Yani şu olay var bir çok seçeneği düşündüm aslında. Ben asla blöf yapmıyorum sadece çok birikince fevri davranıyorum. Giderim bilir 1 ay önce gittim çünkü. Sadece bu sefer zaman kötü denk geldi ve dönüşü hesap edemedim. Bu büyük bir şey değil blöf olsa ne anlar bir kereden olmasa ne? Giderim demek zaten yeterince ciddi bir olay bence, blöf bile olsa.
kayınvalidem benim iç çamaşırlarımı dahi ütüleyip veren bir insan o yüzden kötü diyemiyorum gerçekten. Kim nasıl görürse görsün ben sadece çocuklarına fazla düşkün ve iki arada bir derede kalmış yaşlı bir kadın görüyorum. 67 yaşında başı dönüp kusarken bile ayağını uzatıp dinlenmek yerine hala evi temixleme çabasında. Kayınpederim sürekli maddi yardımda bulunma hevesinde. Ev kredisini ödeyemezsek söylememizi istiyor arada oğluna para veriyor. Kendilerince düşünüyorlar yani. Artıları eksileri koysam artılar misli ile fazla çıkar. O yüzden surat yapmak istememk gibi bir durumum yok, ne kadar oğullarına kızıp bazen keşke gitseler diye içimden geçirsem de tamamen oğullarının öküzlüğüyle alakalı.
Merak etme duzelince tadlarindan da yenmiyolar. Aile olmak guzel bir sey. Hele cocuklarin da oldu mu, saglik sihhat varsa cok super. Ben su an Rabbime sukur mutluyum. Ama ben de gectim benzer seylerden. Ben cok kavga ettim yeri geldi. Yeri geldi fedakarlik yaptim. Ama iste bazen bu isler zaman aliyor. Senin biraz konusMaya baslaman lazim.Ben iş yapmasam da kayınvalidem yapıyor zaten sirekli temizlik peşinde. Ben huzursuz olduğum için yapıyorum yaşmasam da olur. Yine de annesi de ben de uğraşırken telefonla uğraşması sinir bozuyor.
Geç geliyor çünkü iş yeri karşıda 2 saat sürüyor gelmesi ama işi bilgisayarda olduğu için bütün gün oturuyor. Benim zatenevde de ne kadar çalıştığımı biliyor, sürekli okunacak bir sınavım yapılacaketkinliğim hazırlanacak ödevim falan vardır. Eve gelince işim bitmiş olmuyor yani.
Ben ondan iş beklemiyorum, daralırsam haftada kadın çağırır temizletirim ama öküzlüğü benim sinirimi bozan. İki gün önce ben ailen için hizmetçi gibi koştururken senin keyif çatman hoşuma gitmiyor derken "haklısın" demesi sus payıymış demek ki.
benim burada akrabam, tanıdığım yok ama yeni yeni çevre edinmeye başlıyorum. Ama hep diyorum ki ben zaten tek başıma vakit geçirebilen ve eğlenebilen biriydim yalnız kalacaksam neden evlendim? Ya da neden bu kadar uzaktaki biriyle evlendim? Madem her erkek aynı b.kun laciverti bari ailemin yanında olsaydım...
Asla çocuk istemiyorum. Zaten istemiyordum şimdi hiç, aklımın ucundan bile geçmiyor. En güzel yıllarım hevesim, neşem gittikten sonra olması gereken şeyleri zorla kazanmanon anlamı yok.Merak etme duzelince tadlarindan da yenmiyolar. Aile olmak guzel bir sey. Hele cocuklarin da oldu mu, saglik sihhat varsa cok super. Ben su an Rabbime sukur mutluyum. Ama ben de gectim benzer seylerden. Ben cok kavga ettim yeri geldi. Yeri geldi fedakarlik yaptim. Ama iste bazen bu isler zaman aliyor. Senin biraz konusMaya baslaman lazim.
Bugün görümceme gidecektik, kayınvalidem erkenden gitti ben de iş çıkışı gittim. Yol 2 saat sürüyor neredeyse, eşim 6 buçuk gibi gitti eve; biz de 8'e geliyordu gelebildik. Geldim yemek bekliyor benden yok sofra kur yok yemek ısıt derken onun öküz gibi oturup telefona bakmasına sinir oldum. Zaten canım çıkmış bütün gün bir işe el at yani... neyse sofra kuruldu ama kayınvalidem namaz kılıyor ben de onu bekliyorum derken babasıyla bu oturdu sofraya yediler. Ben de yemeklerini ver çayları koy bulaşık makinesini boşalt derken oturmadım. Kayınvalidem gelince oturduk ama sinirlenmiştim. Eşim kalktı sofradan aldı yine telefonu eline, oynuyor bir şeyler yapıyor. Ben de sofrayı falan kaldırdım, bulaşıkları hallettim dedim bari yıkanayım. Banyoya silikon mu çekilmiş bir şey yapılmış kayınpederin aletleri var, daha bir şey yapacak mı belli değil; eşime msj attım burası tamamsa ben temizleyeyim diye. Yıkanma sakın yazdı bana, ben de neden ne oldu falan yazdım ama cevap gelmedi banyoyu bi toparlayıp çıktım yıkanmadan. Beni görünce oturduğu yerden aaa şaka yapmıştım diyor. Ben de "sen ne kadar boş konuşmaya başladın böyle" diye bağırdım ve iyi geceler diyip yattım.
