Annemden nefret ediyorum!

bende anlam veremezdim neden sevmez diye neden neden ne suçum varki derdim benim yanımda yatardı küçükken kocasıyla yatmamak için ben ağlardım kimi geceler yaa hiç demezdi neyin var senin diyee şimdi aramız soğuk ama sanki yanaşmak istiyor tabii bizlere muhtaç olmakdan çekiniyor oğlu yok ee yaşlanıyorda..
ben evlendin bir aya istanulu bırakdılar gittiler mamlekete yavv bi bekleyin bu kız iyimi olur kötümü olur hiç sormaz eşinle aran nasıl diye telde kaonuşmalrımızın süresi belli 5 dakka ama başkalırına bakıyorum saatlerce sohbet ederler anneleriyle ve her konuda destek veriri anneleri tek başıma hstanelere gidiyorum çocuk için eşimde duyarsız biridir sağolsun annemde birgünden birgüne demiyor nereye gidersin neymiş sorunun bende senle geleyim öyle yalnızhissediyorumki kendimi bazen.
keşke hiç olmasaydıda ben annem olsaydı hayatım şöyle farklı olurdu diye hayal edseydim...

Anlıyorumseni cnm...Bazen insan evet keşke olmasaydı da iyi hayal etseydim diyor birileri için hayatında.. Ben de aynı durum babamla yaşıyorum...27 yaşımdayım baba nedir bilmiyorm... Annelik çok farklı elbette ama herkes yokluğunu çektiği şeyi biliyor... İnsanlar düşünmüyor işte bazı şeyleri zamanında.. Yaşlanıyorum bana çoluğum çocuğum bakacak sonuçta diye kafa yormuyorlar... Sen yine de bakmak zorunda kalırsan kötü davranma derim.. Onun sevabı sana yeter cnm..

cnm anlıorum seni. benim annem sevior muhakkak ama bana göstermior sevgisini abimlere gösterir ama kıyamaz onlara. onları öper beni öpmez. sevdiğini anlıorm anne çnkü ama göstermior evlat ayırıyor maalesef.. sen çocuğun olduğunda ona inat çok güzel anlaş çocuğunla ne yaptığını belki o zaman anlar.inşallah gzl bir kız çocuğun olur.

bence çalışabilirsen çalış kendi ayakların üstünde dur kocanda sana ilgisizse bu hayatı yaşama. bundan sonra mutlu ol bari cnm. yeni bir hayat kur kendine ve mutlu ol. muhakkak seni mutlu edebilcek birisi vardır yaşananları unutturacak.

ya bende kardeşime bazen böyle davranıyorum ama onu sevmediğim için değil biraz kişilik meselesi..
ama canım istediği zamanda gider sırnaşırım severim:44:, annen hiç mi sevgisini belli etmedi sana belki sevgisini belli etme şekli farklıdır
inanamıyorum bi annenin çocuğunu sevemiceğine

ben geçen gün annemle tartıştım ve sonra google a yazdım ''annemden nefret ediyorum'' diye ve sizin yazınız çıktı.ve ben yazdıklarınızı ağlayarak okudum bukadar mı birebir aynı olur yaşadıklarımız ağzım açık kaldı.noktasından virgülüne kadar aynı.bende şuan 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum benim abim değil ama küçük erkek kardeşim var davranışları ona karşı daha farklı sizinde anlattığınız gibi. eğer vaktiniz olursa biraz konuşup dertleşmek isterim.benimde aklıma takılan sorular var çünkü.bide anlatılan herşey burda çıksın istemiyorum açıkçası. ben yapılan yorumlarıda sonuna kadar okudum. sıkıntı çekmiş arkadaşlarımız çok allah onarında yardımcısı olsun ama sizin hissettiğiniz en iyi duyguyu ben anlarım. ben daha kötüsünü veya benzerini yaşamadım sizin yaşadıklarınızın birebir aynısını yaşadım.. mesajıma geri dönerseniz memnun olurum.sağlıcakla kalın.

canım,inan ben şu geçmiş 10 sene öncesine kadar bütün anneleri fedeakar ve cefakar bilirdim.en yakın arkadaşımın annesini gözümle görüp tanıyıncıya kadar.inan seninkinden 5 daha beterdi..arkadaşıma etmedigini bırakmazdı,arkadaşımda sadece susar sabır ederdi..zavallım sırf annesinden kurtulmak için yanlış bir evlilik yaptı..kızken annesinden evlendikten sonrada kocasından çekmeye başladı ve halen çekiyor.sen daha şanşlısın egitimlisin..bu yüzden sakın yanlış bişeyler yapma sadece dua et egitimini bitir ve düzgün bir evlilik yap ve harika bir anne ol.annelik çok kutsaldır ama herkes maalesef anne olamıyor...dilerim allahtan çok güzel bir gelecegin olur..allah annenin kalp gözünü açsın.ama sanırsam annenin geçmişinden kalan birtakım sorunları var..aslında keşke bir uzmana görünse.allah annene vicdan ve sevgi versin şu mübarek gecede..hayırlı kandiller

Maalesef her anne, anne gibi davranamiyor...
anneler küsmemeli, oysa küsen anne gördüm ben
anneler adaletli olmali oysa adaletsiz anne gördüm ben...

