- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ya keşke o olsa. Onu bile bir yere kadar anlarım. Bu adam kız çocuğu saplantılı biri gibi geldi bana. Ayrıca her durumda uzak dur dedik. Bir anda üslubu bu kadar bozulmuş baksana.Sürekli kız demesinin altında bekaret vurgusu mu var yani ?Tam anlamadım.
Teşekkür ederim,uzak duracağım.Ya keşke o olsa. Onu bile bir yere kadar anlarım. Bu adam kız çocuğu saplantılı biri gibi geldi bana. Ayrıca her durumda uzak dur dedik. Bir anda üslubu bu kadar bozulmuş baksana.
Bir kadınla konuşurken edilecek laflar mı bunlar?
Yok ben g.vat mıyım, yok kanka takılan p.çler.
Normal mi sence bu üslup?
Anında özüne dönmüş. Pisliğin teki. Arkana bile bakma. Biraz gerçekçi ol lütfen.
Bana nedense hâlâ zihninde bir yerlerde o herifi aklamaya çalışıyorsun gibi geliyor. Umarım ben yanılırım.Teşekkür ederim,uzak duracağım.
Bana sizin yazdiginiz gibi "hayatımdaki kadınla her şeyi yaşamak isterim."gibi bir cümle kurdu.Aslında böyle biri olmadığını düşünmüştüm ama bilemiyorum artık
İlişkiler konusunda kendimi nasıl eğitirim bilmiyorum,özdeğer eksikliğim de var galiba.Burada herkes sana göre değil diyerek hemfikir olmuşken ben onu aklamaya çalışıyorum.Bana nedense hâlâ zihninde bir yerlerde o herifi aklamaya çalışıyorsun gibi geliyor. Umarım ben yanılırım.
Senin de insan ilişkileri konusunda çok eksiğin var Escobar.
Biraz zaman tanı kendine olur mu?
Fazla iyi niyet çok zararlı.
Hâlâ mı ya? Hani görüşmeyecektin?İlişkiler konusunda kendimi nasıl eğitirim bilmiyorum,özdeğer eksikliğim de var galiba.Burada herkes sana göre değil diyerek hemfikir olmuşken ben onu aklamaya çalışıyorum.
Görüşmeyeceğim,dün için söyledim onu.Hâlâ mı ya? Hani görüşmeyecektin?
Bak sana bazen kırıcı gelen yorumların çoğunu yazan kadınların çoğu feleğin çemberinden kaç kez geçmiş oluyor. Nice insanlar tanıyorlar, nelere tanık oluyorlar, ne hikayelerden geçiyorlar. Yani emin ol kimsenin, senin bile bile mutsuz olup harcanmana gönlü razı değil.Görüşmeyeceğim,dün için söyledim onu.
Çok çok teşekkür ederim,çok güzel yazmışsınız.Kendimi eğitmeden ilişki konularına dalmamamda hayır var anlaşılan.Bak sana bazen kırıcı gelen yorumların çoğunu yazan kadınların çoğu feleğin çemberinden kaç kez geçmiş oluyor. Nice insanlar tanıyorlar, nelere tanık oluyorlar, ne hikayelerden geçiyorlar. Yani emin ol kimsenin, senin bile bile mutsuz olup harcanmana gönlü razı değil.
Hepimiz sana gerçeği görmen için bir pencere açıyoruz. Sen bu hikayenin içinde tek açıdan gördüğün görüntüye bile dikkatli bakmıyorsun.
Biz sana bin tane değişik açıdan görüntü sunduk. Kafan karışmasın. Dünya sırtlan dolu ama iyi insanlar da var. Yoksa bu kadar mutlu evlilik de olmazdı.
Yani içine kapanma. Herkes kötü değil ama sen şu an iyiyi kötüyü ayıramıyorsun gibi hissediyorum. Hayat acemisi olabilirsin, çok izole yaşamış olabilirsin ama lütfen hiçkimseye "o bunu yapmaz, o iyi biri, o beni kırmaz, o bana zarar vermez" deme. Herkes her şeyi yapabilir. Kimseye kefil olma böyle körü körüne.
Kocaman kadınsın, öğretmensin sanırım. Bir süre bu ilişki konularından uzak kal bence. Dersi yok ki katıl öğren diyelim.
Hayat öğretecek ama sen de gözü açık ol olur mu?
Güzellikler seni bulsun.
Nerden biliyosun ki bunu?İlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
Üff kro ya, kelimelere bak, yok gavat yok yavşak.. terbiyesiz.Bunlar işte
Bu sözleri herkes söyleyebilir, icraatta ne olduğu önemli, bunları söyleyip sonra uçan kuşa malzemesi kalkan çok adam var. Yiğitlik yapmış paşam, ben sevdiğim kadınla her şeyi yaşamak isterim diyen adamla bunları kuran aynıysa düpedüz yalancıdır.Bunlar işte
Ahahah ben de hayret etmiştim para kıyaslayan birinin gelmemiş olmasınaEsnaf memurdan çok para alıyor annene deseydin.bir evi boyamaya en az altı Bin alıyorlar.su an inşaatçılar bile ayda yüz yüz elli bin alıyor.eskiden kimse kız vermezdi inşaatçı tesisatçı diye:).devir değişti annenin düşüncesi çok yanlış ve kırıcı.
Kızım üniversiteyi kavanozda mı okudun sen, hiç mi etrafında ilişki yaşayan olmadı, hiç mi gözlemleyip ders çıkarmadın. Şahsen ben evlenene kadar bir elin parmağı kadar flört yaşadım en uzunu 2 ay sürdü. Yalnız etrafımda yaşanan her ilişkiden çıkarım yaptım, ölçüp tarttım, falsoları gördüm öğrendim. Eğitim fakültesi kazanıp okuyabilen insanın bir muhakeme becerisi olur, sorgular ders çıkarır. Ailendeki erkeklerin tavırlarından bile nemisteyip istemeyeceğine dair fikir edinir insanİlişkiler konusunda kendimi nasıl eğitirim bilmiyorum,özdeğer eksikliğim de var galiba.Burada herkes sana göre değil diyerek hemfikir olmuşken ben onu aklamaya çalışıyorum.
Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Alttaki mesajı yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?