Az önce de geldi sen neden hiç yanıma gelmedin diyor, ben oturabildim de senin yanına gelmesi kalmıştı dedim; işte neden oturmadın diyor.
Neyse sonuç olarak cuma gitmeye karar verdim.
Bugün, akşam neden kimseyi beklemeden oturduklarını sorunca yine üste çıktı zaten. Avıktık ne yapalım diyebildi, dün de söylesem aynı cevabı alır daha çok sinir olurdum.Ben bu tarz seyelrı soylerım Koaline yanı sızde aynı evde yasıyorsunuz,
mesela ben derdim ki'' bir dakika baslamayın annem gelmesin hep beraber olmazki böyle filan derdim iki gülerdim '' o yemekleri oyle ayrı gayrı yedırmezdım.
kocan tam bir 45 yasında dede modunda soylıyım sana ama elınde telefonlu dede
Boşanıp ne yapacağım? 1600 lira kredi var üzerime,ailem ya da destek herhangi biri yok bu şehirde. Ailemin yanına atanmam ise puanlar dolayısıyla mümkün görünmüyor.Bence boşanın gitsin . Yoksa hayatınızı hergün bunalarak geçireceksiniz
Para yüzünden mi boşanmak istemiyorsunuz. ..Boşanıp ne yapacağım? 1600 lira kredi var üzerime,ailem ya da destek herhangi biri yok bu şehirde. Ailemin yanına atanmam ise puanlar dolayısıyla mümkün görünmüyor.
Aynı evde henüz 6 ay geçirmişken boşanmak mantıklı gelmiyor.Para yüzünden mi boşanmak istemiyorsunuz. ..
Aynı evde henüz 6 ay geçirmişken boşanmak mantıklı gelmiyor.
Iyi ama siz burda kendinizi gayet güzel ifade ediyorsunuz. Aynini esinizle de yapmalisiniz.Şu an horlayarak uyuyor biletler alındı zaten kısa tutamam.
Normalde ilk hafta kalıp ikinci hafta gidecektim ama az önce yetti artık ben cuma giderim dedim. Ne bir şey söyledi ne tepki verdi, horul horul uyuyor. Herhalde anlamıştır? Yoksa anlayabileceği şekilde izah etmem mi gerekir bilemiyorum.
evlendıkten sonra alınan mallar ortakBoşanıp ne yapacağım? 1600 lira kredi var üzerime,ailem ya da destek herhangi biri yok bu şehirde. Ailemin yanına atanmam ise puanlar dolayısıyla mümkün görünmüyor.
bence ben soylemıyım o anlasın tavrı degıl buIyi ama siz burda kendinizi gayet güzel ifade ediyorsunuz. Aynini esinizle de yapmalisiniz.
Bana kalirsa esinizle aranizda tuhaf bir iletişimsizlik var.
Ben soylemiyim, o anlasın olmazki. Cogu erkek düz mantiklidir.
Mesela dun esim 1 saat gecikecegini soyledi. Tabi bu 1 saat 3 saate cikinca aradım. Musait olmadigi icin daha sonra arayip "ne oldu,beni aramissin canim" dedi.
Ona göre ortada olağandışı bir durum yok yani :)) Hala ne oldu diye soruyor. 2 saatlik kayip zamani unutuyor. Onu merak edecegimi akil edemiyor. E zaten nerde oldugumu biliyosun problem yok o halde gibi...
Tam olarak konusacak zaman bulamamissiniz anladigim kadarıyla. O halde tatildeyken bir mail atin.
Yalniz sizi uzmek istemiyorum ama, ben esinizde karisina düşkün, karısını önemseyen bir profil göremedim.
Olayin kayinvalideyle yasamakla hic alakasi yok zaten, onu yazmaya gerek bile yok.
Tapuya şerh koydurun bunu önlemiş olursunuzevlendıkten sonra alınan mallar ortak
ama borc bıreyseldır
keske senın uzerıne olmasaymıs kredı ama bu seferde allah korusun kotu bı olayda adamın senden habersız evı baskasının uyzerıne gecırme hakkı var
Yani bence de ..Aynı evde henüz 6 ay geçirmişken boşanmak mantıklı gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?