Annem...

Ben de hiç olumlu bir enerji almadım. Lütfen uzak durun. Detayları canım kadınlar öyle güzel açıklamış ki fazlasına gerek yok

İnsan çocuğu için en iyi olanı istiyor, o nedenle onun tecrübesizlikten ve aşktan kör olmuş gözlerini açmasını istiyor. Kendisi mutsuz bir evlilik yaşamıştır yada yaşıyordur ama çocuğunun mutsuz olmasını istemiyordur. Ve evet anneler ne derse çıkıyor, annemi dinlediğim konularda hemen hemen hiç keşkem yokken onu dinlemediğim konularda keşke annemi dinleseydim dediğim çok olmuştur.

İlişkiler konusunda kendimi nasıl eğitirim bilmiyorum,özdeğer eksikliğim de var galiba.Burada herkes sana göre değil diyerek hemfikir olmuşken ben onu aklamaya çalışıyorum.
Neden bir uzmandan yardım almıyorsun? Kendini keşfetme yolunda epey katkısı oluyor bence.

Annemin mutsuz bir evliliği var.Psikolojik,fiziksel,ekonomik şiddete uğradığı oldu.Bu nedenle yanlış bir karar vermemi kesinlikle istemez.

Çok haklısınız.Bana ilk başlarda çok efendi vs.gelmişti.

Sanırım biraz kendi içime dönmem gerekiyor.Aslında nasıl biri istediğimi biliyorum.

Usluba bak daha konusmasini bilmiyor ilk bulusmada annesiyle konusmak nedir tam bir ana kuzusu imaji neden konusturduki sizi cok sacma anneniz hakli ayrica uzaktan taniyip bir kere gorustugunuz adamin cok merhametli falan oldugunu nasilda hemen anlamissiniz masallah :)

Merhametli, düşünceli geldi bana.

Nerde edep ahlak namus kelimelerini sıklıkla kullanan biri varsa ondan korkacaksın arkadaş.
Atanmış mis gibi öğretmensin, üstelik tecrübesizsin, deyim yerindeyse gözü açılmamış tazecik kızsın, onun gözünde yani, tabi hemen kafeslemeye çalışacak..
Şu yazışmalardan sonra soğumadıysan , içini bi tiksinti kaplamadıysa zaten diyecek pek bir şey yok..
Adam utanmadan sana hayat dersi vermeye çalışıyor, hadsiz.
Deli yürek dizisinden fırlamış sanki. Delikanlıyım ayakları bilmemneler.
Ayrıca "bütün kız çocukları" nedir ya ? Gerçekten beynim yandı ? Seni kız çocuğu olarak mı görüyor bu ?

bir paragraf yazıp araya bir virgül bile koymayışından belli ediyorsun kendini
laf anlatmaya değmez

Bana bir mesaj yazdı da yukarıda paylastım,yorumlar mısınız?
hayatım yorumlanacak bişi yok
gavat demiş piç demiş yavşak demiş
bir kadınla konuşurken bu kelimeleri kullanan bi hanzonun nesini yorumlayayım ?
adam isteği olmayınca sövmüş işte sana
devam edersen her konuda emrivaki yapacak ve sen hayır dediğinde
böyle bi tavır göreceksin
kadınlar böyle heriflerden dayak yiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…