Bugün görümceme gidecektik, kayınvalidem erkenden gitti ben de iş çıkışı gittim. Yol 2 saat sürüyor neredeyse, eşim 6 buçuk gibi gitti eve; biz de 8'e geliyordu gelebildik. Geldim yemek bekliyor benden yok sofra kur yok yemek ısıt derken onun öküz gibi oturup telefona bakmasına sinir oldum. Zaten canım çıkmış bütün gün bir işe el at yani... neyse sofra kuruldu ama kayınvalidem namaz kılıyor ben de onu bekliyorum derken babasıyla bu oturdu sofraya yediler. Ben de yemeklerini ver çayları koy bulaşık makinesini boşalt derken oturmadım. Kayınvalidem gelince oturduk ama sinirlenmiştim. Eşim kalktı sofradan aldı yine telefonu eline, oynuyor bir şeyler yapıyor. Ben de sofrayı falan kaldırdım, bulaşıkları hallettim dedim bari yıkanayım. Banyoya silikon mu çekilmiş bir şey yapılmış kayınpederin aletleri var, daha bir şey yapacak mı belli değil; eşime msj attım burası tamamsa ben temizleyeyim diye. Yıkanma sakın yazdı bana, ben de neden ne oldu falan yazdım ama cevap gelmedi banyoyu bi toparlayıp çıktım yıkanmadan. Beni görünce oturduğu yerden aaa şaka yapmıştım diyor. Ben de "sen ne kadar boş konuşmaya başladın böyle" diye bağırdım ve iyi geceler diyip yattım.
Az önce de geldi sen neden hiç yanıma gelmedin diyor, ben oturabildim de senin yanına gelmesi kalmıştı dedim; işte neden oturmadın diyor.
Neyse sonuç olarak cuma gitmeye karar verdim.
Ben de o yüzden sinirlendim zaten. Genelde olur illa ki bir şeyler yapar ama ailesi geldiğinden beri bi garip. Ben de çözemedim ve ne çözmek ne uğraşmak istiyorum.hani esin yardimci oluyordu herseye?
Erkekler ailelerinin yaninda boyle oluyorlar. Biz de TR ye gideriz, gorumcem benim kizimla vakit gecirirken, esim kardesiyle keyif catarken balkonda ben sofra kur, sofra topla yaparim. Ustune de kucucuk eve bir suru insan tikilipBen de o yüzden sinirlendim zaten. Genelde olur illa ki bir şeyler yapar ama ailesi geldiğinden beri bi garip. Ben de çözemedim ve ne çözmek ne uğraşmak istiyorum.
öküz herif.
Erkekler ailelerinin yaninda boyle oluyorlar. Biz de TR ye gideriz, gorumcem be im kizimavakit gecirirken, esim kardesiyle keyif catarken balkonda ben sofra kur, sofra topl yaparim. Ustune de kucucuk eve bir suru insan tililip
Kalirim disari bile cikmayiz. Ailesi biDeyken de oyle yapti. Ben benegimle
Ilgilenemiyordum aksam is yapmaktan isten geldikten sonra. Ama iki yildir canina okuyorum aklima geldikce. Hic pisman deyilim. SIkisinca, ben senden once oleyim
De rahatla diyor bana. Olur diyorum bende, beni oyle duygu somurusuyle
KandiramaZsin. Artik dersini aldigini dusunuyorum, zaten acik acik ta soyledim, eyer beni kirk yilin basinda alabildigim iznimde herkesin hizmetciligini yapmakla basbasa birakirsa kendi aileme cekip gidicem
Haberin olsun dedim. Cocuklari birak ta git diyor. O cocuklar kucukken kimin karnindan ciktiysa onla giderler, analarinin gonlunu hos tut, senin gonlun hos olsun diyorum ben de. Kan beynime
Sicrardi benIm de, senin gibi ayip
Olucak diye tepki ailesinin onunde gistermedim, 7 yilima maloldu.
Sana tavsiyem bu kadar bekleme.
Geldiginde oyle Mi gordun, ayy cok kotu agri girdi bir yerlerime, askim
Gidiyorum yatmaya kusura bakma cantanem
Sana birakiyorum de gec yat yatagina. Banyoyu da nasil
Yiktilarsa temizlesinler. Hala soruyorsun bir de temizliyim mi diye.
Kusuaa bakma koalina ama sadece ben enayiyim diye yazmamissin alnina.
