annemden nefret etmeye basliyorum.

Esim alman. Hersey orda. Bende oraya gitmeyi istiyorum. Esim bile yardimdan bahsetti. Annem daha esimden 7yasindaki cocuk icin para istememi soyledi. Asla yapmam boyle bisey. Yardimimizi biz kendimiz yapariz sonucta

sen bir şekilde hayatını kurtarmışsın erkek kardeşin sıcak bir evde o 7 yaşındaki yavrum anasız babasız Allahım sen yardımcısı ol.o kadın nasıl huzurla oturuyor evde o minick yürek yapayalnızken.onun analığıda sevgilileride yerin dibine batsın.
konu sahibi nolur o kızı gidince unutmayın siz bile anneanne yanıdna büyüdüğünüz halde ne zorluklar çekmişsiniz o küçück yavru yurtta analı babalı kimsesiz ya.
nolur alıncada burdan yazın inanın çok üzüldüm.eşiniz almanmış eminim onu götürmeinin bir yolunu bulur.yada anneanneyle görüşsen o çocuğada baksa sen gidene kadar sende azda olsa maddi destek sağlasan gidince.
inan sen o yavruyu zordan kurtarırsan Allahta seni emin ol dardan kurtarır.

Ben elimden gelen herseyi yapicam. Vicdanim elvermiyor onun aglayislarina. Eger annem alirsa cocugu devlet ona verirse bir sekilde annemden alicam ananemle teyzemle konusucam masraflari icin ayda maddi destek saglarim. Insallah allah nasip ederse

Vize islemlerim tamamlansin esimin yanina gidince adini bile anmicam annemin. Cok eminim esimle cok kavga ederiz annem yüzünden
Eşinde annenle senin aranda olana karışamaz...
Ama annende olsa sana zararı varsa uzak olmak en güzeli....

bide ağlıyor mu yavrum sen arada gitsen ziyaret etsen anneannen filan gitse ah yavrum kıyamam ya.
o anneni şahane sonlar beklesin inşallah Yaradanın adaleti çok büyük.bide şu ahlaksıza annem deme ya annelik bu değil benimde evladım var senin kardeşine içim yandı evlatlarım geldi gözümün önüne

Eşinde annenle senin aranda olana karışamaz...
Ama annende olsa sana zararı varsa uzak olmak en güzeli....
Bilmiyorum her ne kadar annemde olsa uzaktayken daha iyi biri. Gecen esim geldiginde onunla para harcadim diye lafini etti. Ilerde bana acindirir kendini ister benden ben esime soylesem cok buyuk kavga ederiz. Zaten simdiden annem benden bisey istediginde tartismamiz oluyo

Insallah. Tek dileğim yaptiklarini ceksin. Bir cocugum olmasini cok istedigimi bildigi halde bana dun ettigi beddualar hala kulaklarimda.

Hmmm ewett sıkıntılı bir durumm bu..

sizin 1 erkek kardeşiniz daha mı var? önceki konunuzda 5 yaşında erkek kardeşim babanemde kalıyor demişsiniz de?
ne çok kardeş var ve hepsi anne babadan ayrı?

sizin 1 erkek kardeşiniz daha mı var? önceki konunuzda 5 yaşında erkek kardeşim babanemde kalıyor demişsiniz de?
ne çok kardeş var ve hepsi anne babadan ayrı?
Hatta soyle soyleyeyim annemin 3ayri evliliginden 3kardes. Hepimizin babalari ayri. Babamin ikinci evliligindende 3kardesim var. Babamin cocuklari genelde kendi yanindadir cok nadir babannemde kalir.

Annen kaç yasında?

Tabi birlikte kaldigimiz icin en sevdigim kardesim 11yasinda olan. Digerlerinede deger veririm. Babamim cocuklarina biraz mesafem olabilir yani onlari komsu cocugu gibi severim. Korkarak.

Bence daha fazla dogurmasın, psikolojisi bozuk gibi görünüyor, doğacak cocuğa yazık.
Annem kafasina koydugunu yapar. Bilmiyorum nasil bir zihniyeti var. Ama kiyamiyorumda bazen ona ne kadar yaparsa yapsin. Bana senin annen yok artik dedi ona ragmen yeniden konustum onunla. O kadar doluyum ki onun hakkinda.

Annem kafasina koydugunu yapar. Bilmiyorum nasil bir zihniyeti var. Ama kiyamiyorumda bazen ona ne kadar yaparsa yapsin. Bana senin annen yok artik dedi ona ragmen yeniden konustum onunla. O kadar doluyum ki onun hakkinda.

Yani kendi hayatı sonucta 40 yasında kadın ama baskalarını düşünmeden yasaması sacma. Gün gelır mahvettıgı hayatların hesabını vermek zorunda kalırsa ne yapacak? Hayat bu hıcbır sey bellı olmaz. Belkı yenı sevgılısıyle evlenir yuva kurar kendı cocuklarını da alır yanına bır aıle olurlar

Ben elimden gelen herseyi yapicam. Vicdanim elvermiyor onun aglayislarina. Eger annem alirsa cocugu devlet ona verirse bir sekilde annemden alicam ananemle teyzemle konusucam masraflari icin ayda maddi destek saglarim. Insallah allah nasip ederse
umarim kardesini alabilirsin.
o kadar uzuldum ki size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…