- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi pasaklitanrica
-
9-10 ay sonra evleniyorum kısmetse.ikimiz de seviniyoruz herhalde bu duruma..kına gecesinde ağlamayıp mutluluktan kuduran tek gelin ben olucam galiba:44:
Annesinden nefet eden bende varım böyle bir anne olmasın olsun diyen ... Evlat olarak bızı kınayanları da ben en basta kınıyorum... biliyorlarmıkı o anne dediğiniz insanın ruh sağlığı yerındemı annelık kapasıtesıne sahipmi??? Hemen ınsanlar buyuge saygıdan bahsedıyor acaba o buyuk dedıklerı kısı kucugune sevgısını gosterıyormu?
bende annemle hiç anne kız olamadık nedense.
evlendim bir oğlum var ödüm kopuyor oğluma bir şey olacak diye.
annemin her yaptığına sinir oluyorum elimde değil.
ben ilk okulda ayrıldım ailemden okumak için onlar köyde ben ilçede babanne teyze yanında kaldım ben lise 3 te iken taşındılar ilçeye
ama annem 15 yıl oldu ne konuşmasını ne kılık kıyafetini ne de davranışları değişti çok cahil ve pasaklı .
ben okudum memur oldum yıllık izne gelirdim 1 hafta temizlik yapmakla geçerdi arkadaşlarım evelerine gider anlatatırlardı onlara özenirdim kimseye anlatamazdım ilk defa anlatıyorum zaten şimdi bayramlarda gidiyorum yaptığı yemeği yemek içimden gelmiyor anlamasın kırılmasın diye belli etmiyorum.arkadaşlarımla tanıştırmamaya çalışıyorum utandırıyor beni.bana geliyor oğluma bakmak için bazen mecburiyetten el işini eline alır bütün gün el işi yapar belki söylersem bir pilav yapar.sarılmak öpmek hiç olmadı normal el öpmeler 5 kardeşiz 5 e de böyle.hep benim dediğim olsun ister herkesi evdeden ailen uzaklaştırdı yani daha çok hangisini anlatsam
Daha önceki zamanlarda olsa belki dedikleriniz işe yarardı.Ama artık gerçekten onun beni sevmesini istemiyorum.Olay anlaşmazlık boyutunu aştı,dedim ya nefretten daha makul,daha ılımlı bi kelime bulamıyorum hissettiğimi tanımlayacak.Sessiz kalmayı denedim,vurdumduymazlığı denedim,karşılık vermeyi denedim,alttan almayı denedim ama olmadı..
ona karşı öyle değil,ben hastalıktan ölüyor olsam bi istediğimi yapmaz.ama oğlu için uyku uyumaz yine yapar.aynı şeyi 1 dk arayla istesek bana yapamam der,oğluna yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?