ANNEM VE KAYINVALİDEM!!! Artık çıldırıcam ben....

İki aileninde ilk çocuklarının evlenişi olduğu için bizi karıştırmayıp ne istiyorlarsa onu yapıyorlar

ozaman dayan biraz kv. ben karismam diyormus ya sende kv. once davran anne bu konuyu annemle halledersiniz de cekil aradan devler kapissin :)

Ay bende cok iyi bilirim. Benimde kv hicbirseyle ilgilenmezdi, herseye anacagizim kosturdu. Erkek tarafi dediginde biraz yapacagini bilmesi lzm. Benimde erkek kardesim evlendi annem garibim ne yapcagini sasirdi.
İşte onlar güya biz bişe bilmiyoruz diyolar

Hayır, herkeste böyle bir sorun olmuyor.
Şahsen ben yaşamadım.
Gelin ve damat adayı kendi ailelerine söz geçirmeyi bildikten sonra, bu tarz sıkıntılar yaşanmaz.
Yeri gelir kızın ailesi alttan alır, yeri gelir damadın ailesi.
Çünkü tek amaç, çocukların mutlu olması ise, karşı taraftan bir şeyler beklemek yerine herkes elinden geleni yapmalı.
Kimi zoraki, kimi gönüllü ama tatsızlık çıkarmadan yapılmalı.

Oldu bile ya ertelemek istedim ama eşim mahvoldu o zaman da

Şöyle söyleyim elinden geleni yapsın desek onlar oturur bişe yapmazlar hep benim bizim dememizle bişeler yapıyolar

Ya şaşırdım kaldım vallahi onlarda siz herşeye karışmayın diyolar

Öyle yaptım en son çare artık ya bize aksettiriyorlar bize söylemese kendileri halletseler eyvallah ama yok

Şöyle söyleyim elinden geleni yapsın desek onlar oturur bişe yapmazlar hep benim bizim dememizle bişeler yapıyolar
Sizin demenizle değil, müstakbel eşinizin demesiyle yapmalılar.
Siz de annenizin ağzını kapatmalısınız, biz böyle karar verdik karışmayın diyerek.
Benim de çeyiz çıkarmam olay olmuştu, erkek tarafı yarın hazır olun geliyoruz dediğinde ailem 40 ton laf etti, hazır değiliz olur mu öyle şey, o kadar koli gece gece nasıl hazırlayacağız, ayrıca millet çalışıyor, kızın ailesi olmadan çeyiz mi çıkar diye.
Ama aileme biz nişanlımla öyle uygun gördük, bize bu zaman uyuyor yapacak bir şey yok diyerek karşı tarafa bilenmemelerini sağladım.
Bir kaç parça bohça bırakarak, seremoni için ayrıca birgün belirleyip, ikinci kere gelip almalarını sağladım.
Böylece hem benim ailemin gönlü oldu, hem de karşı tarafın.
Bu anlattığım çok basit bir örnek, siz kendinize pay çıkarın.

Ya annemin de gerekçesi şu sana hiç bişe yapmadılar işte bayramda falan bari bunu yapsınlar

Biz ayrı şehirlerde ve gerçekten çok uzağız öyle 2 kere gelme gibi bişe olamaz ama müdahale bile edilmiyor alınıp kırılıyorlar biz böyle istiyoruz deyince de siz bilmiyorsunuz diyorlar bizde kırmamak için böyle olacak bitti demiyoruz

Öyle yaptım dedim bana söyle aç ne derdin varsa onlara söyle
en iyisi annen hakkindan gelir zaten ben hep bu durumlarda kiz tarafini tutarim gul gibiyiz en iyisini yapsinlardugunden sonra hepsi gecer uzulme su akar yolunu bulur

Beyaz eşya ve benim çeyizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…