- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Nerden baslicagimi bilmiyorum. Annem niye bu kadar vicdansiz onuda bilmiyorum. Ben 5yasimdayken benim babamla ayrildilar. Ikinci bir erkek icin terketti beni. Ordan bir cocuk daha. Sonra ikimizide ananeme birakip baska bir adama gitti. Ordanda bir cocuk. Orda cok siddet goruyor diye kacti istanbula cocukla. Tabi cocuk simdi yuvada bakamiyorum diye yuvaya verdi. 7yasinda kiz cocugu.
Vize islemlerim icin geldim annemin yanina. Benim oldugum yerde bu islemler yapilmiyordu çünkü. Ama geldigimden beri bana yapmadığını birakmadi. Mesela bugün yaptigi hem cok ayipti hemde beni cok fazla kirdi. Eger okuduysan birkac gündür kabizlik sorunum var ve durumum gercekten cok kotu. Normalde calisan bir kadinim ama hastaliktan dolayi birkac gundur evdeyim.
Bugun aradi annem nasilsin diye sordu hala ayniyim degisen yok dedim. Aksam eve gelmeden once aradi uykuya dalmisim. Napiyosun dedi simdi uyandim bende seni aricaktim dedim. Uyku sersemiydim ne sordu neden parladi bilmiyorum. Bir anda allah senim belani versin senin gibi evlat olmaz olsun dedi.
Neyse eve geldi ben zaten calisiyorum bide eve gelip ismi yapicam dedi. Bende cok hastayim olmasam zaten yapiyorum dedim. Bana mi hastalandin gittin kocanin yanina birtaraflarini yirtirdin geldin simdi bana mi nazin dedi. Sen olmaz olda bulunmaz ol. Geber insallah. O adamda seni yanina almicak belli bu kadar zamandan falan dedi. Evliyim yani evli. Vize icin bekliyorum sirf canimi yakmak icin dedigi laflar. Beddualari. Bana evlat askiyla yan tutus uzun zaman sonra bir tane evladin olsun onun gözünün icine bak ama sana yapmadigi kötülük kalmasin dedi.
Onun bazen psikolojisinin bozuk oldugunu düşünüyorum. Inanin olmeyi cok istedik insallah geberirsin dedigi her saniyede. Esimle bulustugumda cebimde birikmisim vardi. Ekonomik sorunlarimiz var ve bunu anneme soylemiyorum. Ikimiz ortak olarak harcadik dogal olarak. Annem git adamin yanina gönlünü eglendir bide cebine para koy dedi. Yani yaptigi gercekten cok ayip. Belkide bu kavgada ona para vermememden kaynaklaniyor. Ama kizlar ben okulda burs kazanmistim anneme o burs parasini gonderdigimi biliyorum. Bu kadar vicdansiz olabilir mi bir insan. Artik nefret derecesine geldim. Simdide sevgilisi var. Anca ondan siddete ugruyucagini anladigi zaman iyi oluyor benimle. Neden beni kullanmaya calisiyor. Bedduasi tutmaz bana demi kizlar? Cunku en basindan kötülüğü bana yapan kendisi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ama dayanamadim..
Simdi almaya calisiyor ama ben 21yasina giricem bu yasta dayanamiyorum ona. O cocuk ne yapicak bu kadinla. Diger kardesim 11yasinda. O hala ananemin yaninda. Zaten 3. Esine kactiginda ananem bidaha konusmadi annemle. 11yasindaki kardesimde gorusmuyor onunla. Ve hala daha sevgilisinden bir cocuk istiyor utanmadan!!bu yazdigin gercekse (ki gercektir) anneninin bunlari yaptigina inanamiyorum.
hadi siz kendinizi kurtarmissiniz da en cok o yuvaya verilen 7 yasindaki kardesinize uzuldum.
Kimse alamadi mi yanina kardesinizi ?
Ona cok ama cok uzuldum.
