Sakinken konuştugumda ben öyle yapmadım ben düzgün konuştum bağırmadım on kere söylemedim diyor kabul etmiyor yani.1. Sakinken ciddigi konusun, ve nekadar uzuldugunuzu anlatin.
2. Evden tasinana kadar sabredin.
3. En sacma fikir. Sizde aynisini ona yapin empati kursun.
4.Terapiye gitsin belki oda öyle buyumustur.
Aslında bana çok iş falan yaptırmaz herşeyi yıkıyım kızıma asla öyle bi kadın değil çoğu işi o yapar evde ama ben bişey yaptığımda da mesela yemeğin yağını çok katıyım onda bile çok aşırı söyleniyor bu söylenmesi 2 3 saat sürüyor. Bende buna çıldırıyorum artık sinir krizi geliyorSizi kendi annesi yapmış.
Konforunu sürüyor.
Böyle kadınlara ifrit oluyorum.
O senin evladın, ağaç kovuğundan çıkmadı.
Yetersizlik hissi ekiyo size.
Lütfen annem deyip sizi tahrip etmesine izin vermeyin.
Evet saygınızı muhafaza edin ama sınırlarını bilsin.
Malı değilsiniz siz onun, size saygıyı öğrenmeli.
okadar söylenmesi normal degil,Aslında bana çok iş falan yaptırmaz herşeyi yıkıyım kızıma asla öyle bi kadın değil çoğu işi o yapar evde ama ben bişey yaptığımda da mesela yemeğin yağını çok katıyım onda bile çok aşırı söyleniyor bu söylenmesi 2 3 saat sürüyor. Bende buna çıldırıyorum artık sinir krizi geliyor
Nasıl yani özgüvensizlikBence annenizin özguvensizligi ile alakasi var. Insanlarin bununun hincini cocuklarindan cikarmamasi lazim
Öyle anlarda telefona konuşmaları kaydetseniz sonra dinletseniz belki etkisi olacak .Sakinken konuştugumda ben öyle yapmadım ben düzgün konuştum bağırmadım on kere söylemedim diyor kabul etmiyor yani.
Bende ona aynısını yaptım bir aralar sürekli yaptım beni anlasın yapmasın bi daha diye gene kavga ediyoruz bu sefer ben haksız oluyorum
Geçen yaprak sardım tuz çok olmuş sarmaya başlarken söylenmeye başladı sonra yemek yerken söylendi yemek bitene kadar ailecek sofraya oturdukları artık benim sarmamo konuşuyo herkes o zamanda kavga ettim kriz geldiokadar söylenmesi normal degil,
Etmiyorum kavgada o yüzden çıkıyor aslında yemeğin tuzu çok olsun tansiyon hastası olduğu için çok az tuzlu yiyor. Biraz tuzu kaçırıyom ona bile söyleniyormükemmeliyetçi mi
yani onun bir doğrusu var ve sen onun aynısını yapmadığında eleştiriyor
çözümü kısa vadede yok, umursamayacaksın
bir de mesela 10 kere diyor ya neden diyor demek ki bir kere dediğinde yapılmıyor
çözüm ben öyle yapamam sen yap o zaman deyin çekilin, 10 kere deyinceye kadar inatla aynı şeyi yapmaya devam etmeyin
Aslında bana çok iş falan yaptırmaz herşeyi yıkıyım kızıma asla öyle bi kadın değil çoğu işi o yapar evde ama ben bişey yaptığımda da mesela yemeğin yağını çok katıyım onda bile çok aşırı söyleniyor bu söylenmesi 2 3 saat sürüyor. Bende buna çıldırıyorum artık sinir krizi geliyor
Evet olabilir annemde çok eliştriliyor abim yemek konusunda çok eleştirir babam aynı şekilde annem bunları onlardan görüp aynısını bana yapmasına çok kızıyorum ki ben annenden daha sinirli birisiyimHmm ozaman sizle ilgisi yok durumun.
Duygu onarımına ihtiyacı var.
Acil destek alması lazım.
Kayit altina almaya çalışın yaptıklarını o zaman.Sakinken konuştugumda ben öyle yapmadım ben düzgün konuştum bağırmadım on kere söylemedim diyor kabul etmiyor yani.
Bende ona aynısını yaptım bir aralar sürekli yaptım beni anlasın yapmasın bi daha diye gene kavga ediyoruz bu sefer ben haksız oluyorum
Denicem bunu daKayit altina almaya çalışın yaptıklarını o zaman.
Evet olabilir annemde çok eliştriliyor abim yemek konusunda çok eleştirir babam aynı şekilde annem bunları onlardan görüp aynısını bana yapmasına çok kızıyorum ki ben annenden daha sinirli birisiyim
Sakinken konuştugumda ben öyle yapmadım ben düzgün konuştum bağırmadım on kere söylemedim diyor kabul etmiyor yani.
Teşekkür ederimŞimdi daha iyi anladım.
Çok acil desteğe ihtiyacı var.
Lütfen ertelemeyin.
Size yansıtıyor iç huzursuzluğunu.
Ama lütfen yem de olmayın.
Sadece anlayın, saygı duyun, destek olun, ama sınırlarınızı koruyarak.
En azından sözel bir şiddetinde nazikçe tepki koyarak ya da ortamı terk ederek.
Ve malesef bu meselenin de kökeninde sevgisini ya da desteğini göstermeyen bi eş figürü olduğundan eminim.
Ya eşi, ya babası kilit köken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?