- Konu Sahibi heceyarisi
-
Nerden baslicagimi bilmiyorum. Annem niye bu kadar vicdansiz onuda bilmiyorum. Ben 5yasimdayken benim babamla ayrildilar. Ikinci bir erkek icin terketti beni. Ordan bir cocuk daha. Sonra ikimizide ananeme birakip baska bir adama gitti. Ordanda bir cocuk. Orda cok siddet goruyor diye kacti istanbula cocukla. Tabi cocuk simdi yuvada bakamiyorum diye yuvaya verdi. 7yasinda kiz cocugu.
Vize islemlerim icin geldim annemin yanina. Benim oldugum yerde bu islemler yapilmiyordu çünkü. Ama geldigimden beri bana yapmadığını birakmadi. Mesela bugün yaptigi hem cok ayipti hemde beni cok fazla kirdi. Eger okuduysaniz birkac gündür kabizlik sorunum var ve durumum gercekten cok kotu. Normalde calisan bir kadinim ama hastaliktan dolayi birkac gundur evdeyim.
Bugun aradi annem nasilsin diye sordu hala ayniyim degisen yok dedim. Aksam eve gelmeden once aradi uykuya dalmisim. Napiyosun dedi simdi uyandim bende seni aricaktim dedim. Uyku sersemiydim ne sordu neden parladi bilmiyorum. Bir anda allah senim belani versin senin gibi evlat olmaz olsun dedi.
Neyse eve geldi ben zaten calisiyorum bide eve gelip ismi yapicam dedi. Bende cok hastayim olmasam zaten yapiyorum dedim. Bana mi hastalandin gittin kocanin yanina birtaraflarini yirtirdin geldin simdi bana mi nazin dedi. Sen olmaz olda bulunmaz ol. Geber insallah. O adamda seni yanina almicak belli bu kadar zamandan falan dedi. Evliyim yani evli. Vize icin bekliyorum sirf canimi yakmak icin dedigi laflar. Beddualari. Bana evlat askiyla yan tutus uzun zaman sonra bir tane evladin olsun onun gözünün icine bak ama sana yapmadigi kötülük kalmasin dedi.
Onun bazen psikolojisinin bozuk oldugunu düşünüyorum. Inanin olmeyi cok istedim insallah geberirsin dedigi her saniyede. Esimle bulustugumda cebimde birikmisim vardi. Ekonomik sorunlarimiz var ve bunu anneme soylemiyorum. Ikimiz ortak olarak harcadik dogal olarak. Annem git adamin yanina gönlünü eglendir bide cebine para koy dedi. Yani yaptigi gercekten cok ayip. Belkide bu kavgada ona para vermememden kaynaklaniyor. Ama kizlar ben okulda burs kazanmistim anneme o burs parasini gonderdigimi biliyorum. Bu kadar vicdansiz olabilir mi bir insan. Artik nefret derecesine geldim. Simdide sevgilisi var. Anca ondan siddete ugruyucagini anladigi zaman iyi oluyor benimle. Neden beni kullanmaya calisiyor. Bedduasi tutmaz bana demi kizlar? Cunku en basindan kötülüğü bana yapan kendisi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ama dayanamadim..
böyle insanların çocuk yapması yasaklanmalı..acil kısırlaştırılmalıSimdi almaya calisiyor ama ben 21yasina giricem bu yasta dayanamiyorum ona. O cocuk ne yapicak bu kadinla. Diger kardesim 11yasinda. O hala ananemin yaninda. Zaten 3. Esine kactiginda ananem bidaha konusmadi annemle. 11yasindaki kardesimde gorusmuyor onunla. Ve hala daha sevgilisinden bir cocuk istiyor utanmadan!!
Amin insallah. Alabilmek icin psikolog cagirdi onu ama sonradan mahkeme karar vericek dendi. Umarim alamaz. Ben 21yasinda tahammul edemiyorum 7yasindaki cocugu mahvetmeye hakki yok. Ona benzemekten okadar cok korktum ki evlenmeden once. Büyük konusmak istemiyorum ama bir cocugum olsun benim yasadiklarimi yasatmamak icin elimden geleni yapicam. Gerekirse sadece cocugum icin yasicam.allah ıslah etsin bakıma muhtaç etmesin onuda
sana daha çok çektirmesin
inş.. kardeşlerin için hayırlısı olur
merak etme annenin bedduası tutmaz döner dolaşır kendini bulur inş..
sen hayatına bak eşinin çocuguna allah uzun ömür versin
allah kardeşlerin için yapacağın şeylerde sana güç kuvvet versin
yalnız kalmasınlar hep birlikte olun inş..
yuvadan alamaz öyle kolay kolay
dibini dipçiği araştırırlar
Boyle insanlara allah daha cok cocuk nasip ediyor. Istese simdi bir tane daha yapar. Ben onun kiziyim bana nasil erkek arkadasiyla cinselligini anlatip dogum yapmayi cok seviyorum diyebilir. Dusundukce kafayi yicek gibi oluyorumböyle insanların çocuk yapması yasaklanmalı..acil kısırlaştırılmalı
Sorun su ki bana birkez iyi yaklassin ben hemen yumusuyorum. Kin tutamiyorum asla. Bu yuzden kendime de cok sinirliyim. Cozemiyorum bir turlu. Annem oldugu icinmidir bilmem.Sizin onun yanında büyümemis olmanız bence büyük şans 7 yaşındaki kardeşinizinde uzakta ama özlenen bir aile olması nefret edilen bir aile ortamından iyidir kanıca nefret ederek kendinize zarar vermeyin zaten o kendinden yeterince nefret ediyor....
