Bütün yaptırımı, gerekçelendirmesi, baskısı ev-çatı-para olanın hükmü o evlat ilk maaşını aldığı gün biter.eğer kendi çocuklarınız varsa diye uyarmak istedim hem sizi hem okuyanları.
Evlatlarınız sizin kalbinizi kırmaktan korksun, menfaatini kesmenizden değil.ve maaşı olsa da işi olsa da size resti çekip gitmesin.
O kadar çok genç tanıyorum ki ailesi ister kalp krizi geçirsin ister ağlasın yalvarsın umrunda olmuyor bildiğini yapıyor.veya bir o kadar aile tanıyorum ki evlatlarıyla gayet her şeyi konuşuyorlar,yaşamını biliyorlar, eşcinsel mi intihara mı niyeti var sevgilisi 55 yaşında mı yurtdışında okumak mı istiyor...böylece gerçekten koruma imkanları oluyor. ve bu bahsettğim iki aile tipi de çocuğunu okutuyor yediriyor evinde yatırıyor (ha bu da lütuf değil doğuran bakacak bir zahmet pansiyon mu işletiyoruz). Bunları yazdım çünkü biliyorum kk’da aile baskısı gören genç kadınlar kadar anne olan kadınlar da var.