Annem...

Annem kazandığı paraya değil,düzenli işinin olmamasına ve okumamasına bakıyor.

parayla ilgisi yok kültür farkı diye bişi var
okumuş etmiş kurumsal hayata girmiş biriyle
boya badanacı inşaatçı birinin arasında paradan çoook daha önemli farklar var
davul bile dengi dengine

Ayrıca annelik kutsal değildir, dünyevi hiçbir şey kutsal değildir..

davul bile dengi dengine
Bana bir mesaj yazdı da yukarıda paylastım,yorumlar mısınız?

davul bile dengi dengine
Ne alakası var hanımefendi tamamiyle kendini geliştirmekle alakalı bu ülkede nice temiz insanlar maddi imkânlardan dolayı üniversitesi okuyamıyor.onlar okuyamadı diye nasıl bir sosyal kültürel fark olabilir aralarında.nice kurumlarda çalışan memur var ama bazısı inan insanlıktan nasibini alamamış kötü muamele yapan insanlar var. üniversite nasıl bir kültür fark yaratabilir Türkiyedeki üniversitesilerin durumu belli bir kaç üni dışında adam gibi eğitim veren bir elin parmağını geçmez.coğu öğrenci sigarayı uyuşturucu kötü alışkanlıkları üniversitesi ortamında da edinebiliyor.ama okudu diye kültürlü öyle mi

Böyle dedikçe korkutuyorsunuz beni.
Bir yerde okumuştum " korkan korkmak zorunda kalmaz" diye. Bu okuduklarıniz gözlerinizi açar sizi uyandırır biraz korkutup silkelerse yarın boşanmaktan boşanmış kadın olmaktan hele bekar anne olmaktan asla korkmak zorunda kalmazsınız.

Bak bu "kız" muhabbetini ilk baştan beri irite edici buldum ve söyledim. Sürekli buna vurgu yaptım.
Yazdığı diğer her şeyi boşver, tüm kız çocukları mutlu olsun istiyormuş.
Sen küçük kız çocuğu değilsin. Bu herif sapık.
Zihniyeti afedersin ama bok gibi. Arkadaşın biri hıyar ağası demişti, bu seni kırar diye biraz üzülmüştüm ama az bile demiş.
İğrenç biri bu
Bilinçaltı uyanmış. Pedofili diyeceğim abartılı mı olacak bilmiyorum. Benimle ya da bensiz bütün kız çocukları mutlu olsun istiyorum ne demek ya?

Son düzenleme:
Sürekli kız demesinin altında bekaret vurgusu mu var yani ?Tam anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…