Insallah tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Bu zamana kadar ona herseyi yaptim. Ama uzaktayken iyiymisim ona demekki. Yanina gelince yapmadığını birakmadi bana. Allah islah etsin ne diyeyim.en çok o günahsız yavru içimi acıttı.kötü oldum.bu annenin tamamen tedavi görmesi lazımsiz müsterih olun size bnları yapmışsa vicdanen rahatısz olmayın.Ancak genede adı üstünde anne ,idare edin .yardım almasını sağlayın.Yani bu dünyada hayvanlar bile yAVRUsuna sahip çıkarken bu anne nasıl bir piskolojideki doğurup doğrup gitmiş ( üzücü gerçekten.sizede sabırlar dilerim allah sizin ve kardeşlerinizin yardımcısı olsun.Umarım kardeşleriniz ile bundan sonraki hayatınız hep mutlu ve güzel geçer ..
neden böyle biriyle muhatap oluyorsunki...sizi terk edip gitsin ordan burdan çocuk doğursun oraya buraya atsın sonrada siz böyle birine evlatlık yapın...kendisi iyi yırttırmış demekki böyle şeylerden anlıyor..o gerçek anne değilki bedduası tutsun..size annelik yapmamış..Nerden baslicagimi bilmiyorum. Annem niye bu kadar vicdansiz onuda bilmiyorum. Ben 5yasimdayken benim babamla ayrildilar. Ikinci bir erkek icin terketti beni. Ordan bir cocuk daha. Sonra ikimizide ananeme birakip baska bir adama gitti. Ordanda bir cocuk. Orda cok siddet goruyor diye kacti istanbula cocukla. Tabi cocuk simdi yuvada bakamiyorum diye yuvaya verdi. 7yasinda kiz cocugu.
Vize islemlerim icin geldim annemin yanina. Benim oldugum yerde bu islemler yapilmiyordu çünkü. Ama geldigimden beri bana yapmadığını birakmadi. Mesela bugün yaptigi hem cok ayipti hemde beni cok fazla kirdi. Eger okuduysaniz birkac gündür kabizlik sorunum var ve durumum gercekten cok kotu. Normalde calisan bir kadinim ama hastaliktan dolayi birkac gundur evdeyim.
Bugun aradi annem nasilsin diye sordu hala ayniyim degisen yok dedim. Aksam eve gelmeden once aradi uykuya dalmisim. Napiyosun dedi simdi uyandim bende seni aricaktim dedim. Uyku sersemiydim ne sordu neden parladi bilmiyorum. Bir anda allah senim belani versin senin gibi evlat olmaz olsun dedi.
Neyse eve geldi ben zaten calisiyorum bide eve gelip ismi yapicam dedi. Bende cok hastayim olmasam zaten yapiyorum dedim. Bana mi hastalandin gittin kocanin yanina birtaraflarini yirtirdin geldin simdi bana mi nazin dedi. Sen olmaz olda bulunmaz ol. Geber insallah. O adamda seni yanina almicak belli bu kadar zamandan falan dedi. Evliyim yani evli. Vize icin bekliyorum sirf canimi yakmak icin dedigi laflar. Beddualari. Bana evlat askiyla yan tutus uzun zaman sonra bir tane evladin olsun onun gözünün icine bak ama sana yapmadigi kötülük kalmasin dedi.
Onun bazen psikolojisinin bozuk oldugunu düşünüyorum. Inanin olmeyi cok istedim insallah geberirsin dedigi her saniyede. Esimle bulustugumda cebimde birikmisim vardi. Ekonomik sorunlarimiz var ve bunu anneme soylemiyorum. Ikimiz ortak olarak harcadik dogal olarak. Annem git adamin yanina gönlünü eglendir bide cebine para koy dedi. Yani yaptigi gercekten cok ayip. Belkide bu kavgada ona para vermememden kaynaklaniyor. Ama kizlar ben okulda burs kazanmistim anneme o burs parasini gonderdigimi biliyorum. Bu kadar vicdansiz olabilir mi bir insan. Artik nefret derecesine geldim. Simdide sevgilisi var. Anca ondan siddete ugruyucagini anladigi zaman iyi oluyor benimle. Neden beni kullanmaya calisiyor. Bedduasi tutmaz bana demi kizlar? Cunku en basindan kötülüğü bana yapan kendisi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ama dayanamadim..
Nerden baslicagimi bilmiyorum. Annem niye bu kadar vicdansiz onuda bilmiyorum. Ben 5yasimdayken benim babamla ayrildilar. Ikinci bir erkek icin terketti beni. Ordan bir cocuk daha. Sonra ikimizide ananeme birakip baska bir adama gitti. Ordanda bir cocuk. Orda cok siddet goruyor diye kacti istanbula cocukla. Tabi cocuk simdi yuvada bakamiyorum diye yuvaya verdi. 7yasinda kiz cocugu.
Erkek kardesim ananemin yaninda onun durumu gayet iyi. Ben yurtdisina gidicem. Kac aydır vizemi bekliyorum onu alabilirmiyim oraya bilmiyorum ama esim yuvada olana sahip cikicagimizi soyluyor bende istiyorumküçük kardeşlerinizi siz alamaz mısınız yanınıza?
11 yaşındaki erkek kardeşiniz sanırım.ben onu annenizin yanında sandım,çok şükür ki değilmiş:)Erkek kardesim ananemin yaninda onun durumu gayet iyi. Ben yurtdisina gidicem. Kac aydır vizemi bekliyorum onu alabilirmiyim oraya bilmiyorum ama esim yuvada olana sahip cikicagimizi soyluyor bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?