Annem...

Sürekli kız demesinin altında bekaret vurgusu mu var yani ?Tam anlamadım.
Ya keşke o olsa. Onu bile bir yere kadar anlarım. Bu adam kız çocuğu saplantılı biri gibi geldi bana. Ayrıca her durumda uzak dur dedik. Bir anda üslubu bu kadar bozulmuş baksana.
Bir kadınla konuşurken edilecek laflar mı bunlar?
Yok ben g.vat mıyım, yok kanka takılan p.çler.
Normal mi sence bu üslup?
Anında özüne dönmüş. Pisliğin teki. Arkana bile bakma. Biraz gerçekçi ol lütfen.

Teşekkür ederim,uzak duracağım.

Teşekkür ederim,uzak duracağım.
Bana nedense hâlâ zihninde bir yerlerde o herifi aklamaya çalışıyorsun gibi geliyor. Umarım ben yanılırım.
Senin de insan ilişkileri konusunda çok eksiğin var Escobar.
Biraz zaman tanı kendine olur mu?
Fazla iyi niyet çok zararlı.

Bana sizin yazdiginiz gibi "hayatımdaki kadınla her şeyi yaşamak isterim."gibi bir cümle kurdu.Aslında böyle biri olmadığını düşünmüştüm ama bilemiyorum artık

Yazişmalari okudum. Aşiri sacma bir insan bu kişi, yazdiklarindan tek cikarttigim acelem yok işin ucunda sevişmek varsa beklerim diyor hepsi bu. Uslubu zaten leş

Kendi deyimiyle "edebiyle" duracak insan ilk gordugu gunden ay hesabi yapip öpüşelim diye pazarlik yapmaz.

İlişkiler konusunda kendimi nasıl eğitirim bilmiyorum,özdeğer eksikliğim de var galiba.Burada herkes sana göre değil diyerek hemfikir olmuşken ben onu aklamaya çalışıyorum.

İlişkiler konusunda kendimi nasıl eğitirim bilmiyorum,özdeğer eksikliğim de var galiba.Burada herkes sana göre değil diyerek hemfikir olmuşken ben onu aklamaya çalışıyorum.
Hâlâ mı ya? Hani görüşmeyecektin?

Görüşmeyeceğim,dün için söyledim onu.
Bak sana bazen kırıcı gelen yorumların çoğunu yazan kadınların çoğu feleğin çemberinden kaç kez geçmiş oluyor. Nice insanlar tanıyorlar, nelere tanık oluyorlar, ne hikayelerden geçiyorlar. Yani emin ol kimsenin, senin bile bile mutsuz olup harcanmana gönlü razı değil.
Hepimiz sana gerçeği görmen için bir pencere açıyoruz. Sen bu hikayenin içinde tek açıdan gördüğün görüntüye bile dikkatli bakmıyorsun.
Biz sana bin tane değişik açıdan görüntü sunduk. Kafan karışmasın. Dünya sırtlan dolu ama iyi insanlar da var. Yoksa bu kadar mutlu evlilik de olmazdı.
Yani içine kapanma. Herkes kötü değil ama sen şu an iyiyi kötüyü ayıramıyorsun gibi hissediyorum. Hayat acemisi olabilirsin, çok izole yaşamış olabilirsin ama lütfen hiçkimseye "o bunu yapmaz, o iyi biri, o beni kırmaz, o bana zarar vermez" deme. Herkes her şeyi yapabilir. Kimseye kefil olma böyle körü körüne.
Kocaman kadınsın, öğretmensin sanırım. Bir süre bu ilişki konularından uzak kal bence. Dersi yok ki katıl öğren diyelim.
Hayat öğretecek ama sen de gözü açık ol olur mu?
Güzellikler seni bulsun.

Çok çok teşekkür ederim,çok güzel yazmışsınız.Kendimi eğitmeden ilişki konularına dalmamamda hayır var anlaşılan.

Nerden biliyosun ki bunu?
Ayrıca mesajında çok keko bi enerjisi var herifin, aklınca racon kesip manipüle etmeye çalışmış durmuş. Yeme bunları, kendi değerini bil lütfen.
Ve evet, meslek, görgü, maddi-manevi denklik çookk önemli.

Üff kro ya, kelimelere bak, yok gavat yok yavşak.. terbiyesiz.
Seviyesi ortada, denklik olmadığı apaçık. Ayrıca kompleksli ve sorunlu biri, yine diyorum, aptal aptal raconlar kesmeye çalışmış aklınca, seni manipüle etmeye çalışmış.
Kibar, ince, hoş bi insansın belli ki, kendine layık görme şöylelerini lütfen.
Bunun meslek küçümsemekle alakası yok.

Bu sözleri herkes söyleyebilir, icraatta ne olduğu önemli, bunları söyleyip sonra uçan kuşa malzemesi kalkan çok adam var. Yiğitlik yapmış paşam, ben sevdiğim kadınla her şeyi yaşamak isterim diyen adamla bunları kuran aynıysa düpedüz yalancıdır.

Ahahah ben de hayret etmiştim para kıyaslayan birinin gelmemiş olmasına hoşgeldiniz

Kızım üniversiteyi kavanozda mı okudun sen, hiç mi etrafında ilişki yaşayan olmadı, hiç mi gözlemleyip ders çıkarmadın. Şahsen ben evlenene kadar bir elin parmağı kadar flört yaşadım en uzunu 2 ay sürdü. Yalnız etrafımda yaşanan her ilişkiden çıkarım yaptım, ölçüp tarttım, falsoları gördüm öğrendim. Eğitim fakültesi kazanıp okuyabilen insanın bir muhakeme becerisi olur, sorgular ders çıkarır. Ailendeki erkeklerin tavırlarından bile nemisteyip istemeyeceğine dair fikir edinir insan

Hayata aynı pencereden mi bakıyorsunuz? Konuşurken sohbetiniz nasil size birseyler kattığını düşünüyor musunuz, insanlara nasil davranıyor, çevresi nasıl vs vs.
Siyasi görüşü bile nasıl biri olduğu hakkında az çok bilgi verir. Ama siz çok tozpembe bakıyorsunuz bu şekilde doğru eş adayı secebileceginizi düşünmüyorum o sebeple anneniz haklı.

anne sözü dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…