- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 30
- Konu Sahibi Ecclicious
Annem uzun yıllardır bu hastalıkla boğuşmuş aslında,elinde,avcunun içinde yağ bezi gibi birşey çıkmıştı. Önemsemediği için doktora gitmedi.Sonra o yağ bezi zannettiğimiz şey büyüdükçe büyüdü,annem sonunda doktora gitmeye karar verdi. Doktora gittik miyom dediler,aldılar. Kısa bir süre sonra yine çıktı.Yine aldılar,tedavi gördü ama yine çıktı.1 yıl içinde 3 defa ameliyat oldu. En sonunda korktu ve ameliyat olmak istemedi. Dr.Ömer Coşkun'a gitti. Orda ki hastalar ona çok moral verdiler,çok umutlandık.Dr.Ömer Coşkun hiç korkmamasını gececeğini söyledi.Harcadığımız paraları söylemiyorum bile,çünkü annemin sağlığı için değerdi. Umut kalacağına emek kalsın dedik her yolu denedik.Annemin eli el'den başka herşeye benziyordu,çok büyümüştü. Ayakları şişti,karnında ağrılar başladı. Doktora gitti karnında bir kitle var dediler,ameliyat oldu. Biraz daha geç kalsaymışız annemi kurtaramayacaklarmış.Annecim o el'le neler çekti. Benden sakladılar kanser olduğunu,bilmiyordum.Annem her gece ateş kaldırıyordu,ağrıları çoğalmıştı.Dayanamadı ameliyat olmaya karar verdi.Elini aldılar,yapıcak birşey yoktu.Üzülmedi mi? çok üzüldü,bizde üzüldük ama başka biryerine dağılmaması için dua ettik.Kemoterapisi başlıycak derken karnında yine bir kitle çıktı.Artık ne yapıcaz bilmiyorum,çok yıprandım. Ben daha 17 yaşındayım,annemsiz bir hayat düşünemiyorum.Annem benim en yakınım,en iyi arkadaşım.Onunla çok iyi anlaşıyorum ve onu kendimden çok çok çok seviyorum.Ona birşey olursa dünyam başıma yıkılır,acısına dayanamam.Allahım yardım et tüm hastalara,anneme,tedavi gören herkese.Bu hastalık hakkında bir bilginiz var mı? Tedavi gören,bilen,duyan? Yardım edin ne olur,deliricem yoksa!