- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Dün oturuyordum çok canım sıkıldı baktım havada bulutlu hazır güneş yok çıkıp rahat rahat dolaşayım dedim saat 15:10 idi annemede söyledim ben çıkıyorum dolaşıcam dedim tamam dedi avm ye gittim yürüyerek avmnin içinde dolaştım yalnız yoruldum oturdum bişeyler içtim orda iç bişey begenmedim birde çarşıya gideyim belki bişeyler begenirim kıyafet olarak dedim çarşıdada dolaştım açık oturdum bi yerde yemek yedim saat 6 olmuş tabi evde kıyamet kopmuş abimden aramış cantamda tel duymadım sonra baktım gördüm aradım bagırıyor telde bi sözler bi hakaretler nerdesin sn kimselesin diyor inanmıyor tek başıma gittiğime babamda evde bir güzel onuda doldurmuş 5, 6 saat yalnız mı gezdin sen diyor kimbilir kimleydin saat 1de cıktın diyor yalan söylüyor eminim 3 te cıktım baktım yaşımda bu arada 25 istemiyorlar erkek arkadaşım olsun birinle buluşmamı istemiyorlar nedenide hem benim hasta olmam ve zamanın kötü olması hep bana haberlerde cinayet haberlerini gösteriyor bak bak gör diyor bunalıyorum artık sıkıntı içindeyim