Annem.. Ve dahası

Konu eksik gibi bir şey anlamadım

Kizlar butun aile dengemiz bozuldu ve ilerleyen zamanlarda ne oluruz bilmem, yıllardır amcamın oğlunun evinde yaşıyorum, kiraciyim, hatta evliligimin ilk iki senesi annemle kaldim yalniz diye evimiz yok diye. Dedigim gibi bu ulkede kiralak ev icin firmalarda siraya giriyorsunuz. Satin almak icin elimizden gelen herseyi deniyoruz, tam butcemize uygun ev bulduk baska bir yerde yaklasik arabayla 30dklik mesafede. Annem sorun çıkardı, esim ise ayri bir dert kadinin onca lafina sözune ragmen hala illa yaranmak icin herseyi yapıyor aman kusmesin aman ben terbiyesiz kötu damat olmayim diye ugrasiyor herhalde anlamadım. Ya ben biraz kendi hayatimiza bakalim derken esim surekli israrla görüşmek istiyor. Ayrica annem bundan bir kac ay önce esim hastanelik olup eve geldikten sonra gecmis olsuna geldi ozmn bile ev konusu acmis demis ki maddi yardim ederim. Esim de iyi niyetli zannediyor annemi. Asla kabul etme bak anmemi taniyorum basimiza kakar dedim. Ama bugun dedigim cikti uzaktan ev alırsanız asla vermem demiş buralardan alırsanız 100.000kr veririm demiş yani 70bin tl yaklaşık. Olmaz olsun esime demistim ama bugun laf yiyip gelmiş. Onada diyecek birsey bulamiyorum adam olup bize odaklansa akli fikri elallem ne der ben böyle yetişmedim vs vs...

Eşinizi alın karşınıza konusun uzun uzun. Burada sadece ikimiz ve ikimizin kararları var. Yuva kurduk, anneyi babayı artık hicbir seye karıstırma diyerek konusmaya basla. Uzun uzun esinizle konusun artık annem ne der, düsünür diye hareket etmeni istemiyorum diyin. Annenizi de evliliginize bulastırmayın ve görüsmenizi azaltın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…