Annemden Başka Yar Yokmuş Diyen Koca

Bence kv senin bildigin kadar iyi birisi olsaydi sen odaya gitdiginde bir şey bulup seni çagirmazdı her defasında.

Ben en çokta "annemden başka bana yar yok" yazdıgın yere takıldım. Demek ki sen eve dönmemişten annesiyle konuşmuş. Yoksa neden durduk yerde böyle desin. Neden "babamdan başka " yok demiyor da "annemden başka" diyor

Koalina, bu sorunlarin hemen cozulecegini dusunme derim.
Benimseyemedi demissin, ya cok dogru bir tespit yapmissin.
Bazi erkeklerin ya da kadinalrin benimsemesi uzun zaman aliyor malesef.
Bir iki aya cozulmeyebilir, o yuzden kendini mutlu edicek seylere odaklanmani, ve bencil olmani tavsiye ederim sana.

Allahim, aynen benim kayinvalidem.
Sanki basina konan talih kusu esin.
Kayinvalidenlere citlatsan bile sana cok ta hak vermeyebilirler.
Her zamanki lafim, kayinvalide kayinvalidedir.

O zaman ben yazdıklarından şunu anlıyorum ki
eşini rahatsız eden bir durum yoksa
eşine göre sorun da yok
sen baskın olarak bu adamı yola
getirirsin
gerekirse yokluğunda
gerekirse kavgayla
Bence önce şu evdeki düzeni değiştir
kV gerçekten bilmediği için sorsun sana
sonra da şu kocanın burnunu sürttür

Koalina geçen aklımdan geçti Kv gelmiştir nasıl gidiyor acaba diye:)
Bence eşin acilen büyümeli
Anne baba ile olunca evin şımarık küçük çocuğu olmuş, söyledikleri yaptıkları bu şekilde
Esasen ben 35 yaşındayım, çocuğum da var ama anneme gidince evin küçük kızı oluyorum, çay koymaya bile kalkmıyorum. Çünkü ben o evde öyle yaşadım, 10 yıldır o evde yaşamasamda gidince çocuk oluyorum, hatta eşime kapris bile yapıyorum. Çocuğum çünkü
Eşine gelince anne babası ile olunca çocuk olacak sen de evcilik oynanan komşu kızı
Çözüm müteahhit ilk yılın kirasını vermiş yıl bitince ev de bitecek demiş
Eve daha başlamamış, sözleşmeye bakın taşınıncaya kadar kira hükmü ya da benzer şeyler varsa parayı alıp Kv ye küçük ev tutun
Eşyasını evine taşır o da ne kadar isterse evinde rahat rahat kalır, böyle onlar da göçebe olmuş, sen üzülme diye kızına gidiyor, bir başka zaman kızı oraya annemin evi gözüyle bakıp habersiz geliyor vs
Kısaca evleri yakında bitmiyorsa müteahhitten para alıp kiraya çıksınlar, senin koca bebek de büyüyüp aile babası olur o zaman
Sevgiler

oooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vallahi billahi offffffffffffffffffffff bende bıktım arkadaşım şu koca ve kocanın ailesi sorunlarından. ne diyeyim aynı benim eşim seninki. Ailesine sözü geçmez karısına gücü yeter. çoluk çocukla evlendik ne yazık ki. Allah yardımcımız olsun canım benim. 2 yıl bitti hala düzelmedi bizimki ehh biraz işte...ben eşimi çok seviyorum dua etsin buna, yoksa çoktan kapının önüne konulacak şeyler yaptı da ailesi için, sabrettim. Allah yardımcımız olsun

annesinden başka yar yokmuş, bizimkide etmişti benzer lafları. kusura bakma canım eşin ama gidin ananızın dizinin dibinde yaşayın diyesim geliyor şu çoluk çocuklara.

Niye bi kadar uzun kaliyorlar cok anlayissizlar ay yine seninkiler dsari cakmak istemiyolar Benim kp ve lb gelince hadi bizi gezmeye goturun falan diyolar ve hergun inanki onlar gelince bir Ayda biten Maas bir hafta da bitiyo neyse Sana tavsiyem kocana bi kadar taviz Verme biraz sert ol bence cok iyi dvraniyorsun biraz Surat as onlarda evlerine donsun

Kayınvalide ve kayınpeder yoklarmış bugün.
Gelir gelmez telefona sarıldı, babasıyla konuştu. Yemekler hazır bekliyorum. Bir süre sonra geldi sofraya bugün ne yaptığımı sordu. Veli ziyareti yapmıştım, yaşlarımız yakın olunca konuşacak konu çok oldu velimle. 17.00 gibi eve geldim. Neden gitmişim, insanlara güvenmemeliymişim vs. Ne bekliyordun ki dedim ben de, herhalde yeni insanlar tanıyıp gezeceğim. Tam bunları konuşurken kayınpeder aradı yine konu bölündü. Sonra gitti kendine çay alıp bilgisayar başına. Ben de koltukta uyumuşum. Yastığımı yorganımı alıp geldim yine.

