- Konu Sahibi pasaklitanrica
-
hayır,tam tersi şekilde.onun çok üzerine düşer,bi dediğini iki etmez.küfür etse bile sesini çıkarmaz
sana kin güddüğü bişeyler var herhlde, bu geçmişteki bi sorun ya da gündelik olaylar olabilir diye düşündüm, ne bileyim evde yardımcı mısın mesela, vallahi illaki bi nedeni vardır, yoksa insan çocuğunu neden sarılırken itsin yaw
tahmin ettiğim gibi :26:
benim annemin 1 üst versiyonu senin ki sanırım
ben daha lisedeyim bir an önce kazanıp gitmek istiyorum.
sen de bir an önce kendi ayakların üstünde durmaya bak okulunu bitir iyi yerlere gelmeye çalış utandır onu
ona kalsa evde hiç iş yapmıyorum,ama arkadaşlarım hayret ediyolar çok fazla ev işi yapıyorum diye.zaten bütün gün okuldayım,geldiğimde yediğim yemeğin bulaşığını akıtıp makineye kaldırırım,kendi çamaşırlarımı ayrı sepette biriktirip ayrı yıkarım,kendim asarım,toplarım.sabah otobüsü kaçıracak olsam da odamı ve yatağımı toplamadan çıkmam.akşam okuldan geldiğimde çok yorgun değilsem bulaşık makinesini boşaltmak,çamaşır asmak,ütü yapmak gibi ıvır zıvır işleri de yaparım ona yardım olsun diye.haftasonları da çoğu zaman evi toplamakla vakit geçiriyorum.
9-10 ay sonra evleniyorum kısmetse.ikimiz de seviniyoruz herhalde bu duruma..kına gecesinde ağlamayıp mutluluktan kuduran tek gelin ben olucam galiba:44:
valla canım o zaman malesef annen kıymetini sen gidince anlıcak, fazla muhabbete girmemeye çalış, allah sabır versin
mutluluklar diliyorum canım . her şeye inat çok iyi bi anne olursun İnşallah..
Konuyu okuyup duruyorum ama ne fikir vereceğimi bilemedim :26:
Duruma çok üzüldüm gerçekten
Dilerim çok çok çok mutlu olursunuz ve harika bir anne olursunuz
canımm seni ne kadar da kırmış annen...
oysa bir evladın, hele ki kız evladın en çok ihtiyaç duydugu kişi annesidir...
bunun bir çözümü olacağını, sana çok şefkatli davranacağını sanmıyorum bu saatten sonra.
en azından seni daha az kırmasını sağlayabilsek keşke ama o da mümkün görünmüyor..
sen çok çokk iyi bir anne olacaksın tatlımm
evlenecek olmana sevindim canım, sabretmen gereken 9 ay kalmış allahtan, allah mutlu etsin
wenars şimdi şimdi itiraf edebiliyorum kendime.nişanlıma durduk yere yaptığım huysuzluklar da bundan sanırım
kıyamam ben sanan canım benim. nişanlın idare eder biraz nasılsa, sen kendini üzme yeter ki
bebeğim benim nasıl sabırlı..akşam mutluluktan ağlattı beni hüngür hüngürben de uyuyamıyodum doğru düzgün ama ağladıktan sonra çok rahat uyuyorum nedense
sen uyu diye ağlatmıştır
hem sabırlı olacak tabi bulmuş fıstık gibi kızı bırakır mıı
canım bekarken bende annemle hiç geçinemezdim.annem biraz cahildir bi türlü anlamıyodu bazı şeyleri ve inat ediyodu.bende çıldırıyodum.acayip kavgalar bağırmalar falan.öldürücez birbirimizi o derece.bişeye moralim bozuluyodu anlatıyodum hemen sen hatalısın diyodu anlamadan etmeden.eve misafir gelince sanki ben napıcağmı bilmiyomuşum gibi mahçup ediyodu insnların yanında kapışıyoduk.ama sinirimiz geçince hemen giderdim yanına orasını burasını mıncıklardım öperdim şaka yapardım bazen kızardı kovardı yanından ben dalga geçerdim yüzsüzlük yapardım gitmezdim dibinden napar eder barışırdık.evlenirken düğün günü bile didiştik durdukama ben giderken nasıl ağladı ben giderken patlattım gene incilerimi hani istemiyodun ay gitsende kurtulsam diyodun dedim ama ben o evden çıkınca kadın depresyona girdi yalnız kaldı.bende diyorum ne o evde aksiyon kalmadı macera kalmadı canın mı sıkılıyo diyorum arada gelde azcık kavga edelim diye takılıyorum.ve evlenince birbirimizin değerini o kadar iyi anladık ki.bazen kaynanam laf sokar bende üzülüp anneme anlatıyorum.kuduruyo nasıl sana der öyle diye.e sende diyodun hep diyorum.ben derim o diyemez o ki oluyo horozlanıyo hemen.iyiki varsın canım annecim tontişim benim ayı yogim yerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?