annemden nefret etmeye basliyorum.

en çok o günahsız yavru içimi acıttı.kötü oldum.bu annenin tamamen tedavi görmesi lazım siz müsterih olun size bnları yapmışsa vicdanen rahatısz olmayın.Ancak genede adı üstünde anne ,idare edin .yardım almasını sağlayın.Yani bu dünyada hayvanlar bile yAVRUsuna sahip çıkarken bu anne nasıl bir piskolojideki doğurup doğrup gitmiş ( üzücü gerçekten.sizede sabırlar dilerim allah sizin ve kardeşlerinizin yardımcısı olsun.Umarım kardeşleriniz ile bundan sonraki hayatınız hep mutlu ve güzel geçer ..

Sizin onun yanında büyümemis olmanız bence büyük şans 7 yaşındaki kardeşinizinde uzakta ama özlenen bir aile olması nefret edilen bir aile ortamından iyidir kanıca nefret ederek kendinize zarar vermeyin zaten o kendinden yeterince nefret ediyor....

allah ıslah etsin bakıma muhtaç etmesin onuda
sana daha çok çektirmesin
inş.. kardeşlerin için hayırlısı olur
merak etme annenin bedduası tutmaz döner dolaşır kendini bulur inş..
sen hayatına bak eşinin çocuguna allah uzun ömür versin
allah kardeşlerin için yapacağın şeylerde sana güç kuvvet versin
yalnız kalmasınlar hep birlikte olun inş..
yuvadan alamaz öyle kolay kolay
dibini dipçiği araştırırlar

Annenden kesinlikle uzak dur..
Bu kadına anne demek diğer annelere hakaret..

böyle insanların çocuk yapması yasaklanmalı..acil kısırlaştırılmalı

Amin insallah. Alabilmek icin psikolog cagirdi onu ama sonradan mahkeme karar vericek dendi. Umarim alamaz. Ben 21yasinda tahammul edemiyorum 7yasindaki cocugu mahvetmeye hakki yok. Ona benzemekten okadar cok korktum ki evlenmeden once. Büyük konusmak istemiyorum ama bir cocugum olsun benim yasadiklarimi yasatmamak icin elimden geleni yapicam. Gerekirse sadece cocugum icin yasicam.

böyle insanların çocuk yapması yasaklanmalı..acil kısırlaştırılmalı
Boyle insanlara allah daha cok cocuk nasip ediyor. Istese simdi bir tane daha yapar. Ben onun kiziyim bana nasil erkek arkadasiyla cinselligini anlatip dogum yapmayi cok seviyorum diyebilir. Dusundukce kafayi yicek gibi oluyorum

Sorun su ki bana birkez iyi yaklassin ben hemen yumusuyorum. Kin tutamiyorum asla. Bu yuzden kendime de cok sinirliyim. Cozemiyorum bir turlu. Annem oldugu icinmidir bilmem.

Insallah tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Bu zamana kadar ona herseyi yaptim. Ama uzaktayken iyiymisim ona demekki. Yanina gelince yapmadığını birakmadi bana. Allah islah etsin ne diyeyim.

bedduası tutaydı annen olacak kadının gökten kemik yağardı ..saygılarımla.

neden böyle biriyle muhatap oluyorsunki...sizi terk edip gitsin ordan burdan çocuk doğursun oraya buraya atsın sonrada siz böyle birine evlatlık yapın...kendisi iyi yırttırmış demekki böyle şeylerden anlıyor..o gerçek anne değilki bedduası tutsun..size annelik yapmamış..

Yengemde böyle tuhaf çocuklarına ,akrabalarına davranırdı şimdi alzheimer hastalığa yakalandı dayında ona bakıyor tabi oda ona bakarken depresan ilaçlar alamaya başladı

Anne demeye 1000 şahit ister.. Hayvanlar bile daha çok sahip çıkıyor yavrusuna.. Yazık gerçekten ne yüzsüz kadınmış.. O anne olarak hiç bir görevini yerine getirememiş çocuklarına karşı beddua etse ne olur etmese ne olur ? Hayvanlarda doğuruyor.. Doğurmak marifet mi ! Çok kızdım kusura bakmayın.. O kadın anne kelimesini dahi haketmiyor ...

küçük kardeşlerinizi siz alamaz mısınız yanınıza?
Erkek kardesim ananemin yaninda onun durumu gayet iyi. Ben yurtdisina gidicem. Kac aydır vizemi bekliyorum onu alabilirmiyim oraya bilmiyorum ama esim yuvada olana sahip cikicagimizi soyluyor bende istiyorum

7 ve 11 yaşında iki kardeşin var. biri şanslı ki ananenin yanında diğeri yavrum yurtta kalıyo çok üzüldüm

Erkek kardesim ananemin yaninda onun durumu gayet iyi. Ben yurtdisina gidicem. Kac aydır vizemi bekliyorum onu alabilirmiyim oraya bilmiyorum ama esim yuvada olana sahip cikicagimizi soyluyor bende istiyorum
11 yaşındaki erkek kardeşiniz sanırım.ben onu annenizin yanında sandım,çok şükür ki değilmiş:)
inşallah yuvadaki kardeşinize sahip çıkarsınız ,mutlu mesut bir aile olursunuz.eşiniz de böyle dediyse ne güzel.yurtdışında mı taşınıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…