- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
neden ağladığını sormadı mı?
üzülme, annenden özür diler, sarılırsın. aranız düzelir.
hatta 1,5 senedir yaşadıklarını anlat bence.
Zaten biraz söyledimBence fırsat bu fırsat..olan biten herşeyi anlat bunun üstüne..kırılmakta ayrıca kırmakta da haklısın bence
Eski konularımı okusanızAnnen yardım etmek istemiş tepkin çok abartılı
Ben öyle bir kural koymadım amaKayinvalideniz varken anneniz neden gelemiyordu? Böyle bir kural koyduğunuz için kırılmış anneniz ve haklı.
Kayinvalidelerden neden cekinildigini anlamiyorum. Kimse sizin sahibiniz degil, çocuk da degilsiniz istediginiz zaman istediğiniz herkes size gelebilir bunu unutmayin. Ve cevreniz de bilsin bu kurali.
mesela yarın gelsin sana. anne kız dertleşin. bu zamana kadar içine attın, şimdi başa çıkmakta zorlanıyorsun.Zaten biraz söyledim
Siz gelmezsiniz ama başkası evimde huzur koymaz gelmek için dedim
Oda evine kimse gelemez gelmeyecekte merak etme dedi
Ayrıntısını sormadım
Eniştem de vardı o kadar herşeyi söyleyemedim
Ben öyle bir kural koymadım ama
Kv yanında 4 çocuğu ile birlikte gelince malum evde annemleri çağıracak yerim kalmıyordu
Ki çağırsam bile gelmeyecek bir ailem var
Başka bi fırsat yarat bu konu için,uzun uzun konuş. Ben de annemle hiç konuşamazdım eskiden geçen sene bi olay kırılma noktası oldu. Bana gereksiz gelse de ben de otu çöpü konuşuyorum artık. En azından bilgisi olsun diyeZaten biraz söyledim
Siz gelmezsiniz ama başkası evimde huzur koymaz gelmek için dedim
Oda evine kimse gelemez gelmeyecekte merak etme dedi
Ayrıntısını sormadım
Eniştem de vardı o kadar herşeyi söyleyemedim
Annen gelmedn kv yardıma çağır o gelsinEski konularımı okusanız
İnanın neden bu hale geldiğimi anlardınız
Annem gelip temizler üstüne kv gelir 3 ay kalır
Artık bu döngü sinirlerimi yıprattı
Onlar hiç bir şeyime gelmesinlerAnnen gelmedn kv yardıma çağır o gelsin
Aslında annemlerinde suçu vardı beni hep yalnız bırakıyorlarbirikimin patlaması olmuş ama ne yazık ki yanlış kişiye patlamışsın be canım
işte bunu fırsata çevir. içini dök.Aslında annemlerinde suçu vardı beni hep yalnız bırakıyorlar
Aslında konuşuyorum ama tabi eşimin yaptıklarını değil yalnızca kv yaptıklarınıBaşka bi fırsat yarat bu konu için,uzun uzun konuş. Ben de annemle hiç konuşamazdım eskiden geçen sene bi olay kırılma noktası oldu. Bana gereksiz gelse de ben de otu çöpü konuşuyorum artık. En azından bilgisi olsun diye
Ha gayret pink, konuşursan inan hafiflersin
Ne dedin de üzdün ki?Aslında konuşuyorum ama tabi eşimin yaptıklarını değil yalnızca kv yaptıklarını
Bakalım umarım çevirebilirim
Onu çok üzdüm yaa
Gerçekten aslında ruhen hissettiğim yalnizligi onlara da hissettirmek istedimmesela yarın gelsin sana. anne kız dertleşin. bu zamana kadar içine attın, şimdi başa çıkmakta zorlanıyorsun.
hem insan annesiyle dertleşince daha iyi hissediyor.
sen de bunu istiyorsun. ev işini bahane edip ağlaman bu yüzden bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?