- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Yok canim vize islemlerimi orda yapamiyorum. Uzun suredir bekliyorum zaten. Bide bir dosya lazim olur geciktirme olsun istemiyorumEşinin yanına gidinceye kadar anneannenin yanında kalamaz mısın?
Yani tek sorun bence para. Oteki türlu esimle harcadigim paradan ona ne. O benim ailem sonucta.canım benim sen düzenini kurmuşsun annenle mesafe koy arana. seninde psikolojini kötü yönde etkiliyo baksana.. anne anne olsa zaten bunları yapmaz demezz durduk yerde ...
O zaman sabır et canım nasılsa gideceksin,eşinin kızından ne istiyor çocuğun ne suçu var beddua ediyor,beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.Yok canim vize islemlerimi orda yapamiyorum. Uzun suredir bekliyorum zaten. Bide bir dosya lazim olur geciktirme olsun istemiyorum
Bir anlayabilsem onu. Daha beterlerini sen yasa diyesim geliyor ama susuyorum yineO zaman sabır et canım nasılsa gideceksin,eşinin kızından ne istiyor çocuğun ne suçu var beddua ediyor,beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.
Bu gerçekten üzücü tabiki de beduaları kabul olmaz allah adaletli olandır seni doğurdu diye her bedduası kabul olmaz allah sana sabır versin ne iyi evlatsın maşallahirmvnüzüvpost: 38873768 .!.:Nerden baslicagimi bilmiyorum. Annem niye bu kadar vicdansiz onuda bilmiyorum. Ben 5yasimdayken benim babamla ayrildilar. Ikinci bir erkek icin terketti beni. Ordan bir cocuk daha. Sonra ikimizide ananeme birakip baska bir adama gitti. Ordanda bir cocuk. Orda cok siddet goruyor diye kacti istanbula cocukla. Tabi cocuk simdi yuvada bakamiyorum diye yuvaya verdi. 7yasinda kiz cocugu.
Vize islemlerim icin geldim annemin yanina. Benim oldugum yerde bu islemler yapilmiyordu çünkü. Ama geldigimden beri bana yapmadığını birakmadi. Mesela bugün yaptigi hem cok ayipti hemde beni cok fazla kirdi. Eger okuduysaniz birkac gündür kabizlik sorunum var ve durumum gercekten cok kotu. Normalde calisan bir kadinim ama hastaliktan dolayi birkac gundur evdeyim.
Bugun aradi annem nasilsin diye sordu hala ayniyim degisen yok dedim. Aksam eve gelmeden once aradi uykuya dalmisim. Napiyosun dedi simdi uyandim bende seni aricaktim dedim. Uyku sersemiydim ne sordu neden parladi bilmiyorum. Bir anda allah senim belani versin senin gibi evlat olmaz olsun dedi.
Neyse eve geldi ben zaten calisiyorum bide eve gelip ismi yapicam dedi. Bende cok hastayim olmasam zaten yapiyorum dedim. Bana mi hastalandin gittin kocanin yanina birtaraflarini yirtirdin geldin simdi bana mi nazin dedi. Sen olmaz olda bulunmaz ol. Geber insallah. O adamda seni yanina almicak belli bu kadar zamandan falan dedi. Evliyim yani evli. Vize icin bekliyorum sirf canimi yakmak icin dedigi laflar. Beddualari. Bana evlat askiyla yan tutus uzun zaman sonra bir tane evladin olsun onun gözünün icine bak ama sana yapmadigi kötülük kalmasin dedi.
Onun bazen psikolojisinin bozuk oldugunu düşünüyorum. Inanin olmeyi cok istedim insallah geberirsin dedigi her saniyede. Esimle bulustugumda cebimde birikmisim vardi. Ekonomik sorunlarimiz var ve bunu anneme soylemiyorum. Ikimiz ortak olarak harcadik dogal olarak. Annem git adamin yanina gönlünü eglendir bide cebine para koy dedi. Yani yaptigi gercekten cok ayip. Belkide bu kavgada ona para vermememden kaynaklaniyor. Ama kizlar ben okulda burs kazanmistim anneme o burs parasini gonderdigimi biliyorum. Bu kadar vicdansiz olabilir mi bir insan. Artik nefret derecesine geldim. Simdide sevgilisi var. Anca ondan siddete ugruyucagini anladigi zaman iyi oluyor benimle. Neden beni kullanmaya calisiyor. Bedduasi tutmaz bana demi kizlar? Cunku en basindan kötülüğü bana yapan kendisi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ama dayanamadim..
Insallah. Ne kadar iyi geldiniz bana. Allah razi olsun sizden.Bu gerçekten üzücü tabiki de beduaları kabul olmaz allah adaletli olandır seni doğurdu diye her bedduası kabul olmaz allah sana sabır versin ne iyi evlatsın maşallah
bakmıyorsa neden yapıyormş sorar mıısın ? hobi mi bu ya ? görüşme alah aşkına ...Simdi almaya calisiyor ama ben 21yasina giricem bu yasta dayanamiyorum ona. O cocuk ne yapicak bu kadinla. Diger kardesim 11yasinda. O hala ananemin yaninda. Zaten 3. Esine kactiginda ananem bidaha konusmadi annemle. 11yasindaki kardesimde gorusmuyor onunla. Ve hala daha sevgilisinden bir cocuk istiyor utanmadan!!
