Yani açmayabilirdi de bence müsait olunca arardı. Zaten sabah konuşmuşsunuz din beraberdiniz, yarım saat önce konuştunuz ne var bu kadar acil? Eşime bir iş söylüyor bir de cumartesi onu halledersiniz hem de gezmiş olursunuz diye. Ne malum bizim gezeceğimiz ya da taa karşıya gideceğimiz? Sonra da o işin pazara kaldığını söylemek için aramış, pazar da evlilik yıldönümümüz. Onun işinin peşinde koşturacak.
Ona höre ben arıza çıkaran bir tipim zaten. Bir gün tepem öyle bir atacak ki arızayı görecekler.
neye hazirlik yaptin ?Maalesef herhangi bir gelişme yok.
Dün ayrı yattık zaten.
Bugün de kayınpeder geleceğini söyledi sürekli hazırlık yaptım ama gelmedi.
Eşimle de bir şey konuşmadık hala, okulda ve evde çok yoruldum bugün. Birazdan yatacağım zatn.
İşte yemek-temizlik vs...neye hazirlik yaptin ?
Ailem başka şehirde, memleketimdeKoalina ailen nerde yasiyor ?
Beraber oturmak için anlaşmıştık aslında.Niye bütün sülale sizin evde kalıyor vallahi anlamadım. Esin icin bir seyler yazmak isterdim ama yargılamak kınamak ıstemıyorum sonra benım de basıma gelır
Maalesef herhangi bir gelişme yok.
Dün ayrı yattık zaten.
Bugün de kayınpeder geleceğini söyledi sürekli hazırlık yaptım ama gelmedi.
Eşimle de bir şey konuşmadık hala, okulda ve evde çok yoruldum bugün. Birazdan yatacağım zatn.
Evet yemekte ikimizdik.aksam yemeginde beraber miydiniz? konustu mu hic?
eger yine olumsuz ise bosver koalina, senin hep adım attıgını biliyor, cocuk gibi küslük yapıyor aklınca. ne de olsa koalina doner dolasır kocişinden vazgecmez sanıyor.
ama konu kimin kimden vazgecebilecegini dusunup sidik yarısı yaparcasına (kusura bakma) inatlasmak degil, evliligin eş olmanın ne demek oldugunu kavrayamaması.
İşte yemek-temizlik vs...
Ailem başka şehirde, memleketimde
Beraber oturmak için anlaşmıştık aslında.
Evet yemekte ikimizdik.
Konuşmadı ama geldi sarılmaya falan çalıştı.
5 gündür yeni aklına geldim herhalde dedim, 5 günü 10 gün mü yapacaksın dedi. Sen konuşmadığın sürece evet dedim o da döndü gitti. Şimdi de ben odada yarına hazırlık yapıyorum o da bilgisayar başına gitti.
Böyle yani son durum.
Evet yemekte ikimizdik.
Konuşmadı ama geldi sarılmaya falan çalıştı.
5 gündür yeni aklına geldim herhalde dedim, 5 günü 10 gün mü yapacaksın dedi. Sen konuşmadığın sürece evet dedim o da döndü gitti. Şimdi de ben odada yarına hazırlık yapıyorum o da bilgisayar başına gitti.
Böyle yani son durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?