- 20 Mart 2010
- 1.157
- 467
- 323
- Konu Sahibi souklima20
-
oyuncakmı bu ya, her ay evden eve paslaşma yapılsın!!
hayret bişi ya...
hayat bir imtihandir, sizinde imtihaniniz belki bu yasli insana bakmak kayinpederiniz felcli yatalik degil sanirim buna sukredin birde, su da var eger kayinpederiniz size aldigi kira paralarini vermeseydi ve almasaydiniz belki adam evlenirdi bi bayanla veya ne bileyim diger cocuklarinin yaninda kalirdi. son sozumde su olacak bi tesekkur bekliyorsaniz henuz erken 2 secenek var :
1;;; belki esiniz kayinpederiniz sizin sabrinizin sinirini deniyordur belkide esinize karsi cok acizlendiniz babana bakiyorum diye veya kayinpederinize surat felan asiyorsunuzdur bu sadece bi bakis acisi
2;;; kayinpederiniz henuz hayatta esiniz ve babasi size tesekkur etmiyorsa normaldir bugun tesekkur ederler yarin kayinpederinize cik git derseniz ne olacak bu tesekkur ???
kayinpederinize son nefesine kadar bakabilirseniz iste o zaman tesekkur alirsiniz
2;;; kayinpederiniz henuz hayatta esiniz ve babasi size tesekkur etmiyorsa normaldir bugun tesekkur ederler yarin kayinpederinize cik git derseniz ne olacak bu tesekkur ???
kayinpederinize son nefesine kadar bakabilirseniz iste o zaman tesekkur alirsiniz
Doğru siz de haklısınız, kayınpederi bugün teşekkür hakkını kullanırsa başka teşekür hakkı kalmaz, çocukları da teşekkürü aldıkları gibi onu kapının önüne koyuverir.Giden "teşekkür" üyle kalır adamcağız.Halbuki gelin hanım kayınpederinin ölmesine kadar beklemeli "teşekkür"ünü alabilmek için.
Bazı arkadaşların gerçekten ilginç fkirleri var glzrkndl
Çok ağır laflar ediyorsunuz.. Ben yaşadıgımı bilirim çok çektim ellerinden.. Yaşanmadan bilinmez bu. Ben yemek yapmak derdinde değilim canımla başımla yapıyorum güler yüzle karşılıyorum parası için katiyen değil 20 sene baktım ben kaynanama da kayınpederimede.. Halen daha devam ediyorum.. Ama siz yaşamıyorsunuz bu hayatı.. herşeyi en iyi en güzel şekilde yaptıgım halde yaranamıyorum ailecek yaranamıyoruz.. Görümcem olsun k.pederim olsun biraraya geldiklerinde çocuklarımı eşimi kötülüyorlar para verme şunu yapma bunu yapma.. K.pederimde görümcemi dinliyor bizi kötülüyor sonra geliyor yüzümüze gülüyor böyle 2 yüzlülük benim zoruma giden.. Daima bir dalga içinde k.pederim.. Kocam da biliyorum ne yapıyım diyor elinden hiçbirşey gelmiyor sessiz kalıyoruz herşeyde.. ama biz eziliyoruz.. Çok büyük haksızlık yaptınız bana karşı.. Nimet derdinde değilim ALLAHIN verdiği nimeti k.pederimden mi saklıcam.. Beni anlayanlara hak verenlere teşekkür ediyorum sağ olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?