Ben pek zannetmiyorum daha pazar gecesi konuşup da salı akşamı sanki hiç bir şey konuşulmamış gibi boş beyinle karşılayabilen bir erkek olabileceğini. Tamam olur, ara ara hatırlatılır da daha pazar konuşuldu bu aradan 1 gün geçti ve 2. gün yine saçma bir tavır.
Banyoda yıkılma falan yok sadece bi dağınıklık var şampuanlar başka yere konmuş bir kaç alet ortada ve zaten banyoya girdikten sonra hep temizlerim. Ekstra bir durum yok aslında.
Ben çoban değilim ki koyun gibi sürekli eşimi güdeyim, aman öyle yap sakın böyle yapma diyeyim. Ayıp yahu...
Ben iş yapmasam da kayınvalidem yapıyor zaten sirekli temizlik peşinde. Ben huzursuz olduğum için yapıyorum yaşmasam da olur. Yine de annesi de ben de uğraşırken telefonla uğraşması sinir bozuyor.Esinin isine gelmiyor. O yuzden olaylari umursamiyor. Bu cok tipik bir erkek davranisi. Hatta koca davranisi.
Annesinden de oyle gormus. Anne herkesin yemegini yapar, her ihtiyacini gideriri. Seni o rolde bekliyor.
Ona hatirlatman gereken su. Eskiden annelerin asli gorevi buUs, erkek
Parayi kazanmis es te eve bakmis. Sen eskinin annesi deyilsin. Aynen onun ka es bir hayat karmasan var. Ustune ustluk ailesiyle bir sure de olsa yasamayi kabul
Etmissin fedakarlik etmissin.
Ama o bunlarin hepsini unutmus, yaptigin herseyi yapmam gerekn sey olarak goruyor.
Sana bastan beri soyluyorum, kiskirtma
Kizi diyolar. Ama esin laftan anlamiyor bence. Ya kriz cikaricaksin, ya da aklini kullanip ev islerini yapmiyacaksin. Esin ne kadar yapiyorsa o kadar yapicaksin. Annem yapiyor sen yapmiyorsun derse de, kalkip sen neden yapmiyorsun diye sor ? Neden benim
Yapmam gerekiyor? Neden senin yapman gerekmiyor diye ?
Bu arada esim
Gec geliyor demissin. Ne is yapiyor
Bilmiyorum ama bununla bence ke disini hakli goruyor. Cok calisiyorum, koalina sadece ogretmen az calisiyor, ev isini o yapmasi lazim
Gibi.
Durumu en iyi sen bilirsin, ama dusunur dusunur esimden fazla hic bir sey yapmazdim, ondan da birsey beklemezdim, vakit gecirmek
Istiyorsam ya hafta sonu dahi
Olsa akrabalara giderdim
Ya da arkadasa. Birak o kussun pesinden. Burak yukun altina da biraz o gitsin.
Cobani deyilsin tabi.
Cocuklar bile sunu yap diye egitilmez. Iki sIk sunarsin, bumu sumu diye. Mecbur birini secer.
ya bu yazıya bakınca da kadın en azından ev işi yapıyormuş dedim onu yapmadan yaylananlar da çokYani kızına gidince söylüyor aslında. Giderken mutlaka dip köşe temizleyip gidiyor, o kadar yoruldun bugün de ayaklarını uzat dinlen istedim diyor. Biliyor ama kendisi de yapıyor bir şeyler. Normal bir anne gibi ama sonuçta eşimle kendi ailemin yanında da uzun süre kalsam rahat edemezdim. Cinsellikte sorun yok derken elbette eskisi gibi rahat değiliz öyle samimi davranmalar falan yok ama hareketler kısıtlanmış bir şekilde devam ediyor. Zaten doğum kontrol hapı dolayısıyla bi isteksizlik mevcut bende o yğzden bana çok dokunmuyor açıkçası:)
Siz ailenizi ziyaret amacli mi gidiyorsunuz? Yoksa esinizi akli basina gelene kadar terk mi ediyorsunuz? Yani esiniz bu gidişi ne olarak biliyor?Bugün görümceme gidecektik, kayınvalidem erkenden gitti ben de iş çıkışı gittim. Yol 2 saat sürüyor neredeyse, eşim 6 buçuk gibi gitti eve; biz de 8'e geliyordu gelebildik. Geldim yemek bekliyor benden yok sofra kur yok yemek ısıt derken onun öküz gibi oturup telefona bakmasına sinir oldum. Zaten canım çıkmış bütün gün bir işe el at yani... neyse sofra kuruldu ama kayınvalidem namaz kılıyor ben de onu bekliyorum derken babasıyla bu oturdu sofraya yediler. Ben de yemeklerini ver çayları koy bulaşık makinesini boşalt derken oturmadım. Kayınvalidem gelince oturduk ama sinirlenmiştim. Eşim kalktı sofradan aldı yine telefonu eline, oynuyor bir şeyler yapıyor. Ben de sofrayı falan kaldırdım, bulaşıkları hallettim dedim bari yıkanayım. Banyoya silikon mu çekilmiş bir şey yapılmış kayınpederin aletleri var, daha bir şey yapacak mı belli değil; eşime msj attım burası tamamsa ben temizleyeyim diye. Yıkanma sakın yazdı bana, ben de neden ne oldu falan yazdım ama cevap gelmedi banyoyu bi toparlayıp çıktım yıkanmadan. Beni görünce oturduğu yerden aaa şaka yapmıştım diyor. Ben de "sen ne kadar boş konuşmaya başladın böyle" diye bağırdım ve iyi geceler diyip yattım.