Bi ara bana doğurmayi cok sevdigini soylemisti. Biyolojik annelik ona gore. Allahim onun kotu niyetunden korusun insanlari ne deyim artık.bakmıyorsa neden yapıyormş sorar mıısın ? hobi mi bu ya ? görüşme alah aşkına ...
Nerden baslicagimi bilmiyorum. Annem niye bu kadar vicdansiz onuda bilmiyorum. Ben 5yasimdayken benim babamla ayrildilar. Ikinci bir erkek icin terketti beni. Ordan bir cocuk daha. Sonra ikimizide ananeme birakip baska bir adama gitti. Ordanda bir cocuk. Orda cok siddet goruyor diye kacti istanbula cocukla. Tabi cocuk simdi yuvada bakamiyorum diye yuvaya verdi. 7yasinda kiz cocugu.
Vize islemlerim icin geldim annemin yanina. Benim oldugum yerde bu islemler yapilmiyordu çünkü. Ama geldigimden beri bana yapmadığını birakmadi. Mesela bugün yaptigi hem cok ayipti hemde beni cok fazla kirdi. Eger okuduysaniz birkac gündür kabizlik sorunum var ve durumum gercekten cok kotu. Normalde calisan bir kadinim ama hastaliktan dolayi birkac gundur evdeyim.
Bugun aradi annem nasilsin diye sordu hala ayniyim degisen yok dedim. Aksam eve gelmeden once aradi uykuya dalmisim. Napiyosun dedi simdi uyandim bende seni aricaktim dedim. Uyku sersemiydim ne sordu neden parladi bilmiyorum. Bir anda allah senim belani versin senin gibi evlat olmaz olsun dedi.
Neyse eve geldi ben zaten calisiyorum bide eve gelip ismi yapicam dedi. Bende cok hastayim olmasam zaten yapiyorum dedim. Bana mi hastalandin gittin kocanin yanina birtaraflarini yirtirdin geldin simdi bana mi nazin dedi. Sen olmaz olda bulunmaz ol. Geber insallah. O adamda seni yanina almicak belli bu kadar zamandan falan dedi. Evliyim yani evli. Vize icin bekliyorum sirf canimi yakmak icin dedigi laflar. Beddualari. Bana evlat askiyla yan tutus uzun zaman sonra bir tane evladin olsun onun gözünün icine bak ama sana yapmadigi kötülük kalmasin dedi.
Onun bazen psikolojisinin bozuk oldugunu düşünüyorum. Inanin olmeyi cok istedim insallah geberirsin dedigi her saniyede. Esimle bulustugumda cebimde birikmisim vardi. Ekonomik sorunlarimiz var ve bunu anneme soylemiyorum. Ikimiz ortak olarak harcadik dogal olarak. Annem git adamin yanina gönlünü eglendir bide cebine para koy dedi. Yani yaptigi gercekten cok ayip. Belkide bu kavgada ona para vermememden kaynaklaniyor. Ama kizlar ben okulda burs kazanmistim anneme o burs parasini gonderdigimi biliyorum. Bu kadar vicdansiz olabilir mi bir insan. Artik nefret derecesine geldim. Simdide sevgilisi var. Anca ondan siddete ugruyucagini anladigi zaman iyi oluyor benimle. Neden beni kullanmaya calisiyor. Bedduasi tutmaz bana demi kizlar? Cunku en basindan kötülüğü bana yapan kendisi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ama dayanamadim..
Ben 7yasindaki çocuğu sadece 3kere gordum hayatimda. Ama 11yasindaki erkek kardesimle beraber büyüdüm. Tabiki baba ayri mevzusu yok. Benim esim bile sen buraya gel onun icin biseyler yapmaya calisiriz diye. Bende ayni fikirdeyim almamasından yanayim ama allah bilir tabiki.Annenin ruh sağlığının bozuk olduğu açık, bence kesin tedavi gerekli ama senin şu anda onu ikna etmeye gücün yetmez, belki o yaşlandığında...
Annenin bedduası tutmaz, aksine, eğer beynen ve ruhen gerçek bir rahatsızlığı yoksa dönüp dolaşıp kendisini bulur.
Sen ve annen için arkadaşlar herşeyi yazmışlar.
Anneannen ve 2. kardeşin en iyisini yapıyorlar!
Fakat şu 7 yaşındaki kardeşin
Annen onu almak istiyormuş ya, alırsa kim bilir neler yapar annen o çocuğa
İnşallah alamaz diyeceğim ama Allah bilir en hayırlısını tabi
Yine de gönlümden geçen
İnşallah Allah sana güç, kuvvet verir de
Kendin alırsın kardeşini oradan, sıcak bir yuva verirsin
Babalarınızın ayrı olması önemli değil
Kardeş, kardeştir
Yavrum yazık
Aynen oyle atsan atilmaz satsan satilmaz. Duadan baska yolum yokkiYer gok dua uzerine yaratilmistir dua ette rabbim islah etsin ana iste atsan atilmaz satsan satilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?