Ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ve kaçarak evlendim geçen sene babam öldü çalıştıgım şirkette eşimle tanıştım tek çocugum annem yalnız kalıcam dedi beni vermek istemedi bende eşimle elazığa kaçtım çocuklar gibi mutluyum ailesi beni sevdi deger verdi ama gelinlik giyemedim düğün olmadı 1ay kaldık elazığ'da sonra kocaeline geldik benim annem bu olayı hazmedemedi hala eşime düşman gidiyor onu istemiyor anneme gelicem diyorum eşini getirme diyor telefon'da eşimde duydu tabii ben zor durumda kaldım annem mutsuzsan evine dön diyor ben asla gitmem her seferinde annem problem çıkarıyor geçen eşim bana dedi söyle annene beni aramasın bende uygun bir dille söyledim ama oda zaten ben senin eşinin yüzüne bakmam senin hatırına katlanıyorum dedi şuana kadar tartışmalarımızın çogu sebebi annem ne yapmalıyım acaba
bence önce eşinizle konuşun annenizin yaptıklarının doğru olmadığını bildiğinizi söyleyin,
ona hak vermediğinizi ama bu durumu onun psikolojisine bağladığınızı belirtin ,
sonra yanlız olarak annenize gidin ,
annenizle konuşun,mutlu olduğunuzu ve eşinizi anlatın ,
konuşarak annenizi yumuşatabilirsiniz bence ,
ve her ikisiylede konuşup biraz yumuşattıktan sonrada ikisini bi araya getirin ,
eşiniz saygı ve sevgi gösterirse annenizde ılımlı yaklaşacaktır,
yani sizin elinizde bence ,
allah yardımcınız olsun
Ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ve kaçarak evlendim geçen sene babam öldü çalıştıgım şirkette eşimle tanıştım tek çocugum annem yalnız kalıcam dedi beni vermek istemedi bende eşimle elazığa kaçtım çocuklar gibi mutluyum ailesi beni sevdi deger verdi ama gelinlik giyemedim düğün olmadı 1ay kaldık elazığ'da sonra kocaeline geldik benim annem bu olayı hazmedemedi hala eşime düşman gidiyor onu istemiyor anneme gelicem diyorum eşini getirme diyor telefon'da eşimde duydu tabii ben zor durumda kaldım annem mutsuzsan evine dön diyor ben asla gitmem her seferinde annem problem çıkarıyor geçen eşim bana dedi söyle annene beni aramasın bende uygun bir dille söyledim ama oda zaten ben senin eşinin yüzüne bakmam senin hatırına katlanıyorum dedi şuana kadar tartışmalarımızın çogu sebebi annem ne yapmalıyım acaba
kımse beni yaptıgım için yargılayamaz ben mutluyum
kımse beni yaptıgım için yargılayamaz ben mutluyum
psikolojım bozulmuştu annem eve gelip hergün aglıyordu bende babamı özlüyordum ve işyerimde hergün ağlıyordum evdede huzursuzdum manidepresif hastalıgının başlangıcına yakalandım evden işe giderken korkuyordum ben gidince ya annem'de ölürse diye o an eşimle tanıştım birtek onun yanında mutlu oldugumu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?