• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve para isteği

Ben olsam derim ki : Ben mi düşeyim kötü yola ? Hiç düşünüyor musun İstanbul gibi yerde bu kız kalan parayla ne yer ne içer ?

Ayyy bu ne biçim anne. Evladını nasıl zor durumda bırakabilir. 600 tl kalcak kıza gecinebilir mi koca şehirde diye dusunmuyorda kötü yola düşmekle tehdit ediyor. Pes

Anladığım kadarıyla babanızla kalıyorsunuz diye sizin rahat olduğunuzu düşünüyor buna güvenerek sizden para istiyor. Bence arayıp olayın bu şekilde olmadığını söyleyin, cüzi bi miktarda gönderip yardımcı olun yoksa yine içiniz rahat etmez

Canım sana daha önce de söyledik. Bırak artık şu vicdan muhasebesini.
Evlenince kocani arayıp gizlice ister.
Bunu iyi düşün. Senin yerinde olsam annemle olan tüm bağlarımi keserim. Bir daha beni arayıp sorma derim siler atarim.
Anlamıyorum seni gerçekten. Önceki konularından da biliyoruz nasıl biri olduğunu.
Yol ver annene. Böyle anne olmaz çünkü.

çalışıyor asgari ücretle maaş alıyor
ama ödemeleri var
sürekli borca giriyor
ben babamla yaşıyorum
en ufak bişeyde bile babama güvenip borca girmiyorum
ben ona destek oluyorum ama istediği rakam büyük bir rakam
kızım evlenecek diye hiç düşünmüyor
vicdanen rahatsız edecek şekilde konuşuyor
Göndermeyin aakın göndermeyin.
İlk aklına gelen kötü yolsa ona ne para be akıl verin

Kötü yola düşmek?
15 yaşında ergenmiş de evden mi kaçıyormuş
Bana Bu kadar aleni duygu sömürüsü yapılsa benle dalga geçildiğini düşünürüm açıkçası.
Vereceğim varsa da vermem.

Ya canım alınma ama eski konunda annenin erkek arkadaşının annene harcadıgi paralar mevzusu vardı. Annen seni ne ile tehdit ediyor allah aşkına zaten o yola batmış batacagi kadar zavallı baban o adama para ödemiş bir de.
Ben o zaman da yazmıştım sen istediğin kadar para ver yetmez tekrardan ister diye. Sen kendini düşün yoksa kendi evine bir iğne bile alamayacak duruma duseceksin. Anneni de düğüne falan çağırma bence.

çalışıyor asgari ücretle maaş alıyor
ama ödemeleri var
sürekli borca giriyor
ben babamla yaşıyorum
en ufak bişeyde bile babama güvenip borca girmiyorum
ben ona destek oluyorum ama istediği rakam büyük bir rakam
kızım evlenecek diye hiç düşünmüyor
vicdanen rahatsız edecek şekilde konuşuyor

Vicdan varsa size annelik yapsaymis ,sizin vicdan yapmaniza gerek yok,
Yahu neden kendinizi uzuyorsunuz ki ,
Evlenmeden once son para alma imkanlarini degerlendiriyor anneniz ,
Umursamayin aradiginda da yok bitti odemelerimi yapinca sende istedigini yapabilirsin,seklinde karsilik verin bir iki umidi uzer

Verme bence annen annelik mi yapıyor ki size?Resmen insan kullaniyor.Onceki konunda da anlasiliyor ki annen zaten mantikli davranan biri degil bir

Bence sonuna kadar haklısın.1500 lira ne ya insanlar o parayla geçiniyo.Hadi biraz para istese yardım için neyse dicemde istediği az parada değil.En çok sinir olduğum noktada kötü yola düşmekle tehdit etmesi.Çalışıp işe girerim demek yerine kolaya kaçıyo çok ayıp doğrusu.

Ben olsam 500 lira verirdim bir daha olmasin lutfen derdim. Ama bence sen o parayi verirsin annene gibime geliyor

ya ben annelere hiç kıyamıyorum nedense. herkes annen hakkında kötü konuşmuş, eski konularına bakmadım eminim herkes haklıdır ama sen de benim gibi çok yufka yüreklisin sanırım, hele ki anne babaya karşı.

bence bu sefer senin bütçeni sarsmayacak şekilde yardım et ve çok net bi şekilde ''bi daha bunu yapmayacağım'' de.

Merhabalar,
Şuan çok kararsız ve vicdanen rahatsızım.
Annem aradı doğalgaz, elektrik ve su faturası aynı zamanda evin faturası ve banka ödemesi için benden 1500 tl para istedi.
Ben alıyorum 2100 tl. Mayısta düğünüm var ingilizce kursuna gidiyorum ve benimde ödemelerim var.
Anneme diyorum faturalarında destek olabilirim ama ben sana 1500 verirsem ben İstanbul'da nasıl geçincem
Ben kızıyorum çünkü ben bi borca girerken bitek kendim ödeyeceğim kimseden yardım beklemeyeceğim diye borca giriyorum
nişan yaptım annem 1 kuruş bile yardım etmedi evlenicem annem yine yardım etmeyecek
şimdi para vermezsem kötü yola düşmekle tehdit ediyor
çıldırcam ya beni çok zor durumda bırakıyor sadece kendisini düşünüyor
madem yapamayacaktı girmeseydi o kadar borca
sürekli bişeyler alıyor evine bişeyler yaptırıyor ödeyemeyince beni arayıp para istiyor
yanlış mı düşünüyorum
sinirliyim gerçekten
bana kaç yıldır bi iğne bile almayan annemden bahsediyorum, hiçbir zorlukta kaç yıldır yanımda olmadı
benim yerimde olsanız ne yapardınız
not: aynı şehirde yaşamıyoruz.
hepiniz haklıydınız
cumartesi günü anneme 500 tl para gönderdim
aradı bana bunu mu gönderdin
al bu parayı g.tüne sok dedi ve telefonu yüzüme kapattı
konuşmuyorum kendisiyle
kendisinin istediği miktar olmayınca böyle oldu

oyyy hayırlı evlat gibi hayırlı ana-baba da önemli işte.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. diğer konunu hatırladığım için acaba o adama vermek için mi istiyor ki??
ya dedenle ya da babanla mı konuşsan. seni taciz etmemesini söyleseler. tamam anne ama böyle anne de olunmaz ki?? şu adama borcum avr tehdit ediyor, kötü yola düşerim deyip sana saçma sapan tehditler savuruyor. ya hu ben de anneyim şimdiden dular ediyorum evladıma yük olmayım diye, aman emekliliğim dolana kadar çalışayım da ele ayağa düşersem maaşımla bana bakıcı tutarlar diye düşünüyorum. annen de nasıl kıza kapağı atsam diye debeleniyor. Allah ıslah etsin onu. sana da sabır versin inş.

Bi annenin evladına kötü yola düşerim para vermezsen demesi..

Anneniz kötü yol'da, siz yolunuzu değiştirin lütfen..

Dahada yardim etmeyin, sürekli sizi sömürüyor..

hepiniz haklıydınız
konuşmuyorum kendisiyle
Inşallah bu sana ders olur ve son kez bu hataya dususun olsun bu. Bir daha asla para falan gönderme ve mesafe koy sana tavsiyem. Yoksa esinle de aran bozulur.

hepiniz haklıydınız
konuşmuyorum kendisiyle
sakın haaa vicdan yapıp da başka para göndermeyin sakın

aynı versiyonun baba modeli bende var o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
vicdan yapıyorsunuz ama yapmayın

Back
X