Annemden nefret ediyorum!

şimdi sana ilginç gelecek ama kayınvalidemle aramız daha iyidir,annemden daha çok ilgilenir benimle.kendi çocuklarından daha çok sevdiğini de herkesin yanında söyler

allah bozmasın canım kayınvaliden iyi birisi heralde.ama sen genede anneni sev.hiç bi zaman vazgeçme onu sevmekten.oooo sen benim annemin ettiği lafları bana bi duysan ne bombalar ne hakaretler biri duysa gerçekten beni öyle sanırdı valla.çıldırtırdı beni.ama genede bazen hastalanıyo veya bişey oluyo kahroluyorum keşke o deseydi de ben cevap vermeseydim diye.yazın bahçede yangın çıkmış.annemin camlar falan patlamış.allahtan evin içinde bişey yoktu.beni aradı yanıyoruz dedi.bende kayınvalidemdeydim birsürü misafir vardı.tam çay dökcektim yanıyoruz dedi ya telefonu suratına kapattım bardakları fırlatmışım yerlere şimşek gibi çıktım evden kimseye demeden atladım arabaya.gittim neyseki itfaiye polisler falan gelmiş birileri kasten çıkarmış yangını kaçmışlar.çok şükür bi cam oldu zararımız.anneme bişey olsaydı mahvolurdum.boşver onlar ne yaparsa yapsınlar.anne annedir.
bide halam var aman allah o annemden beter bizi çok sever ama kızlarının ağzına afedersin ....
ama yeri geldimide kızlarını valla aslan gibi koruyo parçalar bi zarar vereni.yani her anne farklı olabilir standardı yok bunun türk filmlerinde oluyo genelde o melek anneler.tabi vardır mutlaka ama herkeste öyle değil gerçekçi bakmak lazım

canım üzülme sen yazdıklarını okuduğum kadar çok akıllı ve iradeli bir kızsın bende senin çok güzel bir anne ve çok güzel bir eş olacağın kanısındayım.annene annelik edicek duruma geliceksin ve ona eski günlerde sana yaptığı haksızlıkları yüzüne çarpıcaksın emin ol bundan .bende bir anneyim ama kendi annemle aramda hiç sorun yaşamadım 5 kardeşiz ve kendinden verir asla bizden vermezdi ve ben de oğlum için aynı şeyleri düşünüyorum ama sana birşey söylemek isterim ki annesinden senin gibi nefret eden ve evlenip mutlu olan ve dört dörtlük annelik yapan arkadaşım var hayranım diyebilirim sana benim oğluma gösterdiğim özenden kat kat daha çok özenerek bakıyor ve çok mutlu allahım sana da böyle bir imkan vericek sen bildiğinin dışına çıkma ve annenle bekarken ters düşüp o güzel canını hiç sıkma .rahat ol takma derim.kendini yalnız hissettiğinde umutlarınla başbaşa ol ve hep dua et.:79:

kendimi yalnız hissettiğimde ya geleceğimle ilgili hayaller kuruyorum ya da burda vakit geçiriyorum zaten.inşallah 1 seneye kalmaz hepsini atlatıp güzel haberler vereceğim sizlere.çok teşekkür ederim destekleriniz için

Canim...benim annemde senin gibi ilgisiz saldırgan ağzı bozukdu..onun baskıları yüzünden intihara bile kalkıştım ben..simdi psikoloğa gidiyorum sorunlar icin ve bana annelerin bu tip davranışları varsa kesinlikle kişilik bozukluğu olduğunu onun hasta olduğunu kabul ederek umursamami öğütledi.ve ise yaradı.bak hatta kısa vadede şöyle yap.her kavganızda onun üzerinde deli yazan bir kağıt olduğunu düşün.deli sana kötü bir laf söylese deli bu diye ciddiye almazsin ya.aynı öyle annenide deli farzet üstünde deli yazıyo, deli iste umursama :) bu psikolog eyüp sultan devlet hastahanesinde psikolog umut aykut ışıklar..yakınsan bir git ona canim.eminim sanada ii gelir telkinleri..