Az önce de geldi sen neden hiç yanıma gelmedin diyor, ben oturabildim de senin yanına gelmesi kalmıştı dedim; işte neden oturmadın diyor.
Neyse sonuç olarak cuma gitmeye karar verdim.
Yani şu olay var bir çok seçeneği düşündüm aslında. Ben asla blöf yapmıyorum sadece çok birikince fevri davranıyorum. Giderim bilir 1 ay önce gittim çünkü. Sadece bu sefer zaman kötü denk geldi ve dönüşü hesap edemedim. Bu büyük bir şey değil blöf olsa ne anlar bir kereden olmasa ne? Giderim demek zaten yeterince ciddi bir olay bence, blöf bile olsa.Bayadir okuyorum koalina geçmiş olsun Allah kolaylik versin hepimiz zor zamanlardan gectik ama daha zor olani susmak ve birilerinin gormesini beklemek ,kendimiz yerine milleti düşünmek..
Ben 5 ayı geçti yeni gelinim kaynanaya daha bir bardak su göturmedim boyle yapin demiyorum ben aştım belki dogru degil ama evde yapmadigim hizmeti baskasinada yapmam acikcasi ters geliyor bana ve bazi yerlerde evet, susulmasi gerektigini ogrendim ben evlilikte "yararima olacaksa" ama ketumluk bi yarar gostermiyor eşimde biraz oyledir kizinca hemen soylemez ben agzindan almaya ugrasirim ama ben kizarsam ne varsa neye kizdiysam , ne istiyorsam, ve nasil davranacaksam bir bir soylerim gözünüde korkuturum isede yarar baya seffafim yani ama asla yapamayacagim birsey demem blöf oyunlari yapmam bunuda iyi bilir .. acik acik sen boyle yapacaksan ben seninle ugrasamam bu yaştada dedim 21 yasindayim nitekim senelerimi adam duzeltmeyle gecircek degilim 30 yasinda adam sonucta ben napayim o saatten sonra herkes kendini bilsin yok bilmiyorsa ona gore net seyler konusulur .. oyuzden ben pek anne evine git gel muhabbetlerini sevmem buyukte konuşmayayim Allah buyuk dert vermesin ama seni sessiz gördum icinde kopan seyler buyuk bunun bi kismi disari ciksada o kalanlar yenileriyle st uste cig gibi buyumeye devam eder hayirlisi
Şu an horlayarak uyuyor biletler alındı zaten kısa tutamam.Senin bu gerginliğin eşinin hiç umrunda olmuyor mu? adama bak, düzenime uy, uymazsan uyma diyor resmen. Sizin iki haftalık tatile ihtiyacınız var, erken donmeyin sakın.
Normalde ilk hafta kalıp ikinci hafta gidecektim ama az önce yetti artık ben cuma giderim dedim. Ne bir şey söyledi ne tepki verdi, horul horul uyuyor. Herhalde anlamıştır? Yoksa anlayabileceği şekilde izah etmem mi gerekir bilemiyorum.Siz ailenizi ziyaret amacli mi gidiyorsunuz? Yoksa esinizi akli basina gelene kadar terk mi ediyorsunuz? Yani esiniz bu gidişi ne olarak biliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?