- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
- Konu Sahibi pasaklitanrica
-
bende annesinden nefret edenlerdenim hiç birgün hatırlamam annemin beni çocukken öptüğünü düşüpde ağladığım zaman birde o vururdu niye düşdün diye okulda derslerim çok iyiydi ama annem hiç bir toplantıya katılmazdı asla arkamda olmadı 12 yaşında işe başladım tamam fakirdik olabilir ama 12 yaşındaki bir çocuğun getirdiğinden ne bekliyosun çocuklarını doyuramıyor musun.
ben bir hata yaptım ve evlenip kurtulayım dedim sevmedğim kafalarımın hiç uyuşmadğı biriyle evlendim ömrümü harap ediyorum ne ailemden yüzüm güldü ne kocadan beni sevmeyn biriyle yaşıyorum dün bir hediye yahut bir çiçek bile getirmedi kadın olarak öle zoruma gitti ki kızken adet düzensizliğim vardı annem birgün neyi varki diye doktora götürmezdi ve şimdi çocuğum olmuyor annemse niye olmuyor diye soruyormuyor hiçmi aklına gelmiyor acaba!!
ben evin sevilmeyen 6. kızıyım belki hep erkek iseyipde olmadığındandır diyorum kızlara nefreti ama bizim suçumuz neee biz istemedik ki onların çocuğu olmayı işte böyle ziyan olmuş sevgisiz büyümüş ve hala sevgiyi arayan biriyim bir evladım olursa şayet yalnızlığıma ortak olacak asla annem gibi olmayacağım ama şu an bütün bu yaşadıklarımın sebebi annemdir ve ondan bende nefret ediyorum bunu bizim gibi yaşayanlar anlar ancak...
gerçekten kendi hatalarım oluyor mu diye her seferinde uzun uzun düşünüyorum ama gerçekten göze batacak bişey yok.dediğiniz gibi,yakınlaşmayı da deniyorum.özellikle sorun yaşamadığımız zamanlar normalden çok daha yakın davranmaya çalışıyorum ki sorun yaşamayalım artık...ama öpsem,sarılsam itekliyor,bunaldım diyor,huylandım diyor.ne yapayım ki ben daha:26:
Üvey evlat muamelesi yapıyor resmen bilemedim valla ne bilim anne olmak farklı birşey ben annemin kıymetini anne olunca anladım nitekim anneme bişi olsa düşünemiyorum bile. Ölse falan deme sevme ama deme öyle canım ne geçiriyor acaba içinden ne düşünüyor bilemedim. Babanla paylaşsan keşke ya baba abim de evlat bende ben uvey miyim de beni kayırıyor diye sorsan babanız ne düşünüyor acaba sizin abarttığınızı mı yoksa bu durumun farkında mı onu öğrenmelisin ne deyim inşallah çok çok iyi olursunuz tatlımhayır,tam tersi şekilde.onun çok üzerine düşer,bi dediğini iki etmez.küfür etse bile sesini çıkarmaz
konu acarsan bence daha iyi olur burdaki arkadaslar daha iyi yardimci olurSirf bu konuya mesaj atmak icin üye oldum.annemden nefret ediyorum.neden mi? Cocuklugumdan beri sürekli beni kötülemesinden bıktım.Bana bakmak zorundasınız ben annenizim demesinden bıktım.sürekli beni azarlamasından bıktım.hicbir zaman yanimda olmamasindan bıktım.32 yasındayim.sirf ondan kurtulmak icin evlendim ama mutlu olamadim..ne arar ne sorar..kontoru bitermis para onun icin her seyden önemli .para para para..dini imanı para..ben isterdim ki annem benden uzakta yasasin uzaktan uzaga telefon etsin saatlerce konusalim özletsin kendini filan.ama yok ne zaman ihtiyacim olsa annem arazi,ama ne zaman kendi ayaklarimin üstünde dursam şip diye yanimda hemde her gün her saat..Allah tez zamanda ya onu ya da beni alsin..ölse arkasından ağlayacagimi bile düsünmüyorum.
Sirf bu konuya mesaj atmak icin üye oldum.annemden nefret ediyorum.neden mi? Cocuklugumdan beri sürekli beni kötülemesinden bıktım.Bana bakmak zorundasınız ben annenizim demesinden bıktım.sürekli beni azarlamasından bıktım.hicbir zaman yanimda olmamasindan bıktım.32 yasındayim.sirf ondan kurtulmak icin evlendim ama mutlu olamadim..ne arar ne sorar..kontoru bitermis para onun icin her seyden önemli .para para para..dini imanı para..ben isterdim ki annem benden uzakta yasasin uzaktan uzaga telefon etsin saatlerce konusalim özletsin kendini filan.ama yok ne zaman ihtiyacim olsa annem arazi,ama ne zaman kendi ayaklarimin üstünde dursam şip diye yanimda hemde her gün her saat..Allah tez zamanda ya onu ya da beni alsin..ölse arkasından ağlayacagimi bile düsünmüyorum.
yaaaannenize adem gunesi dinletin. bi kac program sonra yanlis yaptigini anlayacaktir.
bilmiyordur . benim sansim tevafuken adem gunesi bulmak oldu . yoksa eminim benim çocuklarım da sizjn gibi bana kizardi.
bilmiyordur . onun annesi de ona oyle davranmistir .
bilerek yapmadigina eminim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?