dediğiniz yere yakın değilim.sanırım şimdilik kendi başıma idare edebilecek durumdayım ama eğer daha da kötüye giderse psikolog desteği almayı düşünebilirim.bu gerçekten etkili bi çözüm olur.teşekkür ederim

bi kız için anneler çok çok önemlidir. seninki şanssızlık canım. annen iyi bi anne değilmiş dicem ama abine davranışlarını anlattığın kadarıyla ona iyi bi anne olmasını yeterince yerine getiriyor. bence yinede sen saygıda kusur etme. sonra ben elimden geleni yaptım ama haketmedi diyebilesin.
allah kolaylık versin...

sen çok iyi bir anne oplcaksın ALLAH IN İZNİ İLE ONA İNANIYORUM. FAKAT ANNEN NE KADAR KÖTÜ CAHİL VURDUMDUYMAZ OLSA BİLE SENİNN SAÇININ TELİNE ZARAR GELSİN İSTEMEZ. 6 AYLIK BİR KIZ ANNESİ OLARAK ,BENDE SENİN GİBİ AŞAĞI YUKARI BENİ ANLAMIYOLAR DERKEN BAZEN NE KADAR YANLIŞ DÜŞÜNÜYOMUM DİYORM BAZEEE. TABİİ ANNE OLDUKTAN SONRAA:))

Gerçekten zor bir durum!!
Özel bir nedeni var mı acaba,derdini dinlediniz mi hiç?
Benim annem 10 yaşındayken kaybetmiş annesini
ama bizler için deli olur arkadaştan öteyizdir
bununla alakalı bir durum olacağını sanmıyorum
Hiç dediniz mi"anne biz neyi bölüşemiyoruz"diye.....
Allah kolaylık versin...

teşekkür ederim yorumlarınız için

Malesef yaşadıkların zor canım anne sevgisi hiç bir şeye benzemez yani kaç yaşında olursa olsun anne şevkati ister ne olursa olsun nefret etme annenden ne olursa olsun annen o senin

Haklısın canım ama nefret etme içinde ne fırtınalar kopuyordur ne acılar çekiyorsundur çok iyi anlıyorum ama nefret çok soğuk bir kelime kalbini katılaştırır canım

nefret beni sadece nefret ettiğim insana karşı katılaştırıyor,bunun dışında bi etkisi yok çok şükür.belki sen de haklısın ama bu aşamaya bi çırpıda gelmedik.bu zamana kadar olan şeyleri unutamam,silemem kafamdan

evleniceğin kişi annene olan hislerini biliyomu??
inşallah bilmiyodur cnm ya..
kurtulamazsın öle diyosunda..

evleniceğin kişi annene olan hislerini biliyomu??
inşallah bilmiyodur cnm ya..
kurtulamazsın öle diyosunda..

evleneceğim kişi benimle ilgili herşeyi biliyo,zaten öyle olmasa evleneceğim kişi olmazdı.zaten ben onunla evlenmeyi kurtulmak için istemiyorum,o yüzden de bişeyleri saklamama gerek yok.kurtulacağım derken bu evden gitme anlamında değil,beni anlayan biriyle hayatımı sürdürme anlamında söylemiştim...

seni anlayabiliyorum dıyemeyeceğm o kada ilginç geldi ki.. hani sankı bütün anneler cocularına tapıyormus gibi geliyor.. sende etrafdan bunu bu sekılde görüyorsunuzdur.. işte bu yuzden ne desem boş.. cok klasık belki ama kendii bir işe at ve kurtul.. doğru ınsanı bulncada evlen arkadasım.. ınan bunu cok istiyorum..

çok teşekkürler,inşallah bundan sonrası iyi olur benim için

canm bnm aglayarak okudm bu alıntı yaptıgım kısımları komsunun buz koyması fln ..
ve birazda sende kendimi gördm..(( annem konusunda deil ))
bnmde annem ve babamın mutsuz bi evliliği var birbirlerini sevdiklerine asla inanmıyorm 5 dkıka oturp sohpt edemezlr .. ve bnde hersferinde bn çok iyi bi eş olucm çok güzel bi evliliğim olcak böyle olmıcm derim...
inş. istediklerimiz gerçekleşir cnm inş. kınadıgın annnene bnzemezsn inş. istemedigm huzursuz bi evlilk yaşamam ..

İnş iyi bir anne olacaksın tabiki.Bunlar onun yaşadıklarını bir sonucudur belki.Neolur nefret etme

özlediğimiz aile ortamına kendi evliliğimizde kavuşuruz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…