• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem:(

Bu arada kv ne o derece seni maruz bırakan da eşin,unutma lütfen..hep burda dolduruşa gelen kocam diye açılıyor başlıklar çok masumane gösteriliyor kocalar ama hedef saptırılıyor hep..kırılma ama senin annenle muhabbetin de bu minvalde olmuş belli ki

Bu arada kv ne o derece seni maruz bırakan da eşin,unutma lütfen..hep burda dolduruşa gelen kocam diye açılıyor başlıklar çok masumane gösteriliyor kocalar ama hedef saptırılıyor hep..kırılma ama senin annenle muhabbetin de bu minvalde olmuş belli ki
Annem hep eşimde olduğunu söyler zaten hatanın
Onlar öyle yapabilir ama esin orta yolu bulmalı diye
Hani bu zamana kadar eşimide suçladığım çok oldu ama benimle özel ilişkisinden çok kv ile ortayı bulamamasini

Evet eşimde çok suçlu ama kv hiç bırakmıyor
Bugün kabul etmiyor
Yarın emri vaki ile yolluyor birini
Bazen eşiminde çaresiz olduğu durumlar oluyor

Evet eşimde çok suçlu ama kv hiç bırakmıyor
Bugün kabul etmiyor
Yarın emri vaki ile yolluyor birini
Bazen eşiminde çaresiz olduğu durumlar oluyor
eşin çaresiz değildi. annesini üzmek yerine seni üzmek ona kolay geldi.

Oda evine kimse gelemez gelmeyecekte merak etme dedi
Ayrıntısını sormadım
Eniştem de vardı o kadar herşeyi söyleyemedim

Burası çok enteresan geldi..Dolap yerleştirme bahanesiyle anneni çağırırsın sonrada uygun zamanda açılırsın olmaz mı?

Annenlede konuşmazsan kiminle konuşacaksın.Onunda bildikleri ya da söyleyecekleri olmalı.

Burası çok enteresan geldi..Dolap yerleştirme bahanesiyle anneni çağırırsın sonrada uygun zamanda açılırsın olmaz mı?

Annenlede konuşmazsan kiminle konuşacaksın.Onunda bildikleri ya da söyleyecekleri olmalı.
Evet bana da ama o kadar kötüydüm ki soramadım anneme
Kv birşey mi dedi annem mi birşey dedi anlamadım
Yani ben kv kast ederek konuşuyordum oda öyle söyledi

Kırma onları çok iyi insamlarmış. Rahatsızlık vermek laf getirmek istemiyorlar belliki bizimkilerde öyle. Bi ihtiyaç olsun koşarlar normal zaman gelmezler. Eşimin aileside yemeye bahane arar. Bende kızıyorum ama anlıyorumda onları. Laf söz işitecek yaşta değiller. Arayın gönlünü alın sonrada neden böyle davrandığınızı anlatın.

Kırma onları çok iyi insamlarmış. Rahatsızlık vermek laf getirmek istemiyorlar belliki bizimkilerde öyle. Bi ihtiyaç olsun koşarlar normal zaman gelmezler. Eşimin aileside yemeye bahane arar. Bende kızıyorum ama anlıyorumda onları. Laf söz işitecek yaşta değiller. Arayın gönlünü alın sonrada neden böyle davrandığınızı anlatın.
Ahh Ahh tabi o yüzden kv ler o kadar rahatsız ediyorlar ki
Herhalde diğer zamanlarda onlarda bizi yalnız bırakmak istiyor
İŞTE bende dolunca patladım bir anda
GÜZEL bir çiçek yaptırdım yolladım
Çiçeği alınca dönecektir bana

Ahh Ahh tabi o yüzden kv ler o kadar rahatsız ediyorlar ki
Herhalde diğer zamanlarda onlarda bizi yalnız bırakmak istiyor
İŞTE bende dolunca patladım bir anda
GÜZEL bir çiçek yaptırdım yolladım
Çiçeği alınca dönecektir bana

Çok güzel yapmışsınız. İşlerinizi bitirin o yine iş için geldiğini sansın ufak ufak bi iş olsun önünde sonra beraber vakit geçirirsiniz ıraya kadar gelmişken:)

Çok güzel yapmışsınız. İşlerinizi bitirin o yine iş için geldiğini sansın ufak ufak bi iş olsun önünde sonra beraber vakit geçirirsiniz ıraya kadar gelmişken:)
annemle konuştum
anneciğim özür dilerim haklıydım ama bunu çok sert belirttim
bu yüzden kusura bakma dedim
oda önemli değil kızım dedi

Back
X