- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
Çok iyi niyetliydi canım yaaNe dedin de üzdün ki?
Ama sırf o kv nin gelip hep annemin emeklerine konmasına sinir olduğumdan dolayı anneme patladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi niyetliydi canım yaaNe dedin de üzdün ki?
Annem hep eşimde olduğunu söyler zaten hatanınBu arada kv ne o derece seni maruz bırakan da eşin,unutma lütfen..hep burda dolduruşa gelen kocam diye açılıyor başlıklar çok masumane gösteriliyor kocalar ama hedef saptırılıyor hep..kırılma ama senin annenle muhabbetin de bu minvalde olmuş belli ki
Evet eşimde çok suçlu ama kv hiç bırakmıyorBu arada kv ne o derece seni maruz bırakan da eşin,unutma lütfen..hep burda dolduruşa gelen kocam diye açılıyor başlıklar çok masumane gösteriliyor kocalar ama hedef saptırılıyor hep..kırılma ama senin annenle muhabbetin de bu minvalde olmuş belli ki
eşin çaresiz değildi. annesini üzmek yerine seni üzmek ona kolay geldi.Evet eşimde çok suçlu ama kv hiç bırakmıyor
Bugün kabul etmiyor
Yarın emri vaki ile yolluyor birini
Bazen eşiminde çaresiz olduğu durumlar oluyor
Oda evine kimse gelemez gelmeyecekte merak etme dedi
Ayrıntısını sormadım
Eniştem de vardı o kadar herşeyi söyleyemedim
Bi daha müsaade etme o zaman..eşin yardım etsinÇok iyi niyetliydi canım yaa
Ama sırf o kv nin gelip hep annemin emeklerine konmasına sinir olduğumdan dolayı anneme patladım
Aynen...annesini kırmak yerine seni üzmeyi tercih etmiş ya da umursamamayı,düşünmemeyieşin çaresiz değildi. annesini üzmek yerine seni üzmek ona kolay geldi.
Ama ben o insanlar yüzünden annemi kırdımAynen...annesini kırmak yerine seni üzmeyi tercih etmiş ya da umursamamayı,düşünmemeyi
Evet bana da ama o kadar kötüydüm ki soramadım annemeBurası çok enteresan geldi..Dolap yerleştirme bahanesiyle anneni çağırırsın sonrada uygun zamanda açılırsın olmaz mı?
Annenlede konuşmazsan kiminle konuşacaksın.Onunda bildikleri ya da söyleyecekleri olmalı.
Evet gerçekten öyleydieşin çaresiz değildi. annesini üzmek yerine seni üzmek ona kolay geldi.
insanlar hata yapar. annen anlayacaktır seni.Ama ben o insanlar yüzünden annemi kırdım![]()
Umariminsanlar hata yapar. annen anlayacaktır seni.
Nazın ona geçmiş demek ki..annen o senin, sen anlatınca anlar seni..Ama ben o insanlar yüzünden annemi kırdım![]()
Gerçekten üzüldüm ama yaaNazın ona geçmiş demek ki..annen o senin, sen anlatınca anlar seni..
Ahh Ahh tabi o yüzden kv ler o kadar rahatsız ediyorlar kiKırma onları çok iyi insamlarmış. Rahatsızlık vermek laf getirmek istemiyorlar belliki bizimkilerde öyle. Bi ihtiyaç olsun koşarlar normal zaman gelmezler. Eşimin aileside yemeye bahane arar. Bende kızıyorum ama anlıyorumda onları. Laf söz işitecek yaşta değiller. Arayın gönlünü alın sonrada neden böyle davrandığınızı anlatın.
Ahh Ahh tabi o yüzden kv ler o kadar rahatsız ediyorlar ki
Herhalde diğer zamanlarda onlarda bizi yalnız bırakmak istiyor
İŞTE bende dolunca patladım bir anda
GÜZEL bir çiçek yaptırdım yolladım
Çiçeği alınca dönecektir bana
annemle konuştumÇok güzel yapmışsınız. İşlerinizi bitirin o yine iş için geldiğini sansın ufak ufak bi iş olsun önünde sonra beraber vakit geçirirsiniz ıraya kadar gelmişken:)