annemden nefret etmeye basliyorum.

canım benim sen düzenini kurmuşsun annenle mesafe koy arana. seninde psikolojini kötü yönde etkiliyo baksana.. anne anne olsa zaten bunları yapmaz demezz durduk yerde ...
Yani tek sorun bence para. Oteki türlu esimle harcadigim paradan ona ne. O benim ailem sonucta.

Yaslaninca daha iyi oluyorlar. Gencken esip gurleyen insan, cocuguna duskun anne haline geliyor. Ileride bu dusuncelerin degismeyecek ama nefrette etmeyeceksin. Cok daha beterlerini gordum ordan biliyorum. Ne olursa olsun son noktada yine kiyamiyorsun. Sevgi degil bu kan cekiyor sanirim.
Uzuldum adina ama bazi insanlar aile yonunden sansli olmuyoe maalesef. Bunu kabulenip hayatina bakmani tavsiye ederim.

Yok canim vize islemlerimi orda yapamiyorum. Uzun suredir bekliyorum zaten. Bide bir dosya lazim olur geciktirme olsun istemiyorum
O zaman sabır et canım nasılsa gideceksin,eşinin kızından ne istiyor çocuğun ne suçu var beddua ediyor,beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.

O zaman sabır et canım nasılsa gideceksin,eşinin kızından ne istiyor çocuğun ne suçu var beddua ediyor,beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.
Bir anlayabilsem onu. Daha beterlerini sen yasa diyesim geliyor ama susuyorum yine

Bu gerçekten üzücü tabiki de beduaları kabul olmaz allah adaletli olandır seni doğurdu diye her bedduası kabul olmaz allah sana sabır versin ne iyi evlatsın maşallah

Bu gerçekten üzücü tabiki de beduaları kabul olmaz allah adaletli olandır seni doğurdu diye her bedduası kabul olmaz allah sana sabır versin ne iyi evlatsın maşallah
Insallah. Ne kadar iyi geldiniz bana. Allah razi olsun sizden.

="irmvndmr, post: 38875059, member: 636707"]Insallah. Ne kadar iyi geldiniz bana. Allah razi olsun sizden.[/QUOTE]
Senden de canm senin gibi sabırlı bir insana,hayırlı bir evlada birazcık iyi geldiysem o allahın bana ikramıdır

uzulmeyin annenizin bedduasi gecmez..benim anneannemde durduk yere teyzeme cok beddua edermis ayni sizin anneniz gibi..evlat diye akli olmadik deli nasip etsin sana Allah filan ve daha niceleri..
O kadar tatli o kadar akli basinda bi kizi var ki,deli filan degil bildigin akil kupu,elektirik elektronik muhendisligini bitirdi gecen sene,kiz kapanin elinde kaldi is konusunda icinizi ferah tutun,Allahin terazisi eksiksiz tartar olcer

Haksız olan kişinin bedduası tutmaz, geçmişte koca için seni bırakmış, kardeşini yuvaya vermiş, sizlere yaptığı çıkıyordur annenden...

bakmıyorsa neden yapıyormş sorar mıısın ? hobi mi bu ya ? görüşme alah aşkına ...

Esimle yüzük takiyoruz dogal olarak bu zamana kadar kendisi yüzük takmamis kocasi alip satmis diye kiskancliktan yapmadığını birakmadi. Bazen anlayamiyorum onu

Yer gok dua uzerine yaratilmistir dua ette rabbim islah etsin ana iste atsan atilmaz satsan satilmaz

Annenin ruh sağlığının bozuk olduğu açık, bence kesin tedavi gerekli ama senin şu anda onu ikna etmeye gücün yetmez, belki o yaşlandığında...

Annenin bedduası tutmaz, aksine, eğer beynen ve ruhen gerçek bir rahatsızlığı yoksa dönüp dolaşıp kendisini bulur.
Sen ve annen için arkadaşlar herşeyi yazmışlar.
Anneannen ve 2. kardeşin en iyisini yapıyorlar!

Fakat şu 7 yaşındaki kardeşin
Annen onu almak istiyormuş ya, alırsa kim bilir neler yapar annen o çocuğa
İnşallah alamaz diyeceğim ama Allah bilir en hayırlısını tabi

Yine de gönlümden geçen
İnşallah Allah sana güç, kuvvet verir de
Kendin alırsın kardeşini oradan, sıcak bir yuva verirsin
Babalarınızın ayrı olması önemli değil
Kardeş, kardeştir
Yavrum yazık

Ben 7yasindaki çocuğu sadece 3kere gordum hayatimda. Ama 11yasindaki erkek kardesimle beraber büyüdüm. Tabiki baba ayri mevzusu yok. Benim esim bile sen buraya gel onun icin biseyler yapmaya calisiriz diye. Bende ayni fikirdeyim almamasından yanayim ama allah bilir tabiki.

Ön yargıyla yaklaştım , başlığı görünce.Neyse ya sende görüşme , elinden geldiği kadar muhtaç olma .Nasıl bir anne

canım Allah yardımcın bedduası da bence tutumaz çünkü haksız yere edilmiş bir beddua psikolojisi bozuk kesinlikle ama maalesef ailemizi biz seçemiyoruz
benim de aynından bir babam var :)
ağzından küfür hiç eksik olmaz yanlış bir şey yapmasakta hepmen 0..pular diye başlar söze ama uzağız çok şükür
sen kendi mutluluğunu düşün yıpratma kendini hasta o psikolojisi bozuk ne dediğini bilmiyor de her yanlışında çünkü gerçekten sağlıklı insan hareketi değil bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…