Annem ve kuralları

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Dün oturuyordum çok canım sıkıldı baktım havada bulutlu hazır güneş yok çıkıp rahat rahat dolaşayım dedim saat 15:10 idi annemede söyledim ben çıkıyorum dolaşıcam dedim tamam dedi avm ye gittim yürüyerek avmnin içinde dolaştım yalnız yoruldum oturdum bişeyler içtim orda iç bişey begenmedim birde çarşıya gideyim belki bişeyler begenirim kıyafet olarak dedim çarşıdada dolaştım açık oturdum bi yerde yemek yedim saat 6 olmuş tabi evde kıyamet kopmuş abimden aramış cantamda tel duymadım sonra baktım gördüm aradım bagırıyor telde bi sözler bi hakaretler nerdesin sn kimselesin diyor inanmıyor tek başıma gittiğime babamda evde bir güzel onuda doldurmuş 5, 6 saat yalnız mı gezdin sen diyor kimbilir kimleydin saat 1de cıktın diyor yalan söylüyor eminim 3 te cıktım baktım yaşımda bu arada 25 istemiyorlar erkek arkadaşım olsun birinle buluşmamı istemiyorlar nedenide hem benim hasta olmam ve zamanın kötü olması hep bana haberlerde cinayet haberlerini gösteriyor bak bak gör diyor bunalıyorum artık sıkıntı içindeyim☹️

Kendi ayaklarınız üstünde durmayı planlamaz mısınız?

Okul, iş durumları nedir? 25 yaşında bir kadının aile baskısına bu kadar boyun eğmesi normal değil.

Ben 17 yaşında falan sandım sizi ki ona göre bile normal bu durum. Bazı insanlar tek başına gezmeyi severler bana da bazen esiyor tek başına geziyorum, sinemaya gidiyorum. Burda sizde hata olarak görebileceğim tek nokta telefonu duymamanız. Bu yaşta bu kadar baskı altında olmak normal değil. Bir an önce kendi ayaklarınızın üstünde durun derim ben

Aileniz hep böyle ise mesela avden carsiya cikarken bir telefonla haber verip iclerini serinletin.
Sizi merak etmeleri normal ama erkek arkadas yasagi sacma geldi
Ben de 28 yasindayim bir yere giderken falan esime haber veririm akli kalmasin diye
Ben bile esimden haber alamayinca uzun süre bazen endise ederim
Uzun disari cikislarinizda gideceginiz yeri söyleyin merak etmeyin derseniz belki evde bu tatsiz durumlar yasanmaz

Aileniz hep böyle ise mesela avden carsiya cikarken bir telefonla haber verip iclerini serinletin.
Sizi merak etmeleri normal ama erkek arkadas yasagi sacma geldi
Ben de 28 yasindayim bir yere giderken falan esime haber veririm akli kalmasin diye
Ben bile esimden haber alamayinca uzun süre bazen endise ederim
Uzun disari cikislarinizda gideceginiz yeri söyleyin merak etmeyin derseniz belki evde bu tatsiz durumlar yasanmaz
Haber verdim zaten çıkarken habersiz bakkala bile çıkmıyorum dolaşıcam dedim.

Sagolun yanlış birini sevip güvenirim diye korkuyorlar
yanlis birini de seveceksin..hata da yapacaksin. terk de edileceksin. aglayacaksin da. boyle boyle olgunlasacaksin.
hepimiz yanlis insanlar sevmisizdir..hatta cogumuz yanlis evlilikler yapip bitirmis veya katlaniyoruzdur. aileniz ne saniyor? hersey gulluk gulistanlik armut pis agzima düs seklinde mi olacak?
okurken 15 16 yasinda sandim sizi. 25i gorunce sasirdim.
bagirdiklari icin beni duymuyolar diye bir sey yok, sesini duyurmak isteyen hoparlorle bagirir gene bagirir.
fiziksel sikintisi olup hem calisip hem sevgili edinen, evlenen doguran nice kadin var. ailenize soylersiniz bu gercegi.

yanlis birini de seveceksin..hata da yapacaksin. terk de edileceksin. aglayacaksin da. boyle boyle olgunlasacaksin.
hepimiz yanlis insanlar sevmisizdir..hatta cogumuz yanlis evlilikler yapip bitirmis veya katlaniyoruzdur. aileniz ne saniyor? hersey gulluk gulistanlik armut pis agzima düs seklinde mi olacak?
okurken 15 16 yasinda sandim sizi. 25i gorunce sasirdim.
bagirdiklari icin beni duymuyolar diye bir sey yok, sesini duyurmak isteyen hoparlorle bagirir gene bagirir.
fiziksel sikintisi olup hem calisip hem sevgili edinen, evlenen doguran nice kadin var. ailenize soylersiniz bu gercegi.
Biliyorlar ama konu ben olunca kör ve sağır oluyorlar bende dün bu konuya tepki verdim tabi bagırdım ama böyle olması beni yıpratıyor üzüyor.

Sizi hala kucuk cocuklari olarak goruyorlar maalesef. Cocugu icin endiselenen ebeveyn bence cocuguna bagiramaz. Olay sen kiminleydin sorusunda bence. Yalan soylediginizi ima etmektir bu. Cok korkan anne kizina da bagirip,korkutmaz. Annenizde kontrol etme istegi var. Isiniz kolay olmayacak boyle bir anneyle.

Back
X