Resmen kendimi gordum ya resmen. Pskolojimi bozdu. Hayatimi karartti. Benim de kayinvalidem bana annemden cok daha iyi davraniyor, her isime hastaligima kosuyor. 2 ay sonra evlenip kurtulacagim ins.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım annen seni kıskanıyo başka bi açıklaması yok aynı benim durumumdasın bende geçtim o yollardan bir kere biz yoldayken annem babama saçma sapan bi soru sormuştu bende gülmüştüm olurmu öyle şey diye sinirlendi otobüsten inerkende babamla kardeşim önden inmişti boğazıma yapıştı bi daha babanla benim arama girersen seni öldürürüm dedi ve kavgalara dahil olup babam baana soru sorduğundada sen babanla bizi ayırmak istiyosun derdi hep sonradan bu muhabbetler azaldı ama durum değişmedi tabi evlendimde kurtuldum aynı senin dediğin gibi kardeşime bir melek bana canavar kesilirdi tek yapacağın şey bekleyip o kadından kurtulmak öylelerini bakırköye göndermek lazım aslında gerçekten herkese melek görünüp evlat düşmanı olmayı nasıl başarırlar anlamam psikolojik bi sorun ama böylelerinden akıllısıda yoktur ben normalim anormal olan sizsiniz derler

Sirf bu konuya mesaj atmak icin üye oldum.annemden nefret ediyorum.neden mi? Cocuklugumdan beri sürekli beni kötülemesinden bıktım.Bana bakmak zorundasınız ben annenizim demesinden bıktım.sürekli beni azarlamasından bıktım.hicbir zaman yanimda olmamasindan bıktım.32 yasındayim.sirf ondan kurtulmak icin evlendim ama mutlu olamadim..ne arar ne sorar..kontoru bitermis para onun icin her seyden önemli .para para para..dini imanı para..ben isterdim ki annem benden uzakta yasasin uzaktan uzaga telefon etsin saatlerce konusalim özletsin kendini filan.ama yok ne zaman ihtiyacim olsa annem arazi,ama ne zaman kendi ayaklarimin üstünde dursam şip diye yanimda hemde her gün her saat..Allah tez zamanda ya onu ya da beni alsin..ölse arkasından ağlayacagimi bile düsünmüyorum.

hayır,tam tersi şekilde.onun çok üzerine düşer,bi dediğini iki etmez.küfür etse bile sesini çıkarmaz
Üvey evlat muamelesi yapıyor resmen bilemedim valla ne bilim anne olmak farklı birşey ben annemin kıymetini anne olunca anladım nitekim anneme bişi olsa düşünemiyorum bile. Ölse falan deme sevme ama deme öyle canım ne geçiriyor acaba içinden ne düşünüyor bilemedim. Babanla paylaşsan keşke ya baba abim de evlat bende ben uvey miyim de beni kayırıyor diye sorsan babanız ne düşünüyor acaba sizin abarttığınızı mı yoksa bu durumun farkında mı onu öğrenmelisin ne deyim inşallah çok çok iyi olursunuz tatlım

konu acarsan bence daha iyi olur burdaki arkadaslar daha iyi yardimci olur

Bence yeni konu ac. Bu teee 2011 konusu.

annenize adem gunesi dinletin. bi kac program sonra yanlis yaptigini anlayacaktir.

bilmiyordur . benim sansim tevafuken adem gunesi bulmak oldu . yoksa eminim benim çocuklarım da sizjn gibi bana kizardi.

bilmiyordur . onun annesi de ona oyle davranmistir .

bilerek yapmadigina eminim .

yaaa

Konuyu açayim..babam ben kücükken öldü.dayimlarla yasadik.herkes beni azarlarken ben anneme siginmak istedigimde o da beni azarlardi,sirf onlara sirin olmak icin.onca fakirlik cektim hic gıkım çıkmadı.sürekli etraftaki cocuklar örnek gösterildi.ünıversiteyi kazandim bes kurus istemedim kendim okudum.zaten cocuklugumdan beri calisip kendi harcliklarimi cikartiyordum.bana hicbir faydasi olmayan beni hep azarlayan annem ,ben calismaya basladim pat evimde yasamaya basladi..neyse yasasin hadi sorun degil.ama o cenesi var ya..dayanamayacagim.yemek berbat olmus,sen temizlikten ne anlarsin,aldigin kiyafetler sana yakismiyor,cirkinsin,kilolusun,bi b.k beceremezsin..ama disariya cıksin bir melek,fedakar anne,bu yasina kadar okutmusmus.lan demezler mi adama bir kurusun var mi bu kizin üstünde..hicbir kardesim evine almadigi icin bende kaliyor..birgun dayanamadim git dedim..agladi komsulara bagirdi beni evden kovuyorlar diye..dayanacak gucum kalmadi cidden anne katili olacagim..bazen onu bogdugumu görüyorum ruyalarimda o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…