- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Annem kazandığı paraya değil,düzenli işinin olmamasına ve okumamasına bakıyor.Esnaf memurdan çok para alıyor annene deseydin.bir evi boyamaya en az altı Bin alıyorlar.su an inşaatçılar bile ayda yüz yüz elli bin alıyor.eskiden kimse kız vermezdi inşaatçı tesisatçı diye:).devir değişti annenin düşüncesi çok yanlış ve kırıcı.
Çok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.
parayla ilgisi yok kültür farkı diye bişi varEsnaf memurdan çok para alıyor annene deseydin.bir evi boyamaya en az altı Bin alıyorlar.su an inşaatçılar bile ayda yüz yüz elli bin alıyor.eskiden kimse kız vermezdi inşaatçı tesisatçı diye:).devir değişti annenin düşüncesi çok yanlış ve kırıcı.
Ayrıca annelik kutsal değildir, dünyevi hiçbir şey kutsal değildir..Bu görüşe de katılmıyorum ya. Ne kadar çok demiş herkes "anneler en iyisini bilir" vs diye.
Türkiye'de biyolojik problemi olmayan evli kadınların neredeyse tamamı doğuruyor. Cevremizdeki kadınların kaç tanesinin fikrine güvenilir ki? Konu sahibinin annesi bu olayda haklı olabilir ama genel olarak bakarsak , ilişkiler hakkında , mutlu evlilik hakkında ne biliyor ki ne konuşsun, ne öğüt versin? Zaten kendi de kocası ile mutsuz, ama bunca senedir hiç çaba da göstermemiş bu mutsuzluktan kurtulmak için. Ömrünü yok yere, belki cesaretsizlikten, belki 'el ne der' korkusundan haybeye yaşayan bir kadın. Benim annem olsaydı ilişki konusunda dinleyeceğim son insan olurdu. Çok biliyorsa kendi hayatını güzelleştirseymis.
O yüzden kutsal annelerin her şeyin en iyisini bileceği hikayesine kesinlikle inanmıyorum. Evlilik konusunda akıl danışacak olsam ya güzel, muhabbeti bol yuva kurmuş eşiyle bunca seneler sonra bile sohbet etmekten keyif alan birini dinlerim ya da hata bir evlilik yapmış, pişman olmuş, bir şekilde kurtulmuş kişiyi. İkisi de benim gözümde fikri değerli insanlardır ama geri kalanı, kendi toksikliginden kurtulamamış insanlar gelip de akıl vermesin bence. Cok saçma
Bana bir mesaj yazdı da yukarıda paylastım,yorumlar mısınız?parayla ilgisi yok kültür farkı diye bişi var
okumuş etmiş kurumsal hayata girmiş biriyle
boya badanacı inşaatçı birinin arasında paradan çoook daha önemli farklar var
davul bile dengi dengine
Ne alakası var hanımefendi tamamiyle kendini geliştirmekle alakalı bu ülkede nice temiz insanlar maddi imkânlardan dolayı üniversitesi okuyamıyor.onlar okuyamadı diye nasıl bir sosyal kültürel fark olabilir aralarında.nice kurumlarda çalışan memur var ama bazısı inan insanlıktan nasibini alamamış kötü muamele yapan insanlar var. üniversite nasıl bir kültür fark yaratabilir Türkiyedeki üniversitesilerin durumu belli bir kaç üni dışında adam gibi eğitim veren bir elin parmağını geçmez.coğu öğrenci sigarayı uyuşturucu kötü alışkanlıkları üniversitesi ortamında da edinebiliyor.ama okudu diye kültürlü öyle miparayla ilgisi yok kültür farkı diye bişi var
okumuş etmiş kurumsal hayata girmiş biriyle
boya badanacı inşaatçı birinin arasında paradan çoook daha önemli farklar var
davul bile dengi dengine
Bir yerde okumuştum " korkan korkmak zorunda kalmaz" diye. Bu okuduklarıniz gözlerinizi açar sizi uyandırır biraz korkutup silkelerse yarın boşanmaktan boşanmış kadın olmaktan hele bekar anne olmaktan asla korkmak zorunda kalmazsınız.Böyle dedikçe korkutuyorsunuz beni.
Kafana füze mi düşsün anlaman için daha?Aileci olduğunu bende düşünüyorum,ailesiyle yaşıyor,babası ile ortak çalışıyor,annesini çok seviyor.Ben de zaten oturmayan şeyler var.
Hayır aslında annesine sizi gosterdi nasıl sence bize uyar mı ailemize yakışan bir gelin olur mu diye ? Erkeğin kezbani bu adamAnnesi ile konuşturması hoşuma gitmişti oysaki.
Yukarıda bir mesajını yazdım,onu yorumlar mısınız?Kafana füze mi düşsün anlaman için daha?
Ben öpüşmek istemediğimi söyledim,o da bunları yazdı.Bu mesajları neden yazdı konu nasıl buraya geldi?
Adamin niyet ortada. Üslubu da çok çirkin koşarak kaç.Ben öpüşmek istemediğimi söyledim,o da bunları yazdı.
Kesinlikle öyle.Soğudum bu davranışlarından ötürü.Adamin niyet ortada. Üslubu da çok çirkin koşarak kaç.
Daha bir kere bulusmuşsun kimseyle öpüşmek zorunda değilsin.
Göremedim, hangi mesaj?Yukarıda bir mesajını yazdım,onu yorumlar mısınız?
Bunlar işteGöremedim, hangi mesaj?
Adamın ciddi düşündüğü falan yok cinsellik yaşamak için numara yapıyor öpüşme pazarlığı yapıp reddedilince böyle şeyler söylemesi normal değilBunlar işte
Bak bu "kız" muhabbetini ilk baştan beri irite edici buldum ve söyledim. Sürekli buna vurgu yaptım.Bunlar işte
Sürekli kız demesinin altında bekaret vurgusu mu var yani ?Tam anlamadım.Bak bu "kız" muhabbetini ilk baştan beri irite edici buldum ve söyledim. Sürekli buna vurgu yaptım.
Yazdığı diğer her şeyi boşver, tüm kız çocukları mutlu olsun istiyormuş.
Sen küçük kız çocuğu değilsin. Bu herif sapık.
Zihniyeti afedersin ama bok gibi. Arkadaşın biri hıyar ağası demişti, bu seni kırar diye biraz üzülmüştüm ama az bile demiş.
İğrenç biri bu
Bilinçaltı uyanmış. Pefofili diyeceğim abartılı mı olacak bilmiyorum. Benimle ya da bensiz bütün kız çocukları mutlu olsun istiyorum ne demek ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?