Konuşmazsa zaten haftaya ben gidiyorum, bu şekilde devam eder ve ben memlekete gidince ona uzun bir mail yazarım.Konusmazsa ne yapmayi dusunuyorsun?
Bilemedim ya kimse beni istemiyor, tek başıma tatile mi çıksam kimseye haber vermeden
İşin garibi annem de pek istemiyor o kadar uzun kalmamı kardeşim sınava hazırlandığı için.Ayıp falan olmaz.Hala fedakarlık ediyorsun.Değiştir bileti,bas git okulun bittiği gün.
İşin garibi annem de pek istemiyor o kadar uzun kalmamı kardeşim sınava hazırlandığı için.
Bilette sorun yok hemen hallederim ama tekrar fikir değiştirmeyeceklerinden emin değilim.
Biraz evde kafa dinlemek istiyorum tatilde ama olamıyor...
İşin garibi annem de pek istemiyor o kadar uzun kalmamı kardeşim sınava hazırlandığı için.
Bilette sorun yok hemen hallederim ama tekrar fikir değiştirmeyeceklerinden emin değilim.
Biraz evde kafa dinlemek istiyorum tatilde ama olamıyor...
sanmam daha önce de söylemişti aynı şeyi, bu sene kritik olduğu için dert ediyor.Bir sorun olduğunu seziyor mu acaba da böyle davranıyor ?
işte ben zaten var olan hayata sonradan gelmiş çıkıntı gibiyim.arkadasım yaaa bu adamın lıse kankası var annesı var ablası danası var sana pek sıra gelmıyor o yuzden daha seyler yazacagım da yanlış bırsey yazmak ıstemıyorum
Annem durumları bilmiyor bir tek geçenlerde az biraz bahsettim. Artık ruhum daraldı bi ayaklarımı uzatıp oturamıyorum dedim, beraner otururum derken düşünecektin bunları dedi. Herhalde rahat olamazsın ama kadın alışveriş yapıor diyorsun, temizlik-yemek yapıyor diyorsun. Faydası var zararı yok daha ne istiyorsun dedi.Annen kardeşin sınavdan kopabilir diye seni mi istemiyor yani? Bu seni hassas olduğun dönemde daha da üzmez mi? Hem sen bir öğretmensin kardeşine yardımcı dahi olursun.
İmkanınız başka bir eve taşınmaya müsait değil mi? Sanki taşınsanız bütün sorunlar uçup gidecek gibi. Babasının bu kadar çok ne işi oluyor onuda çok merak ediyorum.
Bilemiyorum ben de şaşırdım anne mertebesine ulaşmak ne alaka...Ama dediğim gibi ayrıntılı konuşma fırsatımız olmadı ve ne saçmalıyorsun diye hesap soramadım.Eşin beni sinir etti. Bu kadar olgun düşünen bi eşi varken afedersin ama neden saçma sağan konuşuyor anlamadım.
Ne demek annemin mertebesine ulaşmak istiyorsan falan Allahtan saçma sapan düşünen bi kız dğilsin de annesiyle yarışmaya falan kalkmıyorsun.
Bence burayı okut eşine. Belki okuyunca anlar.
Ben yaşadığımız bir sıkıntı burda ki bir sıkıntı ile aynı ise açıp okutuyorum(tabi nickimi göstermeden).Ki gerçekten okuduğunda biz kadınları biraz daha anlıyor sanki.
Eşim ailesinin fazla zamanının kaldığını düşünmüyormuş ve bu sebeple bir dediklerini iki etmemeye çalışıyormuş. Ben de sadece onun değil herkesin bi ailesi olduğunu ve benim ailemin yanına gitmemin bile saatler aldığını söyledim. Ben zaten kalp kırsın boşversin demiyorum ama bizim ayrı bir aile olduğumuzu belirtmesini, özel xamanlarımız olabileceğini hissettirmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekrar sorarsa linki atarım, aslında ona bile gerek yok zaten nickim şifrem otomatik; girip bakabilir ama bakmıyor.Anne ve es ayrimini yapamayan erkekler neden evlenir hic anlamam..
Anne-babaya saplantılı bir sekilde bagli olmak sanirim bizim topraklara has bir durum.
