• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Defalarca kez
Yapma , şikayet edeceksen beni bana şikayet et , dediğim halde aynı davranışa devam ediyor
Size laf yetiştirenlere de söyleyin.” Duymak istemiyorum artık” diye…kendi kendilerine konuşup dursunlar. Size ne deyin. Hesap vermek zorunda mısınız.

İnsanlar değişmez boşuna laf anlatmaya çalışmayın. Sizi üzmek de istemiyorum ama normal anne hareketleri değil bunlar. Zaten en başından beri bir anne kız ilişkiniz hiç olmamış bu çok üzücü. Bu yetmezmiş gibi ona buna şikayet etmesi çok değişik. O yüzden sınırlı iletişiminiz olsun ki sizi başkalarına şikayet edecek bir koz olmasin elinde.
Konuştuk by akşam epey
Benden şikayet etti epey
Ama yine de yanında olmamı istiyor
Şikayet ettiği halde
Bunu da açık açık dedi

Değişecek umudu işkenceyi uzatirmis kabul edin ve sizi etkilemesine izin vermeyin artık ne yapalım annemizi secemiyoruz şansınız olsa onu secmezdiniz bu cümlenin ağırlığı yeter ona aslında .Çok ağır.Sizin sucunuz yada kendinizi açıklamanız gereken bir durum yok aklı başında hayat yolunda pırıl pırıl bir evlatsiniz her insan isterdi böyle evladım olsun . Böyle düşünün siz
Kendi halinde biriyim
Benden ne istediğini defalarca kez sordum
Ama her gidişinde ağlayarak ayrılıyoruz
Neyi paylaşamıyor anlamıyorum doğduğum günden beri
Hatta çocukluğumdan beri şikayetçi
Hiçbir şeyimi beğenmez

Anneniz kendi hatalarını eksikliklerini kamuflaj için sizi kullanıyor sanırım.Böyle tanıdıklarım var.Annenizdir karşılık vermeyin ama dinleyip kaileye de almayın.Ne yapalım anne kaderdir🤷🏻‍♀️
Annemi seviyorum Ama yoruluyorum da onu dinlerken

Size laf yetiştirenlere de söyleyin.” Duymak istemiyorum artık” diye…kendi kendilerine konuşup dursunlar. Size ne deyin. Hesap vermek zorunda mısınız.
Bugün konuştuk
Annem beni yine şikayet etmiş başkalarına
Annemle de konuştum
Bu yaptığın olmuyor diye

Annemle kendimi bildim bileli hep bir bağ sorunumuz oldu. Hiçbir zaman birlikte kahve içtiğim bir derdim olduğunda hemen kendisine koştuğum bir sırrım olduğunda anlattığım bir anne kız ilişkimiz olmadı.

Ama son senelerde artık konuşma ve iletişimimiz hep onun bana hakaret edip her hareketimi eleştirmesi yönünde oldu

Beni devamlı eleştiriyor , evim için dağınık, iş yapmıyor diyor
Başka insanlardan sürekli “ senin annen çok şikayetçi , evin dağınıkmış “
Gibi sözler işitiyorum
Sadece bu kadar basit değil
Bunları çok ağır dille söylüyor

Küçük yaşlarda iken tahammül edebiliyordum ama yaşım ilerleyince tahammül edemez oldum

Artık dayanamıyorum bana böyle demesine
Ben kendisini aramazsam beni aylarca aramaz

Örnek vereyim
Ev işi yapmıyorsun diye söyleniyor
Ama günde 12 saat haftada 6 gün evde yokum zaten
O yoğun tempoda yapamıyorum

Maddi yönden harcamıyorsun diyor ama aylık zaten maaşımın neredeyse tamamı krediye ve ödemelere gidiyor

Bunları bildiği halde devamlı söyleniyor
Çok doldum , paylaşmak istedim
Of anneler çocuklarının özel alanına saygı duymayı bir öğrenemedi gitti. Kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz annenize bu konuyu sakince açın kalp kırmadan. Anne bak üzülüyorum milletten duyunca bana şikayet et ama millete etme eşim duysa aramız bozulur falan de anlar herhalde.

Benim annemde böyle asla ona bı derdimi anlatamam hep karşı tarafı haklı bulur.aklinca iyi olayım ister ama beni dinlemez bile.bi derdimi anlatsam sonrasinda beni onunla vurur yada ortamda söyler.o yüzden sorgulamiyorum artık dediklerini duymazdan geliyorum.butun herşeyini ben yapıyorum ama kıymetlisi diğer çocukları.

Benim annemde böyle asla ona bı derdimi anlatamam hep karşı tarafı haklı bulur.aklinca iyi olayım ister ama beni dinlemez bile.bi derdimi anlatsam sonrasinda beni onunla vurur yada ortamda söyler.o yüzden sorgulamiyorum artık dediklerini duymazdan geliyorum.butun herşeyini ben yapıyorum ama kıymetlisi diğer çocukları.
Uzakta iken daha mutluyuz
Ama anne kız 2-3 gün bile bir arada duramaz mı

Back
X