Benim zaten kistim var yumurtlama cok fazla olmadigindan en cok bu durumdan korkuyorum. Belkide oda bunu biliyor. O kadar uzuldum ki bana evlat askiyla yan sadece bir cocugun olsun onunda sana yapmadigi kalmasin diye. Tek yaptigim bugun evi temizlememek. Ha bide cebine para koymamak..Alın ıste buda bı anne olmaz olsun boyle anne ya hıc korkma canım sızr nr yapmıskı beddusası tutsun o kucucuk yavruya da cok cok uzuldum.
zavalli yavrucaklar.Simdi almaya calisiyor ama ben 21yasina giricem bu yasta dayanamiyorum ona. O cocuk ne yapicak bu kadinla. Diger kardesim 11yasinda. O hala ananemin yaninda. Zaten 3. Esine kactiginda ananem bidaha konusmadi annemle. 11yasindaki kardesimde gorusmuyor onunla. Ve hala daha sevgilisinden bir cocuk istiyor utanmadan!!
3 çocuk var zaten 3 nünde hayatını mahvetmiş hala 4. Çocuğumu düşünüyor,kaç yaşında annenSimdi almaya calisiyor ama ben 21yasina giricem bu yasta dayanamiyorum ona. O cocuk ne yapicak bu kadinla. Diger kardesim 11yasinda. O hala ananemin yaninda. Zaten 3. Esine kactiginda ananem bidaha konusmadi annemle. 11yasindaki kardesimde gorusmuyor onunla. Ve hala daha sevgilisinden bir cocuk istiyor utanmadan!!
Sadece esimin yanina gidene kadar bekliyorum. Hep benim duygusalligimdan vurmaya calisiyor. Onceden sokakta kaldim kardesinle dedi ev parasi gonderdim ona. Ama yeter beni kullanmaya calistigi. Esimin yanina gittikten sonra adini bile anmicam.Basligimi okudugumda sana kizmistim.
Konuyu okudugumda hayretler icinde kaldim , kusura bakma ama olmaz olsun boyle Anne.
Ve ben asla ama asla boyle bir Anneyle gorusmezdim.
Gerek yok yani ettigi laflar , ettigi beddualar insanin dusmanina yapmaz soylemez ya..
Babamda annemle ayrildiktan sonra yeniden evlendi. Esi beni istemeid tabi cocuktum ozaman. Babamlada dogru duzgun baba kiz iliskimiz olmadi. En son esim alman diye evlatliktan reddetti beni. Uzulmedim tabiki. Cunku ne annem ne babam ikisindende hayir gormedim. Yazdikca aglamak istiyorum. Bugun neler oldu nasil oldu hala anlam veremiyorum. Annem kendimi oldurmemi istiyor gibi geliyor bana. Nefret ediyorum ondan cok hemd.e3 çocuk var zaten 3 nünde hayatını mahvetmiş hala 4. Çocuğumu düşünüyor,kaç yaşında annenBabanla aran nasıl onunla görüşüyor musun?
Sadece esimin yanina gidene kadar bekliyorum. Hep benim duygusalligimdan vurmaya calisiyor. Onceden sokakta kaldim kardesinle dedi ev parasi gonderdim ona. Ama yeter beni kullanmaya calistigi. Esimin yanina gittikten sonra adini bile anmicam.
Eşinin yanına gidinceye kadar anneannenin yanında kalamaz mısın?Babamda annemle ayrildiktan sonra yeniden evlendi. Esi beni istemeid tabi cocuktum ozaman. Babamlada dogru duzgun baba kiz iliskimiz olmadi. En son esim alman diye evlatliktan reddetti beni. Uzulmedim tabiki. Cunku ne annem ne babam ikisindende hayir gormedim. Yazdikca aglamak istiyorum. Bugun neler oldu nasil oldu hala anlam veremiyorum. Annem kendimi oldurmemi istiyor gibi geliyor bana. Nefret ediyorum ondan cok hemd.e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?