Yanlis anlama da.
gece aktiviteleriniz nasil ?
Onda bir problem var mi ?
Ne bileyim onu da mi umursamiyor ?
Ya da keyfi gelince, istedigi vakit yanina mi sokuluyor?

Normal ama böyle durumlarda gelmemesi gerektiğini biliyor.

iyi bari, o normalmis hic olmazsa.
Sabret canim hersey yoluna giriyor.
Evliligin ilk yillari malesef boyle seylerle gecebiliyor.
Esim dedi ki bana gecenlerde, artik ben seni anlayabiliriyorum, sen de bana karsi daha anlayislisin dedi.
Gercekten de oyle, durulduk resmen.
Artik one bizi koyuyor, kendisini ya da ailesini deyil.
Ayni sey de benim icin gecerli.

Ama tabi o evliligin ilk guzel zamanlarina oluyor olan.
Hala icim sizlar.

Sizin bu esinize ve ailesine oturdugum yerden sinir oldum. Madem gittiniz temelli gidin kendileri olmasa sesleri olacak evde... Esiniz de baba musait degilim diyerek kisa kesip sizinle ilgilenebilirdi. Esiniz fazla rehavete kapilmis herseyin mukemmel gittiginden o kadar emin ki. Ariza cikaran bir tip olsaniz valla dibinizden ayrilmazdi. Boylelerine iyi olmak yaramiyor maalesef.

25 yaşımda falan olsam sabrederdim ama 30 yaşımda ve sıfırdan bir şeyler kurmaya çalışan biri olarak saçma geliyor bana bunlar. İnsanlar 30 yaşında artık ailesini oluşturmuş oluyor ben daha kocamı büyütemedim.

Canim, biz de esimle birlikte yasamaya basladigimizda ben 31 yasindaydim.
O ilk seneyi hatirlamak bile istemiyorum.

Hele anlatsam dugunumu ilk haftalarimi, sonra Turkiyeye kir yilda gitmisken, annesigilde eve kapanip disari cikmak istememesini.
Inanirmisin TR ye gitmek istemiyordum tatil icin.

Bu isin yasi olmuyor malesef.

Yani açmayabilirdi de bence müsait olunca arardı. Zaten sabah konuşmuşsunuz din beraberdiniz, yarım saat önce konuştunuz ne var bu kadar acil? Eşime bir iş söylüyor bir de cumartesi onu halledersiniz hem de gezmiş olursunuz diye. Ne malum bizim gezeceğimiz ya da taa karşıya gideceğimiz? Sonra da o işin pazara kaldığını söylemek için aramış, pazar da evlilik yıldönümümüz. Onun işinin peşinde koşturacak.
Ona höre ben arıza çıkaran bir tipim zaten. Bir gün tepem öyle bir atacak ki arızayı görecekler.

Bu kadar ne isi var ki oglu kosturuyor hep ?

Ama bukadarinada pess
neden telefonu alip kusura bakma baba bizim pazar gunu evlilik yildonumuz o gun hic bir is halledemeyiz demedin ki canim
artik ne olacaksa olsun, ilk firsatta soyle yani

Esiniz asil ariza nasil olur onu bilmiyor. Ogrenmeden ayagini denk alsa fena olmaz.

Aslında çok saçma olmuş ama benimde böyle sizin gibi çıkışlarım olur nedeni ise tıpkı sizin gibi davranmak. Olayları hep içimde taşırım Kafamın içinde sorular sorunlar kargaşa. Sonra onları bi kenara koyarım. Böylece hepsi biyerde toplanır ve artık yer kalmaz bir yerde patlarım.

Aslında yapılması gereken eşin çocuklardan rahatsız mı oluyor sen kendi misafirlerinden rahatsız olurken onlara hizmet etmemi mi bekliyor sun. Ben içerde ailenle zaman geçirirken sen odaya niye çekiliyorsun. Gibi her olayda içindekileri söylemek gerek. Bende anlar herhalde nekadar sinir olduğumu okadar eşşek değildir derim ama anlamaz. En son bir patlarım son olayla beraber tüm bu kenardaki sıkıntılarımı da ortaya dönerim iki tarafında şartelleri atar. Bence sakinleşin ve bunları tek tek konuşun. Evde misafir varken kimin ailesi arkadaşı olduğu farketmez evsahibinin odaya çekilmesi çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…