Ah canım benim..
Kocan sana deger verıyormus umarım öyledir..
Ben ne sıkıntılar yasadım aılemle .
Ne badireler atlattım .. Gittim milletin evinde kaldım ama kocam yine kacma olayına karsı cıktı ..
Neden ? Beni sevmediği için mi ..
Hayır ..
Bı sekılde aılemle aramı duzelttı ..
Bana geldi annen sevıyo senı don evıne kii öyle bişi yok ..
Anneme gıttı kızın pişman .. Yine oyle bişi yok ..
İşte böyle arada kala kala aramızı yaptı annemle.
Sabret dedi ve telli duvaklı gelin cıkardı beni evimden ..
Sırf içimde kalmasın diye .. Ne gerekiyosa da yaptı .. İyi ki de kacmamısım ıyı kı de kacırmamıs..
Sana gelecek olursak sakın eşini hayatının merkezine koyma ve ne yap ne et aıllenle aranı duzelt o senin annen ne olursa olsn
Ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ve kaçarak evlendim geçen sene babam öldü çalıştıgım şirkette eşimle tanıştım tek çocugum annem yalnız kalıcam dedi beni vermek istemedi bende eşimle elazığa kaçtım çocuklar gibi mutluyum ailesi beni sevdi deger verdi ama gelinlik giyemedim düğün olmadı 1ay kaldık elazığ'da sonra kocaeline geldik benim annem bu olayı hazmedemedi hala eşime düşman gidiyor onu istemiyor anneme gelicem diyorum eşini getirme diyor telefon'da eşimde duydu tabii ben zor durumda kaldım annem mutsuzsan evine dön diyor ben asla gitmem her seferinde annem problem çıkarıyor geçen eşim bana dedi söyle annene beni aramasın bende uygun bir dille söyledim ama oda zaten ben senin eşinin yüzüne bakmam senin hatırına katlanıyorum dedi şuana kadar tartışmalarımızın çogu sebebi annem ne yapmalıyım acaba
Ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ve kaçarak evlendim geçen sene babam öldü çalıştıgım şirkette eşimle tanıştım tek çocugum annem yalnız kalıcam dedi beni vermek istemedi bende eşimle elazığa kaçtım çocuklar gibi mutluyum ailesi beni sevdi deger verdi ama gelinlik giyemedim düğün olmadı 1ay kaldık elazığ'da sonra kocaeline geldik benim annem bu olayı hazmedemedi hala eşime düşman gidiyor onu istemiyor anneme gelicem diyorum eşini getirme diyor telefon'da eşimde duydu tabii ben zor durumda kaldım annem mutsuzsan evine dön diyor ben asla gitmem her seferinde annem problem çıkarıyor geçen eşim bana dedi söyle annene beni aramasın bende uygun bir dille söyledim ama oda zaten ben senin eşinin yüzüne bakmam senin hatırına katlanıyorum dedi şuana kadar tartışmalarımızın çogu sebebi annem ne yapmalıyım acaba
Arkadaşlar konu sahibi konuyu neden evlendim diye açmamış, evlilikle ilgili problemini de anlatmamış. Olan olmuş, annesi istememiş evlenmesini, kendi de psikolojik olarak rahatsızlandığı bir dönem mutlu olmaya fazlaca ihtiyaç duyup evlenmiş.
Evliliği ile ilgili bir tavsiye istediğini göremiyorum ben. Annesiyle eşinin arasını düzeltmek istiyor belli ki, bunun için tavsiye istiyor.
Konu sahibi arkadaşım çözüm bulman, toparlaman lazım bu durumu, zamanı geriye alamazsın. İki tarafı da yumuşatmaya çalışıp annenle daha sık görüşmeli, bir araya gelmelisiniz bence. Annenizin kırgınlığı olması normal, haklı da ama artık bu durumu değiştiremediğine göre bir şeyleri toparlamak dışında seçeneğin yok.
Öncelikle annenle kendin vakit geçirmeye bak, bu konuyu konuş, psikolojik olarak etkilendiğin bir dönemde rızasını almadan evlilik yaptığın için üzgün olduğunu ama evliliğinin de güzel gittiğini, bir şeyleri çözmek istediğini söylemelisin. Hatayı kabul etmek de bir erdemdir. Evliliğin değil ama rıza almaman hata burada.
Annen de öyle zor bir durumda olmasa bu şekilde ters bir yaklaşımda bulunmazdı belki diye düşünüyorum. Karşılıklı kırgınlıkları konuşarak ve daha sık görüşerek aşabilirsiniz. Eşinin de annenden özür dilemesi ve artık rızasını alarak evliliğe devam etmek istediini söylemesi gerek annene. Böyle hassas durumlarda gerekenden daha fazla ilgi ve sevgi göstererek çözüme ulaşılıyor.
Umarım düzelir durumunuz... Hayatta bir tek ölüme çare yok derler, siz elinizden geleni yapıp birleştirici olmalısınız. Kendinizi toplayıp, neşeli bir telefon açın annenize, beraber plan yapın, bu planları sürekli hale getirin, gönlünü almaya çalışın bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?