Ortada birey olmayi basaramamis yiginla adam var.
Bu saplantinin psikolijide bir adi var mi merak edemiyorum.
Öyle görmüyor demek ki henüz aradaki farkı anlayamadı...annesının mertebesıne elbettekı ulasamassın kımse ulaşamaz ben de oyle dusunuyorum kayınvalıdem esım ıcın çok degerlı oyle de olmalı nıtekım esınin tum ıhtıyacarını karsılayan yemegını utusunu kirlisini temızını evını cekıp cevıren aılesıne hos davranan kadınlık ıhtıyacını karsıayan da sensın eşler yanı bu ayrımı gozetmelı ve eşin bır ulu dağ annenın ıse baska bır ulu dağ oldugunu anlaması gerekıyor cok sınırlendım esıne yhaa dur daha yazıcam ben
Yani iyi bir kadın ve fazla fedakar her anne gibi kendini çocukları için parçalayan biri işte...Eş ayrı anne ayrı herkes farklı karakter neden annesinin mertebesine ulaşasin ki bu arada küçümsemek için demiyorum da annesinin ne mertebesi varmış? Eşin gerçekten garip. Bence kesin ve net bir şekilde karşına alıp konuşmalı yolunu ona göre çizmelisin.
Yani kızına gidince söylüyor aslında. Giderken mutlaka dip köşe temizleyip gidiyor, o kadar yoruldun bugün de ayaklarını uzat dinlen istedim diyor. Biliyor ama kendisi de yapıyor bir şeyler. Normal bir anne gibi ama sonuçta eşimle kendi ailemin yanında da uzun süre kalsam rahat edemezdim. Cinsellikte sorun yok derken elbette eskisi gibi rahat değiliz öyle samimi davranmalar falan yok ama hareketler kısıtlanmış bir şekilde devam ediyor. Zaten doğum kontrol hapı dolayısıyla bi isteksizlik mevcut bende o yğzden bana çok dokunmuyor açıkçası:)Bu konuya yazmak ıcın catladım dıyebılırım.
bence sorun şudur ki, neden hafta içi gidip hafta sonu sizin eve ! ( seninlen kocanın ) dönüyorlar anlamıyorum.
insan hiç mi düşünmez bu insanlar biraz rahat etsin bilmem ne bıdı bıdı demezlerde istisnasız her hafta sonu eve dönüş yapıyorlar? yani ben sorunun yanıtını bılıyorum ,
cunku kızlarının evınde damat var hafta sonu rahat etsınler dıye donuyorlar.
onun harıcınde onların esyalarıyla oturmayı kabul etmen onların sızde guya 3 ay kalmalarından cok daha buyuk ve talıhsız bır karar olmuş.
hanı kocan fılan konusunda haklısında aılenınde buyukler olarak bıraz dusuncelı olmaları gerekıyor.
Ve bütün yaz yokalrdı evet tamamda şuanda bütün cinsel hayat evde bir başkaları varken bu kadar evdede hüküm sürerken nasıl sorunsuz ilerliyor anlayamadım? ve kocan mesela şikayetci değil
Yani iyi bir kadın ve fazla fedakar her anne gibi kendini çocukları için parçalayan biri işte...
Karşıma alıp konuşacağım bir zaman ve ortam olmuyor maalesef. Olursa tatilde olacak o yüzden gitmelerini istiyorum, olmazsa da bu konu küllenmiş olarak kalacak.
Aynen öyle. Oturup konuşamıyoruz, sadece sorunları değil normal herhangi bir şeyi bile konuşamıyoruz...Canım benim, benimde eşimle bi kaç sorunum var şu üç aydır peşimizden süründürdügümüz ve hatam ne biliyor musun o anda halletmeyip arka plana atmam. Şimdi en ufak bir şeyde aynı konular tekrar ısıtılıp önüme geliyor. O yüzden sana diyebilecegim tek şey sakin yabana atma sorunu çöz. Küllendirme sorunu çünkü en ufak şeyde tekrar alev alıyor. Kesinlikle konuş ve hallet en yakın zamanda. Ayrıca kv kp sizde olabilir ama siz uzak kalmışsiniz eşinizle bana nedense öyle geldi.Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?