.
Bence çok fazla iyimsersiniz. Allah başa vermesin bu durumu, çocuğum da yok. Ama düşünüyorum bi, çocuğum var evlenecek ve evleneceği kişinin ailesi genç adamlarla ve hatta evli adamlarla beraber takılmış. Kim böyle bir şeyi ister. Aslında genç biriyle sevgili olmasında sorun yok ama cozutmadan. Konu sahibinin annesi cozutmuş bana göre.
Benim anneannem 31 yaşında 6 çocukla annem ise 42 yaşında 3 çocukla dul kaldı ve kendini çocuklarına adadı. 30 ve 40 lı yaşlarımızı geçtik ama annem hala kendini bize adar. Bunun da hiçbir zararını görmedik.

Bunlar bu ülke sınırları içerisinde normal değil malesef.

Bazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Aynı masaya oturup bi de ehhh nasıl gidiyor annemle mi diyeyim :KK9:
Evet, olmaz mı :KK51:

Empati bu kadar zor bi şey değil ki.

Rolleri değiştirin kafanızda. 15 yaşındasınız mesela, hayatınızda ilk defa yan sınıftaki çocuktan hoşlanmışsınız, o da sizinle ilgileniyor. Kendinizi tanımaya, duygularınızı anlamlandırmaya, ilişki nedir diye tecrübe edinmeye çalıştığınız yaşlardasınız ve bi ilişkiye başlıyosunuz.

Başınızda da bi anne var ve sizi dinleyip anlamak yerine, ihtiyaç duydugunuzda destek olmak, yol göstermek yerine, dünyayı ve duygularınızı tanımanıza izin vermek yerine sizi kısıtlıyor, aşağı görüyor, maddi manevi baskı kurmaya çalışıyor üstünüzde, kalıplara sıkıştırıyor. Bütün kişişel gelişiminizin içine ediyor tabiri caizse.

Siz bu hikayedeki anneyi ister misiniz başınızda bi evlat olarak? Daha da ilerisi siz bu hikayedeki anne mi olmak istiyorsunuz gerçekten ya da bu hikayeyi iki çocuklu yetişkin bi kadın üzerinde mi denemek istiyorsunuz? Seninle konuşmam, yüzüne bakmam diyerek annesinin özel hayatını terbiye eden bi kadın olmak mı arzunuz? Bence değil. Olmamalı.

Hayır kadın gercekten kendine zarar verecek ilişkiler içinde olsa yardım da edemeyeceksiniz bu gidişle. Zira bu iş 15 yasında da böyledir 55 yasında da. Her şeye anlamlı anlamsız yasaklar getiren, sizi dinlemeyen, anlamayan, hic onaylamayan birinin söyledigi dogruları duymazsınız bile. Cünkü zamanında o da sizin dogrularınızı duymamıstır. Tavsiyesini dinlemezsiniz cünkü o sizi hic dinlememistir.

Kulağınıza garip gelen o soru var ya, anne nasıl gidiyo sorusu. Aslında dünyanın en olağan sorusu. Nasılsın, iyi misin, özel hayatında mutlu musun diye en yakınlarımız da sormayacaksa kim soracak? Sorun o yüzden, dinleyin.

O başkalarının hayatını kendi işi haline getirmiş boş boş konuşan insan kalabalığı kim, sizin neyiniz, ne yapmışlar sizin için bugüne kadar ki fikirleri, ahlakları sizin için bu kadar önemli? Ki hakkında konuştuğumuz kadın anneniz. Kime daha çok bağlısınız, kim daha çok mutlulugu hak ediyor, anneniz üzerinden size bile laf edebecek kadar tıynetsiz insan toplulugu mu yoksa anneniz mi?

Back
X